Widgets Magazine

Ο μήνας της ξεκούρασης, του έρωτα, της απόλαυσης, της διασκέδασης και της ανεμελιάς καταφθάνει … Ο Αύγουστος, είναι ο μήνας που όλοι μας αφήνουμε  περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό μας, σε στιγμές που πραγματικά μπορούν να μας δώσουν την τόνωση για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Ο φετινός Αύγουστος, είναι μήνας έντονος, ερωτικός,  αλλά και αρκετά διασκεδαστικός, έτσι λοιπόν τα πλανητικά δρώμενα, θα μας ανταμείψουν εντέλει για τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στο πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού! Ας δούμε όμως τα σημαντικά στιγμιότυπα του μήνα μέρα προς μέρα ….

 

2 Αυγούστου: Ο μήνας ξεκινά έντονα, εκρηκτικά και επεισοδιακά, με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό να κορυφώνεται σκορπώντας την αναστάτωση στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του πρώτου δεκαημέρου. Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Προσοχή στις μετακινήσεις, σε κάθε μορφή δράσης,  ενώ ας αποφύγουμε την εμπλοκή μας σε καβγάδες.  Αυτή την ημέρα αρκετοί θα «επαναστατήσουν» ενάντια σε έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση που τους στερούσε το αίσθημα της ελευθερίας.

7 Αυγούστου : Ο Ήλιος από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού (στην 14ο ) σκορπίζοντας παντού την ανάγκη για διασκέδαση, έρωτα, καλοπέραση αλλά και υπερβολή. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα αφεθούν χωρίς αυτοσυγκράτηση στις απολαύσεις!  Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας μία περίοδο συντροφικότητας και συμπόρευσης. Ευνοημένοι από τη νέα θέση της Αφροδίτης θα είναι ως τις 8 Σεπτεμβρίου  στα αισθηματικά τους , αλλά και στην διασκέδαση οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Περισσότερο χρήμα θα έχουν στα χέρια τους οι Παρθένοι και οι Ιχθύς. Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου κάνοντας μία παύση για επαναξιολόγηση των αλλαγών που δέχτηκαν από την Άνοιξη ως και σήμερα στη ζωή τους τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

8 Αυγούστου:  Μία Αυγουστιάτικη ημέρα γεμάτη ερωτικές περιπέτειες που συναρπάζουν όπου δίνουν όμως και την ευκαιρία σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, να ξεπεράσουν δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.  Η Αφροδίτη από το Ζυγό, σχηματίζει τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο στην 1ο μοίρα. Νέες ερωτικές ιστορίες χαρίζουν απόλαυση, διασκέδαση αλλά και ενθουσιασμό στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στην πρώτη ημέρα τους του ζωδίου τους.  Από τα παραπάνω ζώδιο οι Κριοί και οι Ζυγοί, είστε αυτοί που πρέπει να απελευθερωθείτε και από δύσκολα βιώματα παρελθοντικών σχέσεων και τώρα είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε το αμέσως παρακάτω βήμα.

9 Αυγούστου:  Ο Ήλιος και ο Ερμής (ανάδρομος) από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκονται αυτή την ημέρα σε σύνοδο, δημιουργώντας εγωκεντρικές τάσεις στις επικοινωνίες.  Η υπερβολή είναι διάχυτη στα λόγια και στις σκέψεις και αυτή ακριβώς θα είναι και η αιτία που θα δημιουργηθούν ασυμφωνίες και μπερδέματα  στις επικοινωνίες, αφού θα είναι διάχυτη η επιθυμία ο καθένας να θέλει να υπερισχύσει έναντι του άλλου! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη.

10 Αυγούστου: Αυτή την Παρασκευή υπάρχουν περιορισμοί, όρια … αλλά και καταπιεστικές συνθήκες στον τομέα των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, δοκιμάζεται από τον Κρόνο που κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζουν αυτή την ημέρα  προβληματίζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

11 Αυγούστου:  Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού (αλλά και η τελευταία της χρονιάς) πραγματοποιείται αυτή την ημέρα , από το ζώδιο του Λέοντα. Η Έκλειψη της Υπερβολής, κάνει αυτή την ημέρα του καλοκαιριού να είναι έντονη και το κίνητρο όλων να είναι η απόλαυση, η διασκέδαση, ο έρωτας και η ανεμελιά.  Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου!

13 Αυγούστου: Ο Άρης επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω προκαλώντας νευρικότητα  και ένταση στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου , ιδιαίτερα όμως όσων έχουν γεννηθεί στις τελευταίες 2 ημέρες του ζωδίου τους.

18 Αυγούστου: Ευχάριστα μηνύματα, ερωτικές επικοινωνίες από το παρελθόν και συναντήσεις με άτομα που θα σκορπίσουν χαρά είναι τα «ατού» αυτής της ημέρας. Ο Ερμής (λίγο πριν επιστρέψει σε ορθή φορά) σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζυγό. Οι κερδισμένοι; Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

19 Αυγούστου: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά. Την ίδια ημέρα ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν για Τρίτη και τελευταία φορά το τρίγωνό τους, ενισχύοντας την πίστη, την ελπίδα, την αλληλεγγύη και φέροντας ευκαιρίες εκπλήρωσης στα ζώδια της Γης (ταύρους, παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του νερού  (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

25 Αυγούστου: Ο Ήλιος έχει περάσει από τις 23 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει αυτή την ημέρα τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Ξαφνικές εκπλήξεις θα προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που γεννήθηκαν στις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου τους. Αυτή την ημέρα πολλοί θα νιώσουν αρκετά πιο απελευθερωμένοι και ενθουσιώδης! Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

26 Αυγούστου: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται αυτή την ημέρα, από την 3η μοίρα του Ιχθύ. Είναι το πρώτο θετικό καλοκαιρινό φεγγάρι που θα μας κάνει να αφεθούμε στο συναίσθημα και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού συμβάλλουν σημαντικά στην θετική έκβαση υποθέσεων για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.  Την ίδια ημέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί σκανδαλώδεις, αλλά και παθιασμένες ερωτικές περιπέτειες … Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν στα πάθη τους .

27 Αυγούστου: Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω (στην 28η μοίρα). Σταδιακά αποκαθιστάται η ροή της ενέργειας και θα μπορέσουμε πιο εποικοδομητικά να δράσουμε και να προχωρήσουμε δυναμικά στα προσωπικά μας σχέδια.

28 Αυγούστου: Ο Ερμής από το Λέοντα (σε ορθή πλέον φορά) σχηματίζει για δεύτερη φορά τετράγωνο με τον Δία από το Σκορπιό.  Οι στιγμές διασκέδασης όχι μόνο δεν λείπουν, αλλά έχουν και το στοιχείο της υπερβολής, το ίδιο και οι επικοινωνίες. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις τους ως 22 Ιουλίου 2018
Επόμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23 ως 29 Ιουλίου
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.