Widgets Magazine

Επεισοδιακό θα χαρακτήριζα το «φινάλε» του 2019, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει τις αντοχές μας και θα μας ωθήσει σε σημαντική αναδιάρθρωση της ζωής μας. Η μεγάλη σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα καταφθάνει, η επιρροή της είναι ήδη αισθητή για τους  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους  του 3ου που διανύουν ένα κομβικό σημείο στη ζωή τους. Κατά την διάρκεια όμως του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται και η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω (η τελευταία της χρονιάς) η οποία έρχεται για να μας δώσει το μήνυμα ότι η αλλαγή και το νέο ξεκίνημα, προϋποθέτουν πρώτα την λήξη κάποιων καταστάσεων αλλά και την συγκροτημένη οριοθέτηση. Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός του μήνα είναι και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω (στις 2/12) Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα…

 

Τα αισθηματικά μας τον Δεκέμβριο 2019

Το ερωτικό κλίμα του Δεκεμβρίου μόνο ανάλαφρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω (ως τις 20 Δεκεμβρίου), εκλογικεύει πολύ τα συναισθήματα και θέτει όρια και «πρέπει» στον τομέα του έρωτα, γεγονός που περιορίζει την ανεμελιά, την χαρά, τον αυθορμητισμό αλλά και την αρμονία… Αυτοσυγκράτηση λοιπόν είναι η λέξη κλειδί που ταιριάζει για αυτή την περίοδο, ενώ αρκετοί θα σφίξουν τα δόντια και θα κάνουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που πραγματικά θέλουν…    Πιο θετικές θα είναι οι συνθήκες στην αισθηματική ζωή κυρίως των Παρθένων, των Ιχθύων , αλλά και των ΤαύρωνΣκορπιών (με προϋποθέσεις).  Θετικά είναι τα νέα όμως και για τους ΚαρκίνουςΑιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους . Πιέσεις, δοκιμασίες, προκλήσεις, αποκαλύψεις αλλά και … απογοητεύσεις στα αισθηματικά τους θα βιώσουν αυτό το μήνα κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και ο έρωτας γίνεται τώρα ένα φιλελεύθερο, εκκεντρικό, φιλικό παιχνίδι, δίχως ταμπού και προκαταλήψεις.  Ως το τέλος της χρονιάς, μεγαλύτερη εύνοια στις ερωτικές τους υποθέσεις δέχονται οι Λέοντες – Υδροχόοι, Ζυγοί – Κριοί  του 1ου και 2ου δεκαημέρου Τα νέα ερωτικά ξεκινήματα ωστόσο, θα έχουν σημαντικές αστάθειες.  Ερωτικές ανατροπές και ξαφνικές ρήξεις θα βιώσουν σε αυτή την περίοδο του έτους, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσοι έχουν  γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες των παραπάνω ζωδίων)

Τα οικονομικά μας τον Νοέμβριο 2019

Πιο τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Ταύροι, Σκορπιοί των τελευταίων ημερών, αλλά και οι Τοξότες, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών. Οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι από τα υπόλοιπα δεκαήμερα, θα μπορέσουν να βελτιώσουν τα έσοδα τους, ωστόσο οι πιέσεις τους συνεχίζονται.  Από τις 20 Δεκεμβρίου, μεγαλύτερη οικονομική άνεση δέχονται οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά τους αυτό το μήνα χρειάζεται να δείξουν οι Τοξότες και οι Δίδυμοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου ενώ η περίοδος κρίνεται απαιτητική για τα οικονομικά των Κριών και των Ζυγών.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔεκέμβριος 2019 : Οι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά
Επόμενο άρθροΟι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά ως τέλος 2019
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here