Widgets Magazine

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021: Καλή Εβδομάδα σε όλο τον κόσμο, με ευκαιρίες για νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα μας βοηθήσουν να σπείρουμε τους καρπούς που θα θερίσουμε λίγο αργότερα …. Για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και η εβδομάδα μας ξεκινά σε πιο χαλαρούς και αργούς τόνους με την επιθυμία να συγκροτήσουμε ζητήματα οικονομικά, αλλά και να απολαύσουμε κάθε τι που μας δίνει χαρά και μας προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και αρμονία. Το εξάγωνο της Σελήνης απο τον Ταύρο, με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, μας ενεργοποιεί να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και να ξεπεράσουμε τα συμπλέγματα που μας αφήνουν πίσω. Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου! Ευδιάθετα όμως την εβδομάδα την ξεκινάτε και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου όπου είναι φανερό πως ικανοποιούνται τα θέλω σας.

Τρίτη 11 Μαΐου 2021: Η Σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο 28 ημερών, όπου μας βοηθά να συγκροτηθούμε και να βάλουμε γερές βάσεις για την υλοποίηση σχεδίων και επιθυμιών. Η προσφορά, η αλληλεγγύη, η αγάπη μπορούν να γίνουν ο οδηγός μας που θα προσφέρει ικανοποίηση σε μας αλλά και στους ανθρώπους γύρω μας. Σημαντικό είναι ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο που μπορούμε να εκτιμήσουμε σταθερά και ουσιαστικό τι επιθυμούμε, τι έχει αξία για μας και να προβούμε σε βελτιωτικές κινήσεις που θα φέρουν αλλαγή και ανανέωση στη ζωή μας. Σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες, θα έχουν μία σταθερή προοπτική. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου μπαίνετε σε διάστημα νέων σημαντικών και σταθεροποιητικών ενάρξεων Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ανανεώνετε την ερωτική και κοινωνική σας ζωή ενώ οι Παρθένοι – Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, έχετε σημαντικές επαφές, γνωριμίες, προτάσεις που σας ανοίγουν μία νέα προοπτική.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021: Η Τετάρτη μας προτρέπει για δράση, πρωτοβουλία, αποφάσεις και για αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε επίπονες καταστάσεις του χτες. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά να ξεπεράσουμε δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και μέσα από κινήσεις και πρωτοβουλίες να δούμε κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Περιορίζονται τα νε ύρα, τα παράπονα, η γκρίνια και η αδυναμία και ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου θα γίνετε οι αποδέκτες ευχάριστων εκπλήξεων αρκεί να κινηθείτε … Το τρίγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, προσφέρει σήμερα τις ευκαιρίες για αποφάσεις που θα έχουν ισχύ σε βάθος χρόνου, είναι μία καλή ημέρα για νέες συμφωνίες, ή και για εποικοδομητικές επικοινωνίες που θα φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι που και η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα ή και επιδιώξτε επαφές που για εσάς είναι σημαντικές. Η επικοινωνιακή εύνοια της ημέρας αφορά τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς Λέοντες Τοξότες του 2ου και δευτερευόντως του 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021: Η Πέμπτη συνεχίζει στον ίδιο τόνο με εχτές, όπου η επικοινωνιακή εύνοια μας βοηθά να προχωρήσουμε τις υποθέσεις μας, ενώ ακόμα και προβλήματα που μπορεί να μας φαίνονται άλυτα ή απροσπέραστα, μπορούμε πιο εύκολα να τα διαχειριστούμε γιατί η δύναμη της συγκροτημένης σκέψης αλλά και οι σωστές επικοινωνίες θα μας βοηθήσουν να έρθουμε σε σωστές κρίσεις. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου έχετε μέσα στην ημέρα χαρούμενα νέα , ενώ είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είστε και οι αποδέκτες των θετικών επικοινωνιακών τάσεων!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021: Δίας στους Ιχθύες από σήμερα Παρασκευή 14/5 έως και τις 29/7, μία πρόβα τζενεράλε, των θετικών επιρροών που θα δώσει ο Δίας από αυτή την θέση, απο το τέλος του 2021 και έπειτα. Ο Δίας παραδοσιακός κυβερνήτης του Ιχθύ, αναμένεται να δώσει από τη νέα του θέση πνοή πίστης, ελπίδας, έμπνευσης, εκπλήρωσης ονείρων / επιθυμιών , ενισχύοντας πολύ παραπάνω την αλληλεγγύη και αναπτερώνοντας σημαντικά τον ανθρώπινο ψυχισμό. Σημαντικά βήματα στον τομέα της θεραπείας ασθενειών που έχουν ταλανίσει την ανθρωπότητα θα αποτελέσουν ένα μεγάλο ελαφρυντικό για όλο τον κόσμο. Σε αυτό το Σύντομο ταξίδι του ως τον Ιούλιο ο Δίας από τους Ιχθύες θα δώσει μία πρώτη γεύση των ευκαιριών του πιο κερδισμένοι θα σταθούν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών. Συνάμα και οι Δίδυμοι (21-23/5) θα έχουν σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα, οι Παρθένοι γεννημένοι 24-26/8 θα χτίσουν νέες σημαντικές σχέσεις, οι Τοξότες γεννημένοι 23-25 Νοεμβρίου θα δεχθούν χαρές στο σπιτικό τους και οι Ιχθύες γεννημένοι 20-22 Φεβρουαρίου θα γίνουν αποδέκτες σημαντικών ευκαιριών ανάπτυξης, εξέλιξης και εκπλήρωσης σχεδίων!

Σάββατο 15 Μαΐου 2021: Μέρα γεμάτη συναίσθημα, αγκαλιές και την ανάγκη να φροντίσουμε και να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με οδηγό την καρδιά μπορούμε πραγματικά να απολαύσουμε έναν τρυφερό και συναισθηματικό Σαββατοκύριακο. Το τρίγωνο Σελήνης – Δία μας βοηθά να ξεκινήσει ημέρα με δοτικότητα, ικανοποίηση, χαρά και διάθεση να προσφέρουμε άνευ όρων το μεγαλείο των συναισθημάτων μας. Οι Τυχεροί της Ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021: Η Κυριακή συνεχίζει με τις χθεσινές αστρολογικές τάσεις, με την επιθυμία να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με προσωπικές υποθέσεις αλλά και να αφιερώσουμε τον χρόνο μας στην οικογένεια ή σε ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστά και οικεία. Θα χρειαστεί ωστόσο αυτή την ημέρα να τιθασεύσουμε την παρορμητικότητα που μπορεί να μας οδηγήσει σε παράπονα, γκρίνιες ή και καβγαδάκια, αφού η αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει σήμερα εντάσεις ιδιαίτερα στους Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Εσείς, συγκρατήστε την ευθιξία και προσπαθήστε να μην λαμβάνετε τόσο προσωπικά την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των οικείων σας

Αστρολογικές Προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερο σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στους Διδύμους από τις4 Μάϊου: Προβλέψεις για όλους!
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 17-23 Μαϊου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.