Widgets Magazine

Κάνε μεγάλα όνειρα, δούλεψε σκληρά, μείνε επικεντρωμένος και περιστοιχίσου από καλούς ανθρώπους ….

Ακριβώς αυτή είναι η δική μου συμβουλή για αυτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντά τον Πλούτωνα στην 19ο μοίρα του ζωδιακού. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης αλλά  και της έκφρασης του λόγου,  από το ζώδιο του Αιγόκερω στρέφει το μυαλό μας σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με την δομή, την οργάνωση, τις πρακτικές υποθέσεις, το μέλλον, τις προοπτικές αλλά και την κοινωνική ανέλιξη. Τι συμβαίνει όμως καθώς ο Ερμής συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω;

Θα ξεκινήσω πρώτα από τα θετικά νέα, που αφορούν ότι οι μέρες που διανύουμε είναι ιδανικές για να επικεντρωθούμε σε υποθέσεις που είναι σημαντικές και που απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση, πειθαρχία και επιμονή.  Με την σύνοδο Ερμή Πλούτωνα, πόσο μάλλον από το ζώδιο του Αιγόκερω,  το μυαλό μπορεί να παραμείνει προσηλωμένο και να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε έργο, ενώ τα «ατού» της ισχυρής μνήμης  και της εμβάθυνσης θα συμβάλουν στην διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης που κάποτε μπορεί να αποτελούσε πρόκληση   !  Μία ακόμα θετική έκφανση της συνόδου Ερμή – Πλούτωνα, είναι ότι τώρα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια ασυνείδητες σκέψεις, προκειμένου να επέλθει η συνειδητοποίηση/ αναγνώριση  που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάθε κατάστασης που βιώνουμε.

Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα όμως, υπάρχει και η αρνητική πλευρά, την οποία πρέπει να έχουμε κατά νου και να είμαστε προετοιμασμένοι να την διαχειριστούμε.  Ποια είναι αυτά;  Το μυαλό μπορεί να παρασύρεται σε αρνητικές, καχύποπτες  ή και ψυχοφθόρες σκέψεις , που δεν οδηγούν πουθενά, παράλληλα θα εκφραστούν και κάποιες «κακίες» στις επικοινωνίες, ενώ κάποια λόγια θα έχουν χαρακτήρα «πικρόχρολο» ή ακόμα και εκδικητικό. Από την άλλη πλευρά, τις ημέρες αυτές θα διαπιστώσουμε ότι κυριαρχεί παρασκήνιο στις επαφές μας. Μυστικά, ψέματα, κουτσομπολιά, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι;;; Όλα αυτά μπορούν τώρα να βγουν στο φως της επιφάνειας και ναι μεν μπορεί η αλήθεια να λάμψει, ωστόσο μπορεί και να πονέσει.

Τα ζώδια που έχουν επιρροή από αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.  Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν δημιουργικά την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα επικεντρώνοντας το μυαλό  μόνο σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία ….

Θέλεις να ξεφύγεις από τις «γενικές» προβλέψεις των ζωδίων ;

Οι αστρολόγοι του Oroskopos.gr μελετούν τον αστρολογικό σου χάρτη και σου απαντούν προσωπικά!

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754

Ο αστρολόγος σου είναι πάντα εδώ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι προβλέψεις μου ως το τέλος Ιανουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΖώδια και Γυναίκες: Ποιες λατρεύεις και ποιες … δεν χωνεύεις;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here