Widgets Magazine

Ο πιο γιορτινός μήνας της χρονιάς έφτασε και είναι και ο τελευταίος αυτού του δύσκολου και ανατρεπτικού για πολλούς έτος! Ο Δεκέμβριος 2017, φορά τα γιορτινά του και έρχεται να μας παρασύρει σε ένα ρυθμό διαφορετικό από τον σύνηθες… Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Δεκεμβρίου, είναι σαφώς το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω το οποίο και θα αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια σε άλλο άρθρο!  Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι και η θετική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, η οποία και θα ενισχύσει με περισσότερο συναίσθημα και ιδεαλισμό τις ψυχές των ανθρώπων, ενώ θα φέρει και την εκπλήρωση επιθυμιών για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού …  Τέλος, στα σημαντικά γεγονότα του μήνα  συγκαταλέγω και την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, όπου από τις 3-23 του μήνα θα μπερδέψει σημαντικά το τοπίο των επικοινωνιών μας.  Ας δούμε όμως μέρα προς μέρα τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2017

 Προσωπική Πρόβλεψη Δεκεμβρίου εύκολα, γρήγορα  και με ακρίβεια ….

Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη ….

Πάρε τα Astro Coins σου! 

1 Δεκεμβρίου 2017: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς ξεκινά δυναμικά, ανατρεπτικά, με συγκρούσεις αλλά και εντάσεις! Ο Άρης από το Ζυγό βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό κάνοντας το κλίμα της καθημερινότητάς μας ιδιαίτερα τεταμένο! Προσοχή στις κινήσεις, στις αντιδράσεις και στον τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων . Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!  Την ίδια ημέρα έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα δώσει μία χαρούμενη, αισιόδοξη νότα στα ζητήματα του έρωτα. Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι μπαίνουν σε γιορτινό κλίμα, με ευκαιρίες διασκέδασης, έρωτα, απόλαυσης!

3 Δεκεμβρίου :  Μία έντονη και δυναμική ημέρα ξεκινά, υπό το «φως» της τελευταίας Πανσελήνου του 2017, η οποία και δείχνει τα «δόντια» της! Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στην 11ο , με την συμμετοχή του Ποσειδώνα να μπερδεύει σημαντικά  τις καταστάσεις γύρω μας,! Είναι η στιγμή που τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου,  θα χρειαστεί να καταρρίψουν τις ψευδαισθήσεις και να πάνε παρακάτω!  Την ίδια ημέρα ξεκινά και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του από την 29ο μοίρα του τοξότη, προκαλώντας τις συγχύσεις, τις δυσκολίες και τα ευτράπελα στις επικοινωνίες μας.  Το θετικό νέο της ημέρας είναι η κορύφωση του ευεργετικοί  τριγώνου ανάμεσα στον  Δία και  τον Ποσειδώνα, που φέρνει την εκπλήρωση επιθυμιών και ονείρων για τα ζώδια του Νερού  (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου! Αυτή η θετική αστρολογική όψη, θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παραπάνω ζωδίων, σε βάθος χρόνου, πιο συγκεκριμένα ως το τέλος του μήνα.

6 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του  και σήμερα συναντά με όψη συνόδου τον Κρόνο, ωστόσο και οι δύο μαζί πραγματοποιούν το εξάγωνό τους με τον Άρη! Τι σημαίνουν όμως αυτά στην ημέρα μας ; Σκληρά λόγια, δύσκολες συνειδητοποιήσεις, όρια, περιορισμοί και αναβολές προκαλούν απογοήτευση και αφορούν κυρίως παρελθοντικές υποθέσεις… Η λύση είναι η συνειδητοποιημένη δράση και οι πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τις προκλήσεις της ημέρας. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξουν σήμερα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

9 Δεκεμβρίου 2017: Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού σε μία καλή θέση που μας προτρέπει για δράση, μαχητικότητα και … επιβολή! Το επόμενο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, θα μας δώσει το σθένος και το κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση! Σημαντικές εξελίξεις θα έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι)!

10 Δεκεμβρίου2017: Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει επικοινωνιακές εκπλήξεις, πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις και συζητήσεις που θα κάνουν … «εντύπωση»! Ο φιλελεύθερος τρόπος σκέψης και ο αυθορμητισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας. Είναι πολύ πιθανό να δούμε υποθέσεις του παρελθόντος, να παίρνουν τώρα μία νέα τροπή! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Πιθανότατα να έχουν και ειδήσεις / συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος!  Την ίδια ημέρα έχουμε την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και κάποιες αισθηματικές ελπίδες θα αποδειχθούν … «απάτη»! Η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση των καταστάσεων κρύβει παγίδες. Σημαντικό είναι να δείξουμε προσοχή και στα οικονομικά! Τα ζώδια που πρέπει να αναμένουν μπερδέματα / καθυστερήσεις / συγχύσεις σε αισθηματικά και οικονομικά είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

13 Δεκεμβρίου 2017: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και καλό είναι αυτή την ημέρα να αποφύγουμε την φλυαρία, την βιασύνη, αλλά και την υπερβολή στις επικοινωνίες μας γιατί μπορεί να προκληθούν λάθη! Τα ζώδια που πρέπει να μετριάσουν αυτές τις τάσεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

15 Δεκεμβρίου 2017: Ερωτικά μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος έρχονται για να δώσουν μία νότα χαράς και ενθουσιασμού στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη βρίσκεται αυτή την ημέρα σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 17ο μοίρα, φέρνοντας σημαντικά «ανταμώματα» σε σχέσεις και σε συναισθήματα  που οι ρίζες τους ξεκινούν από το χτες!  Θυμηθείτε όμως ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για οριστικές αποφάσεις!

