Widgets Magazine

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022:  Νέα Εβδομάδα, Νέα χρονιά και τα πρώτα βήματά μας στο 2022, γίνονται με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στους στόχους μας, στις φιλοδοξίες μας και κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Μετά τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι η ώρα να γυρίσουμε μία νέα σελίδα, να εφαρμόσουμε αλλαγές στην ζωή μας και να προχωρήσουμε δυναμικά προς νέες κατευθύνσεις. Η Σελήνη αδύναμη από τον Αιγόκερω αδυνατεί να εκφράσει τα συναισθήματά της, η συνάντησή της με την Ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και τον Πλούτωνα διεγείρουν ωστόσο τα πάθη με άρωμα παρελθόντος, προσοχή ωστόσο στις αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις, στις ζήλειες, χειριστικές συμπεριφορές ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου! Οι Παρθένοι – Ιχθύες, καθώς και οι Ταύροι  – Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν μία άκρως ικανοποιητική ημέρα!

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022:  Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο σε θέματα συλλογικά, παρά τόσο προσωπικά. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό αλλά και τον Κρόνο τις απογευματινές ώρες, επιφυλάσσουν σοκαρίσματα, ανατροπές, δοκιμασίες και ισχυρούς προβληματισμούς! Αυτή την ημέρα πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022: Η εκρηκτικότητα της χθεσινής ημέρας αρχίζει να υποχωρεί, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζεται θετική γωνία εξαγώνου με τον Άρη από τον Τοξότη, η μέρα έχει μία κοινωνική χροιά. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς προσφέρει μία τρυφερή, ρομαντική νότα στην καθημερινότητά μας, δεν λείπουν οι αναπολήσεις, οι νοσταλγίες παρελθοντικών σχέσεων αλλά και οι ευκαιρίες να εκπληρωθούν προσδοκίες που έως τώρα ήταν στον πάγο! Ευνοούνται Οι Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022: Μέρα γιορτινή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, ενισχύει την πίστη, τα ιδανικά, την ανάγκη να εκφραστούμε συναισθηματικά αλλά και να περάσουμε ζεστές και χαλαρές στιγμές, παρέα με ότι αγαπάμε περισσότερο! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία (το πρωί)  αλλά και το εξάγωνό της με τον Ουρανό (το βράδυ) βοηθούν σημαντικό ώστε να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις και σημαντική ανανέωση. Πιο ευεργετημένοι σήμερα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022: Η μέρα μας μπορεί να ξεκινά με κυκλοθυμία, νευρικότητα και κάποιες εντάσεις (ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου), στην συνέχεια όμως το εξάγωνο της Σελήνης από τους Ιχθύες με την ανάδρομη Αφροδίτη και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, προσδίδουν ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά, ενσυναίσθηση και μπορούμε να βελτιώσουμε αισθητά τις σχέσεις μας, απολαμβάνοντας στιγμές αγάπης! Η ενασχόληση με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα αποφορτίσουν την ατμόσφαιρα, ενώ το ένστικτο θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός δίνοντας ουσιαστικά μηνύματα. Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022: Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μας πυροδοτεί να αναλάβουμε δράση με αυθορμητισμό, να αξιοποιήσουμε την εκφραστικότητά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να βρούμε την δύναμη να ξεφύγουμε για λίγο από την ρουτίνα και την στασιμότητα.  Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ερμή από τον Υδροχόο το βραδάκι, προσφέρει όμορφες κοινωνικές επαφές, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και συναντήσεις για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022: Μέρα ιδανική για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, για να ξεφύγουμε από κατάλοιπα του παρελθόντος που μας στερούν το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης, αλλά και για να ασχοληθούμε με ότι μας γεμίζει και το απολαμβάνουμε!  Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου ολοκληρώνετε την εβδομάδα σας με ευκαιρίες για αναβίωση μίας παλιάς ερωτικής ιστορίας, ή ακόμα και για να λάβετε μία ικανοποίηση από μία υπόθεση που πραγματικά επιθυμείτε πολύ! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου απολαμβάνεται το βραδάκι της Κυριακή ενεργοποιημένοι θετικά και με ευκαιρίες για να περάσετε καλά και να έχετε θετικές εξελίξεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι πιο ερωτικές στιγμές του 2022 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιανουαρίου 2022 στον Αιγόκερω
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