Widgets Magazine

Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μία δυναμική αλλά και τυχερή εβδομάδα, κατά την οποία παρατηρούμε να αλλάζουν τόσο οι διαθέσεις όσο και η ενέργεια γύρω μας.  Δεν θα λείψουν οι έντονες αντιφάσεις στην πορεία των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, αφού από την μία πλευρά αρκετοί θα βρεθούν ανέλπιστα ευνοημένοι από τα “χάδια” της τύχης με νέες προοπτικές και χαρμόσυνες εξελίξεις που θα τους προσφέρουν χαμόγελα,  θα υπάρξουν όμως και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα έρθουν αντιμέτωποι με ξαφνικές κόντρες, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις ή και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα τους ωθήσουν σε δυναμικές αλλαγές.

 

Τα σημαντικά αστρολογικά νέα της Εβδομάδας 

Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και την Παρασκευή κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη.  Πιο θετική διάθεση, ενέργεια, ζωτικότητα ή ακόμα και αισιοδοξία έχουν ως την Παρασκευή οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, ενώ στο τέλος της εβδομάδα οι τάσεις αυτές είναι αισθητές για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Ο Ερμής συνεχίζει φαινομενικά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού ενώ την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου επιστρέφει σε ορθή φορά στην 11η μοίρα. Τα επικοινωνιακά ευτράπελα συνεχίζονται και σίγουρα θα μπορούμε να πούμε ότι “ξεφεύγουμε” από το χαώδες, ασταθές ή και μπλοκαρισμένο επικοινωνιακό κλίμα από τις 7/12 και έπειτα.  Τις ημέρες αυτές ωστόσο είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε λίγο παραπάνω το αίσθημα της στασιμότητας, τόσο στην λήψη αποφάσεων, όσο και στην εξέλιξη των επικοινωνιακών μας δραστηριοτήτων. Οι αναθεωρήσεις, οι επαφές με το παρελθόν, ο αναλογισμός ή ακόμα και η εσωστρέφεια είναι οι κυρίαρχες τάσεις των ημερών που διανύουμε. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου  και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η με 12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα μπορέσετε με περισσότερη ευελιξία αυτές τις μέρες να διαχειριστείτε υποθέσεις του παρελθόντος και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία για επικοινωνίες, επαφές , αποφάσεις που έχουν άρωμα παρελθόντος.

