Widgets Magazine

Πάμε να καλωσορίσουμε ένα λαμπερό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο, το οποίο στην πορεία του μας βοηθά να αποκαταστήσουμε τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου και να μπορέσουμε να οργανώσουμε την ζωή μας πάνω σε πιο σταθερό πλάνο.  Ας δούμε όμως συνοπτικά τις αστρολογικές τάσεις του διημέρου, ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και ποιες οι προκλήσεις των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας;

Ο Ήλιος κινείται στην 20η και 21η μοίρα του Ταύρου σχηματίζοντας ένα σταθεροποιητικό τρίγωνο με τον Κρόνο που είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω (στην 20°24′). Το διήμερο λοιπόν είναι ιδανικό να νιώσουν δυνατοί και έτοιμοι να θέσουν στόχους και να κάνουν σταθερά βήματα για την υλοποίησή τους οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  Τα μαθήματα και οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν όντως αυτή την ημέρα να αποδειχθούν  ως το σταθερό σκαλοπάτι το οποίο και οδηγεί προς μία σημαντική κατάκτηση. Το διήμερο λοιπόν είναι ιδανική για να μπουν γερές βάσεις για μετέπειτα σχέδια.

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ως αργά το απόγευμα της Κυριακής προδιαθέτοντας για έρωτα, διασκέδαση, ενασχόληση με τα παιδιά ή και με την ομορφιά. Πιο ευδιάθετοι θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Από την Κυριακή αργά το απογευματάκι η Σελήνη περνά το ζώδιο της Παρθένου επηρεάζοντας θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες που μπορούν να έχουν ένα όμορφο βράδυ Κυριακής γεμάτο και από ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Από την Κυριακή το απόγευμα όλοι μας μπορούμε να οργανώσουμε περισσότερο θέματα ρουτίνας και εργασίας και να συγκροτηθούμε για την άκρως ενδιαφέρουσα εβδομάδα που ξεκινά.

Ο Ερμής έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου και το διήμερο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς , Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου , αλλά και για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.  Επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, ειδήσεις, συναντήσεις και αρκετή εξωστρέφεια είναι το χαρακτηριστικό των ημερών σας. Εύνοια στις επικοινωνιακές σας δραστηριότητες δέχεστε και εσείς που έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η -10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Κριό, ατίθαση, παθιασμένη και βιαστική να ικανοποιήσει τα «θέλω» της,  βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (το οποίο και κορυφώθηκε την Πέμπτη 9/5 αλλά συνεχίζει να μας επηρεάζει).  Μοιραίοι έρωτες, πάθη, ζήλειες, ίντριγκες και σκάνδαλα  είναι το χαρακτηριστικό των ημερών που ακολουθούν. Οι ανταγωνιστικές τάσεις και τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου συνεχίζουν να είναι στο πρόγραμμα των ημερών ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν είναι ικανοποιητικές για τα αισθηματικά των Τοξοτών, Λεόντων, Διδύμων του 3ου δεκαημέρου ενώ μεγαλύτερη «ρέντα» και άνεση στα οικονομικά θα έχουν οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να μας θέτει σε επικοινωνιακή εγρήγορση και σε κινητικότητα δεν παύει ωστόσο να προκαλεί εστίες έντασης και εκνευρισμού για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Συγκρατήστε την νευρικότητα και την βιασύνη για να μην προβείτε σε επιπόλαιες ενέργειες.

Σας εύχομαι ένα γεμάτο όμορφες εξελίξεις Σαββατοκύριακο παρέα με ότι αγαπάτε περισσότερο  και … μην ξεχάσετε να δώσετε μία ζεστή αγκαλιά και ένα φιλί στην Μανούλα σας που γιορτάζει την Κυριακή!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Αστρολογικές Σκέψεις της Ημέρας 9 Μαΐου 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο 13-19 Μαΐου 2019
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here