Widgets Magazine

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021: Καλωσορίζουμε την πρώτη εβδομάδα του 2021, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου κι ενώ η γενική τάση της ημέρας μας προτρέπει να συγκροτήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας ή και της εργασίας, δεν παύει να κυριαρχεί και μία τεμπέλικη διάθεση, η οποία και εντείνει το μπέρδεμα, την σύγχυση και την αναβολή! Μέχρι και τις 12 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου – και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων – έχετε τους λόγους και τις αιτίες για να αισθάνεστε ατονία, θλίψη, μελαγχολία, μπέρδεμα … Οι βραδυνές ώρες ευνοούν ιδιαίτερα τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, όπου μπορείτε να έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες (και αισθηματικού περιεχομένο) που θα σας ενδυναμώσουν και ψυχολογικά!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021: Διευσδυτική σκέψη, διάθεση για εξιχνίαση μυστηρίων, επίμονες αρνητικές σκέψεις, παρασκηνιακές συζητήσεις, χειραγώγηση και έλεγχος σε κάθε μορφή σκέψης και επικοινωνίες είναι οι τάσεις αυτής της Τρίτης με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα ! Η μνήμη είναι το ισχυρό όπλο που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση σημαντικών εργασιών μιας και ο νους μπορεί αυτή την ημέρα να επικεντρωθεί επίμονο στον στόχο! Ας αποφύγουμε ωστόσο τις απόλυτες, εξουσιαστικές τάσεις που μπορούν να φέρουν σε αδιέξοδο τις επαφές μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επιπλέον τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν θετικές εξελίξεις σε προσωπικές τους υποθέσεις από τις 11:22πμ έως και τις 14:15μμ. Δεν λείπει αυτή την ημέρα η ανάγκη για συντροφικότητα, συμπόρευση, αλλά και για μία δίκαιη διαχείριση και έκβαση των προσωπικών υποθέσεων.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021: Εύχομαι στους Εορτάζοντες Χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή αλλά και σε όλο τον κόσμο να έχουμε Φώτιση διατηρώντας την πίστη μας δυνατή, ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφες μέρες! Πιο ευνοημένοι της ημέρας βρίσκονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021: Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες για την ονομαστική τους εορτή! Σήμερα παρατηρείται μία σημαντική αλλαγή, η οποία και θα κάνει αίσθηση σε κάθε μορφή δράσης μας ως και τις 5/3/2021. Ο Άρης μετά την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Κριού, περνά στην αδύναμη για αυτόν θέση του Ταύρου, επικεντρώνοντας τις εξελίξεις της περιόδου σε δράσεις που αφορούν την υλική και συναισθηματική υπεράσπιση και εξασφάλιση. Ο “νωχελικός” από αυτή την θέση Άρης , αναμένεται να δοκιμάσει τα όρια αντοχών μας ιδιαίτερα στον οικονομικό μας τομέα. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) μπαίνουν σε μία πιεστική και αρκετά νευρική περίοδο, από τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαημέρου, αυτή την ημέρα θα υπάρξουν οι αιτίες για να νιώσετε ένταση, εκνευρισμό, θλίψη, απογοήτευση ενώ οι βραδινές ώρες (κοντά στις 22:00) εντείνουν την εκρηκτικότητα και την επαναστατικότητα (προσοχή στις ξαφνικές αντιπαραθέσεις)!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021: Σκέψεις, επικοινωνίες αλλά και επιθυμίες αλλάζουν ρυθμό και στυλ από σήμερα και τις επόμενες μέρες … Ο Ερμής περνά σε μία εξαιρετική για αυτόν θέση, δηλαδή στο ζώδιο του Υδροχόο, έτσι λοιπόν οι πρωτοποριακές σκέψεις και η διάθεση για ενασχόληση με την έρευνα και την τεχνολογία είναι στα “φόρτε” της, η ανάγκη για κοινωνική δικτύωση πληθαίνει τις επικοινωνίες μας το επόμενο διάστημα. Δεν ξεχνάμε ότι ως τις 30/1 είναι σημαντικό να κλείσουμε εκκρεμότητες ή και να εφαρμόσουμε αποφάσεις, γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα είναι ανάδρομος εμποδίζοντας σημαντικά την ομαλή έκβαση επικοινωνιών / συμφωνητικών (και όχι μόνο)! Ένα ακόμα σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα ζητήματα καρδιάς μπαίνουν πλέον στα κουτάκια του ρεαλισμού, με βασικότερη επιθυμία την διατήρηση ή και βελτίωση του κοινωνού στάτους! Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι είστε αυτοί που θα ευεργετηθείτε περισσότερο στα αισθηματικά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε σημαντική ανάσα στα οικονομικά σας. Επιπλέον το εξάγωνο τυ Ήλιου (και στη συνέχεια το απόγευμα) της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, προδιαθέτει για συναισθηματική έκφραση, συμπόνια, αλληλεγγύη, καλλιτεχνική έκφραση αλλά και για ρομαντισμό. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου είστε οι απόλυτα κερδισμένοι της ημέρας!

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021: Η αντιδραστικότητα, η νευρικότητα αλλά και οι αμετακίνητες απόψεις μπορούν να γίνουν η αιτία για καβγάδες και αντιπαραθέσεις στις επικοινωνίες μας αυτή την ημέρα. Προσοχή λοιπόν στις λεκτικές κόντρες, στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων αλλά και στις μετακινήσεις (όσο περιορισμένες και να είναι). Τις τάσεις αυτές καλό είναι να τις έχετε κατά νού σήμερα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες σε 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων – η μέρα σας έχει αιτίες εκνευρισμού- ! Ο έρωτας ωστόσο μπορεί να γίνει μία όμορφη διέξοδος, και αυτό το Σάββατο του Γενάρη αναμένεται να ικανοποιήσει τις ερωτικές επιθυμίες των Ταύρων – Παρθένων – Αιγόκερων και Καρκίνων – Σκορπιών – Ιχθύων που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021: Λόγια σκληρά που κόβουν σαν μαχαίρι και πονάνε, αδιαλλαξία, ψυχρότητα στις ανθρώπινες επαφές και δυσκολία στην ομαλή έκβαση των ανθρωπίνων επικοινωνιών είναι οι τάσεις της ημέρας. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις αναμένται να αποτελέσουν ένα αγκάθι στο λαιμό. Το αίσθημα του περιορισμού μετακινήσεων, αλλά και της γενικότερης ελευθερίας είναι αρκετά πιο αισθητό και εγκλωβιστικό αυτή την ημέρα. Η επιρροή των παραπάνω τάσεων είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤελευταία Πανσέληνος 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Αιγόκερω από 8/1: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here