16 Δεκεμβρίου: Μήπως έχει έρθει η ώρα να μπούμε στο γιορτινό, χαρούμενο κλίμα και να κάνουμε αλλά και να δεχθούμε εκπλήξεις;;; Με τον Ήλιο και τον Ουρανό να βρίσκεται σε τρίγωνο, υπάρχει η ανάγκη της απελευθέρωσης από τις δυσκολίες , ενώ η ανάγκη για αλλαγή σκορπίζει τον ενθουσιασμό! Οι κερδισμένοι; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!

18 Δεκεμβρίου: Λίγο πριν ο Ήλιος και ο Κρόνος εγκαταλείψουν το ζώδιο του Τοξότη, έχουμε μία Νέα Σελήνη στην 26ο μοίρα του ζωδίου, που δηλώνει ότι έχει έρθει ο καιρός για μία σημαντική αλλαγή! Τα παθήματα δώσανε σημαντικά μαθήματα και τώρα έχει έρθει η ώρα για τους μεταβλητούς (διδύμους, παρθένους, τοξότες, ιχθύες) να κάνουν μία νέα αρχή,  έστω και αν χρειαστεί να αποχωριστούν καταστάσεις / συνήθειες / σχέσεις που πλέον δεν προοδεύουν! Με το νέο αυτό φεγγάρι προβληματίζονται αλλά βρίσκουν μία σημαντική διέξοδο για ένα νέο ξεκίνημα τα παραπάνω ζώδια του 3ου δεκαημέρου!

20 Δεκεμβρίου: Καθώς ένα έτος οδεύει προς το τέλος του, ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός πραγματοποιείται! Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και περνά πλέον στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, τον Αιγόκερω! Αίσθημα ταλαιπωρίας, δοκιμασίας αλλά και περιορισμού θα νιώσουν για το 2018 όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω, ωστόσο όσο πιεστικές και να είναι οι συνθήκες, θα συντελέσουν καταλυτικά στην δημιουργία πιο σταθερών βάσεων στη ζωή των παραπάνω ζωδίων!

21 Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Χειμερινή Ισημερία, οδεύοντας προς το τέλος μίας χρονιάς που μας δοκίμασε ποικιλοτρόπως! Η έναρξη της χειμερινής περιόδου συμπίπτει και με ένα θετικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, όπου μας καλεί  να απελευθερωθούμε από κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στην χαρά και στην απόλαυσή μας. Νέοι έρωτες ξεκινούν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο … Χαρούμενα γεγονότα βοηθούν να βρεθεί διέξοδος και χαρά! Οι ευνοημένοι; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!  Την ίδια ημέρα έχουμε τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, γεγονός που δηλώνει ότι τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε κάποιες καταστάσεις με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα! Στη δεδομένη στιγμή, οι πιο πιεσμένη θα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους!

23 Δεκεμβρίου 2017: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πλέον φορά στο ζώδιο του Τοξότη αλλά μην νομίζεις ότι τα επικοινωνιακά ευτράπελα έχουν ξεπεραστεί …. Ωστόσο σταδιακά θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τόσο τις σκέψεις μας όσο και τις επικοινωνίες μας.

25 Δεκεμβρίου 2017:  Ανήμερα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω επιβάλλοντας περισσότερη υπευθυνότητα, ωριμότητα και οργάνωση στα ζητήματα καρδιάς αλλά και οικονομικών. Ας μην ξεχνάμε ότι τώρα πλέον θα είναι και ένας Κρόνος να την περιορίζει και να την βάζει σε τάξη, γεγονός που θα κάνει αρκετούς αυτές τις μέρες να ακολουθήσουν τα «πρέπει» και τους κανόνες της ηθικής της δικής τους αλλά και των γύρω τους, προκειμένου να  μην δώσουν αφορμή για σχόλια! Ωστόσο η περίοδος κρίνεται θετική για τα ζώδια της Γης  (ταύρους, παρθένους, αιγόκερους) και για τα ζώδια του νερού (καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες)

28 Δεκεμβρίου : Μετά την κορύφωση του τριγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα – στις αρχές του μήνα – έχουμε τώρα την πραγματοποίηση τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στην 11ο μοίρα! Κινητοποίηση και μαχητικότητα για την πραγματοποίηση και εκπλήρωση επιθυμιών, πράξεις που αποπλέον συμπόνια, ζεστασιά, φιλανθρωπία, ιδεαλισμό είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας! Οι τυχεροί αυτής της όψης θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤυχερές Ημερομηνίες 2018: Πότε ευνοείσαι;
Επόμενο άρθροΟι Αστρολογικές Προβλέψεις ως τα τέλη Νοεμβρίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here