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και πιο συγκεκριμένα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου (20η -28η μοίρα). Η συνάντησή της με τον Δία (28η μοίρα)  την Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου 2019, αναμένεται να σκορπίσει απλόχερα σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου τόσο σε οικονομικές όσο και σε αισθηματικές υποθέσεις, όπου θα προσφέρουν χαρά, ευδαιμονία, ολοκλήρωση καθώς και την δυνατότητα εξέλιξης και νέων προοπτικών. Οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού του 3ου δεκαημέρου, μα πολύ περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους, αναμένεται να δεχθούν αυτή την εβδομάδα μία σπουδαία ευκαιρία. Οι Κριοί, δέχονται εύνοια να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, τις εμπειρίες τους και να βρεθούν ωφελημένοι μέσα από μία συμφωνία, γνωριμία. Ταξίδια, έγγραφα, νομικές υποθέσεις (που συνδέονται και με οικονομικά) , εκπαιδευτικές δραστηριότητες  προσφέρουν αυτό το διάστημα σημαντικές προοπτικές. Οι Ταύροι, δέχονται εύνοια στον οικονομικό τους τομέα, σε υποθέσεις που συνδέονται με μισθώσεις, πωλήσεις, δάνεια, έσοδα συντρόφου. Κάποιο δώρο θα βοηθήσει την ψυχική τους ανάταση. Οι Δίδυμοι, ζουν σημαντικές στιγμές στον τομέα των σχέσεων, ιδιαίτερα αν έχουν γεννηθεί κοντά στις 18-20 Ιουνίου. Ένας νέος έρωτας θα έχει την προοπτική  μίας όμορφης σταθερής σχέσης. Βελτιώνονται οι συνθήκες στις σχέσεις με το περιβάλλον τους, συνάπτουν νέες συνεργασίες, ενώ αρκετοί μπορεί τώρα να προχωρήσουν με ενθουσιασμό σε μία νέα δέσμευση … Οι Καρκίνοι βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα της ζωής τους, της εργασίας τους, της καθημερινότητάς τους. Όμορφες αλλαγές στην εμφάνιση θα αναπτερώσουν το ηθικό. Οι Λέοντες ζουν μεγάλες στιγμές στα ερωτικά τους, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, φλερτάρουν, διασκεδάζουν, είναι δημιουργικοί είναι όμως και αρκετά τυχεροί στο χρήμα όπου στην δική τους περίπτωση το ρίσκο μπορεί να φέρει όμορφες εκπλήξεις. Οι Παρθένοι έχουν όμορφες εξελίξεις στο σπίτι, στην οικογένεια, αναμορφώνουν το χώρο τους ή και συμβαίνει ένα πολύ τυχερό γεγονός στην προσωπική τους ζωή. Οι Ζυγοί δέχονται όμορφες προτάσεις, έχουν ευκαιρίες για μία νέα οικονομική συμφωνία , αλλά και στα αισθηματικά μπορούν αυτό το διάστημα να βρουν αυτό το διάστημα το άτομο που θα τους βγάλει από την ρουτίνα τους.  Οι Σκορπιοί βελτιώνουν το εισοδήμα τους, δέχονται ευκαιρίες για μία νέα πηγή εσόδων, αναπτερώνεται η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή τους. Οι Τοξότες, αυτές τις μέρες βλέπουν τα αδύνατα να γίνονται δυνατά , η τύχη τους χαμόγελά δίνοντάς τους την ευκαιρία να νιώσουν απόλυτα κερδισμένοι και ευτυχισμένοι. Οι Αιγόκεροι, καταφέρνουν να λύσουν προβλήματα που τους ταλάνιζαν, ευνοούνται στην εξέλιξη των επαγγελματικών τους σχεδίων. Οι Υδροχόοι κάνουν νέες γνωριμίες, δικτυώνονται, εκπληρώνεται μία επιθυμία τους, αλλά γίνονται και πιο δημοφιλείς και αγαπητοί στο περιβάλλον τους. Οι Ιχθύες, κάνου σημαντικά επαγγελματικά βήματα που θα τους βοηθήσουν να αναρριχηθούν στην καριέρα τους … κατακτούν στόχους! 

Ο Άρης, ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και την Τρίτη κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο που παραδοσιακά είναι και κυβερνήτης στο Σκορπιό.  Μετά από μία περίοδο σκληρών αντιπαραθέσεων σε σχέσεις και σε συνεργασίες σταδιακά παρατηρούμε την ενέργεια γύρω μας να αλλάζει. Το πάθος, η μαχητικότητα, η επιμονή το πείσμα και η μεθοδικότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε κάθε δράση μας.  Στις 24/11 η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό αναμένεται να προκαλέσει ισχυρές κόντρες και γεγονότα που θα προκαλέσουν ή και θα σοκάρουν ιδιαίτερα τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους των 3 πρώτων ημερών. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι Κριοί – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στην οικονομική τους διαχείριση, τα ξαφνικά έξοδα θα αποσυντονίσουν. Οι Ταύροι – Σκορπιοί των πρώτων ημερών αναμένεται να έχουν ξαφνικές συγκρούσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες τους. Οι Δίδυμοι – Τοξότες των πρώτων ημερών θα έχουν ένα άστατο κουραστικό πρόγραμμα το οποίο θα ανατρέπεται. Η εργασία βρίσκεται σε ένα στάδιο συνεχόμενων ανακατατάξεων. Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, έχουν ξαφνικά γεγονότα στα αισθηματικά τους, εν τέλει μπορεί να αιφνιδιαστούν θετικά από μία ξαφνική εξέλιξη που αφορά το παιδί, τον έρωτα, την κοινωνική ζωή. Οι Λέοντες – Υδροχόοι των πρώτων ημερών, διανύουν μέρες που στόχοι ανατρέπονται, κυριαρχεί η οξυθυμία, στα επαγγελματικά προκύπτουν ανατροπές ενώ προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα τους βρίσκουν εξ απροόπτου.  Οι Παρθένοι – Ιχθύες έχουν ξαφνικές προτάσεις, ειδήσεις, μηνύματα που τους ωθούν σε αλλαγές. Προσοχή στις μετακινήσεις και αποφύγετε λεκτικές κόντρες. 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 18-24 Νοεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΆρης στο Σκορπιό ως 3 Ιανουαρίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here