Widgets Magazine

Το καλοκαίρι 2019 μας αιφνιδιάζει με τα γεγονότα του, τα φυσικά φαινόμενά του αλλά και με τις προσωπικές “κρίσεις” του, οι οποίες μας ανατρέπουν πολλές φορές τα δεδομένα, αλλά μας οδηγούν και σε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων. Γιατί ναι φίλοι μου στις στιγμές κρίσης, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με σημαντικές αξιολογήσεις αλλά και σπουδαίες συνειδητοποιήσεις, για το είναι σημαντικό, τι απαραίτητο, που είμαστε και πού θέλουμε να βρεθούμε … 

Το “κρίσιμο” διάστημα για αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η κατάσταση συνεχίζει να είναι ακόμα τεταμένη γύρω μας, ιδιαίτερα μέχρι το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου, ενώ στην συνέχεια, μπορούμε σταδιακά να απολαύσουμε την ανεμελιά του καλοκαιριού και να αναζωογονηθούμε…

Στο θέμα μας όμως που είναι οι εξελίξει της εβδομάδας 22 έως 28 Ιουλίου 2019 ας δούμε όμως αναλυτικά: 

 

Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, και τα ξημερώματα της Τρίτης εισέρχεται στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζοντας “σταδιακά” (και το τονίζω σταδιακά) μία νέα δημιουργική περίοδο, ανεμελιάς, διασκέδασης, έρωτα και απόλαυσης. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, εξακολουθείτε να βιώνετε μία δύσκολη περίοδο εκκαθαρίσεων αλλά και ισχυρών δοκιμασιών με πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας για εσάς την Τετάρτη . Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου διανύετε μέρες αστάθειας , εξαιτίας των συνεχών αλλαγών / αιφνιδιασμών, ενώ την Πέμπτη 25/7 δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, οι συγκρούσεις και η νευρικότητα που θα χρειαστεί με διαχείριση να συγκρατήσετε. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, περισσότερες ευκαιρίες για αναζωογόνηση / ανανέωση και περισσότερο κέφι , ζωτικότητα και αισιοδοξία θα έχουν οι Παρθένοι – Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου (ως την Τρίτη) και στην συνέχεια οι Κριοί – Ζυγοί, Δίδυμοι – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. 

 

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου  – από την 28η ως την 24η μοίρα του ζωδίου-. Ήδη γνωρίζετε σε αυτές τις περιόδους ότι είναι σημαντικό να αποφεύγουμε νέα σημαντικά ξεκινήματα, υπογραφές σημαντικών εγγράφων / συμφωνιών , σπουδαίες αγορές , ενώ καλό είναι να λειτουργούμε πιο προσεκτικά στις μετακινήσεις μας αλλά και στις επικοινωνίες μας. Ωστόσο με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος απο τον Καρκίνο, ξυπνούν στο μυαλό θύμησες, η σκέψη γίνεται νοσταλγική, δεν λείπουν οι εκ βαθέων εξομολογήσεις και οι απολογισμοί. Ο τρόπος σκέψης γίνεται πιο συναισθηματικός, όμως η παγίδα που υπάρχει, είναι ότι το μυαλό σε αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει συνειρμούς με καταστάσεις του παρελθόντος και να συνδέει γεγονότα του χτες, με γεγονότα του σήμερα και εντέλει να δημιουργείται έντονη σύγχυση. Αυτή την Πέμπτη 25/7 όπου ο Ερμής θα βρεθεί σε συνοδο με την Αφροδίτη, θα υπάρξουν επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος ιδιαίτερα για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.  

 

Η Αφροδίτη συνεχίζει και ολοκληρώνει ως την Κυριακή την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου, έτσι λοιπόν ως το τέλος της εβδομάδας πιο τυχεροί στα αισθηματικά τους θα σταθούν κυρίως οι Ιχθύες, οι Παρθένοι , οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου . Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  η εύνοιά σας εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο (μην ξεχνάμε την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σας). Την Κυριακή η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, οι διαθέσεις αλλάζουν και κυριαρχεί πιο έντονα η ανάγκη για διασκέδαση, έρωτα, πάθος, ανεμελιά. Από τη νέα της θέση (που θα  μιλήσουμε αναλυτικά) πιο κερδισμένοι θα σταθούν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. 

 

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα (από 13η έως 16η μοίρα), ετοιμάζεται αυτή την Πέμπτη να σχηματίσει το τρίγωνο του με τον Δία (στην 14η μοίρα). Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια της Φωτιάς (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου αναμένεται αυτή την εβδομάδα να έχουν περισσότερες ευκαιρίες δράσης, ευχάριστων εξελίξεων, νέων εμπειριών.  Το τρίγωνο Άρη – Δία χαρίζει θετική ενέργεια, την οποία οφείλεται να αξιοποιήσετε στο έπακρο οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού!  

Οι ταλαιπωρημένοι  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, εξακολουθείτε να διανύετε μία δοκιμαστική περίοδο, η Τριτη είναι πιο πιεστική ημέρα για εσάς, στην πορεία της εβδομάδας όμως έχετε διεξόδους στην καθημερινότητά σας, που σας βοηθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε επιτυχώς.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε μία όμορφη και όσο το δυνατόν πιο ήρεμη εβδομάδα γίνεται ! To το Σύνθημά μου για τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας είναι το ακόλουθο: 

 

Βασικός προορισμός μας είναι να καταπιανόμαστε με αυτά που βρίσκονται ξεκάθαρα κοντά μας

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια και Έρωτας τον Αύγουστο 2019
Επόμενο άρθροΤρίγωνο Άρη – Δία : Οι τυχεροί της 25ης Ιουλίου 2019
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here