Widgets Magazine

Όλη την χρονιά περιμένουμε με λαχτάρα τον πιο φωτεινό, τον πιο ζεστό και τον πιο ξεκούραστο μήνα του έτους, τον Αύγουστου, που αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους! Είναι η περίοδος της ξεκούρασης, της χαλάρωσης, της διασκέδασης, της απόλαυσης, του έρωτα αλλά και χαράς όλων αυτών των μικρών και μεγάλων στιγμών της ζωής! Οι ρυθμοί πέφτουν και δίνουμε περισσότερο χρόνο στην ανεμελιά, στην ξεγνοιασιά και στην καλοπέραση, έτσι για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το χειμώνα που ακολουθεί.

Πώς θα εξελιχθεί όμως ο Αύγουστος 2017; Ποιες θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, ποιες είναι οι τυχερές και ποιες οι δύσκολες μέρες;  Προετοίμασα ειδικά για εσάς τους φίλους του astro κους κους blog ένα αστρολογικό ημερολόγιο Αυγούστου για το έχετε ως «μπούσουλα»  στις διακοπές σας :

Τα σημαντικά γεγονότα του Αυγούστου 2017

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου 2017, πραγματοποιούνται δύο εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου,  ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο μισό μέρος του μήνα, ενώ  ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί για μία ακόμα φορά  σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά και σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα:

4 Αυγούστου 2017 – Ο Δίας από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Για τρίτη και τελευταία φορά έχουμε την κορύφωση της αστρολογικής όψης τετραγώνου ανάμεσα στον Δία από το ζώδιο του Ζυγού και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.  Η όψη αυτή μας απασχόλησε το Νοέμβριο του 2016, τον Μάρτιο του 2017 . Σκάνδαλα, αποκαλύψεις, πάθη, μάχες εξουσίας, δραστηριότητες κερδοσκοπισμού, σκληροί ανταγωνισμοί  και υπερβολική ανάγκη για επίδειξη ισχύος  είναι μερικά από τα επακόλουθα αυτής της όψης η οποία και θα μας επηρεάζει ως τις αρχές Οκτωβρίου!

7 Αυγούστου – Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο:  Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, συγκεκριμένα στην 15η μοίρα. Το φαινόμενο αυτό, δεν είναι τόσο «απειλητικό» για την προσωπική μας ζωή και η ενέργειά του δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις καλοκαιρινές στιγμές του Αυγούστου. Σίγουρα ωστόσο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου θα έχουν την κορύφωση γεγονότων και εξελίξεων στη ζωή τους,  κάνοντας «δομικές» αλλαγές που μπορεί να μας προκαλέσουν και την έκπληξη! Δύσκολο είναι για έναν εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού να βγει από την βολή του, όμως  ναι αυτή τη φορά θα το τολμήσει!

21 Αυγούστου 2017: Νέα Σελήνη – Ολική Ηλιακή Έκλειψη στην 29η μοίρα του Λέοντα. Η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη δεν θα έχει μεγάλα επακόλουθα στην προσωπική ζωή και στις σχέσεις μας,  η επιρροή της θα είναι σαφώς πιο έντονη, στον συλλογικό τομέα, ενώ θα δούμε αρκετά στιγμιότυπα  αστάθειας, προβληματισμού και διαφθοράς στον οικονομικό τομέα!  Η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου βρίσκεται σε συζυγία με τον απλανή αστέρα Regulus (Βασιλίσκος) ένα σημείο που προσφέρει απλόχερα δόξες, τιμές,  πλούτη αλλά ενέχει καταστροφικούς κινδύνους αν τα κίνητρα δεν είναι αληθινά και έχουν κάποια σκοπιμότητα.   Σε προσωπικό επίπεδο λοιπόν,  οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι  των τελευταίων ημερών αλλά και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους και στις πράξεις τους.

27 Αυγούστου – Δίας εξάγωνο με Κρόνο :  Ο Δίας και ο Κρόνος σε ορθή πλέον φορά θα σχηματίσουν αυτή την ημέρα μία αρμονική όψη εξαγώνου δίνοντας την ευκαιρία να ευοδωθούν ευκαιρίες και σχέδια που θα βοηθήσουν στην περεταίρω ουσιαστική ανάπτυξή μας.  Είναι μία στιγμή ανταμοιβής και απόλυτης ικανοποίησης, κατάκτησης και επιτυχίας για  τους κόπους και τις προσπάθειες που έκαναν τον τελευταίο καιρό  τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου! Νέες σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών  και κέρδη επί της ουσίας για όποιον πραγματικά έχει μοχθήσει αρκετά για να τα αποκτήσει. Ακριβώς αυτές θα είναι οι απολαβές του ευεργετικού εξαγώνου Δία – Κρόνου, για τα παραπάνω ζώδια καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα.

Ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου

Για τον Ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου θα μιλήσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια σε άλλο άρθρο, εδώ σημειώστε ότι ο Ερμής θα κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 13 Αυγούστου ως και τις 5 Σεπτεμβρίου. Ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την 11ο της Παρθένου και καταλήγει στην 28η μοίρα του Λέοντα!  Πιο δύσκολη θα είναι η περίοδος της αναδρομής του από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, για αυτό τότε προσπαθήστε με ησυχία και προγραμματισμό να μου επιστρέφετε σιγά  – σιγά από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα Αυγουστιάτικα ερωτικά παιχνίδια της Αφροδίτης

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σε μία θέση που μπορεί να προσφέρει απλόχερα την ζεστασιά, το συναίσθημα αλλά πολύ παραπάνω και την δημιουργία του αισθήματος της «οικειότητας» στις σχέσεις!   Μέχρι τις 26 Αυγούστου λοιπόν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες,  καθώς και οι Ταύροι,  Παρθένοι, Αιγόκεροι θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να απολαύσετε έναν ζεστό, συναισθηματικό  και τρυφερό Αύγουστο.  Δείτε όμως κάποιες σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιήσει:

  • 12 Αυγούστου – Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας: Το όνειρο της καλοκαιρινής νύχτας μπορεί να γίνει πραγματικότητα για σένα που ανήκεις σε ζώδιο του Νερού (καρκίνος, σκορπιός, ιχθύς) ή σε ζώδιο της Γης (ταύρος, παρθένος, αιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • 15 Αυγούστου 2017 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και το πάθος μπορεί να οδηγήσει στην απόλαυση αλλά και στις αποκαλύψεις! Προσοχή και στις οικονομικές πλεκτάνες / απώλειες. Οι παρορμητικοί κριοί, καρκίνοι, ζυγοί, αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων , δέχεστε την επιρροή αυτής της όψης.
  • 17 Αυγούστου 2017 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Ημέρα σπατάλης και υπερβολής τόσο συναισθηματικής όσο και οικονομικής! Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου επιζητούν κάτι περισσότερο από αυτό που έχουν . Αυτό συμβαίνει και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • 24 Αυγούστου 2017 – Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό : Ερωτικές ανατροπές και ξαφνιάσματα θα φέρουν εντάσεις, καβγάδες και αντιδράσεις στις σχέσεις των παρορμητικών Κριών Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 28ο των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα στις 26 του μήνα έτσι οι τελευταίες Αυγουστιάτικες μέρες αποκτούν το χρώμα του ερωτικού πάθους για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Ο «φλογερός» Άρης από το Λέοντα

Σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του έρωτα, της χαράς, της δημουργικότητας, της απόλαυσης και της διασκέδασης, τον Λέοντα! Άρης = δράση, πρωτοβουλία, σεξουαλική δραστηριότητα, επομένως φίλοι μου οι στιγμές του Αυγούστου θα έχουν ύφος παθιασμένο και απολαυστικό, ωστόσο δεν θα λείψει και η έπαρση ή ακόμα και η επίδειξη δυνατοτήτων!  Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν την τιμητική τους λαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αλλαγές που κάποτε δεν πίστευαν! Έστω και αν κουραστούν, καβγαδίσουν,  πιεστούν … είμαι απόλυτα σίγουρη ότι κατά την διάρκεια του Αυγούστου θα μπορέσουν να έχουν και σημαντικές επιτυχίες. Οι Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα είναι οι παρακινητές σε όλους μας για διασκέδαση, έρωτα και ανεμελιά!  Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Άρης από τον Λέοντα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Κρόνο , έτσι λοιπόν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου θα αναλάβουν δράση και θα έχουν επιτυχία στην επίτευξη στόχων και προσδοκιών…..

Και κάτι για το τέλος ….

Μην τον φοβάστε τον φετινό Αύγουστο, έστω και αν ακούτε για τις Εκλείψεις ή τον Ανάδρομο Ερμή. Προσωπικά τον κρίνω ως μήνα που θα μας παρακινήσει να κάνουμε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή μας και θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού για να μπορέσουν να έχουν ένα απολαυστικό υπόλοιπο καλοκαιριού! Το πρώτο μέρος του Αυγούστου είναι σαφώς πιο θετικό, ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις , το δεύτερο μισό του μήνα, έχει τις παγιδούλες του! Σίγουρα αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι τον Αύγουστο , η χαρά και η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα και όσοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν αυτό, τότε αυτό το μήνα δεν μένει παρά να συνειδητοποιήσουν ότι το αίσθημα του ανικανοποίητου  δεν πρόκειται να τους φύγει αν δεν κάνουν μέσα τους μία σημαντική αλλαγή …

Καλές Διακοπές σε όλους λοιπόν, απολαύστε όσο μπορείτε τον ήλιο, την θάλασσα, τους αγαπημένους σας και το Ελληνικό Καλοκαίρι που είναι γεμάτο με όμορφα αρώματα, γεύσεις,  εικόνες και ήχους!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι 12 οίκοι στον αστρολογικό σου χάρτη
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στο Λέοντα: Δυναμικές Εξελίξεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