Widgets Magazine

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και οι μέρες μας αρχίζουν να χρωματίζονται με έντονα συναισθήματα, που μας ξυπνούν μέσα μας το πάθος, την ανάγκη για κυριαρχία, ενώ η συμπεριφορά μας αποκτά την  ακατανίκητη δόση της υπερβολής!

Από τις κατά την διάρκεια της εβδομάδας 14-20  Αυγούστου 2017,  έχουμε την κορύφωση δύο σημαντικών αστρολογικών όψεων που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου! Στις 15 του μήνα  πραγματοποιείται το αντίθεση  της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ενώ στις 17 του μήνα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού!  Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;

Χαρακτηριστικό θα είναι το παρασκήνιο και η ίντριγκα στις ανθρώπινες σχέσεις ,τόσο τις ερωτικές όσο και τις πολύ προσωπικές (πχ οικογενειακές).   Τα αρνητικά ένστικτα,  θα οδηγήσουν κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού σε λανθασμένες συμπεριφορές, που θα έχουν έντονο το χαρακτηριστικό  της εμμονής, του ελέγχου και  της εξουσιαστικής επιβολής.  Δεν αντιλέγω πως τα ερωτικά πάθη του Αυγούστου, θα προκαλέσουν δυνατές συγκινήσεις …όμως πίσω από αυτά, είναι πολύ πιθανό να κρύβονται προθέσεις που δεν είναι και τόσο αγνές.  Αυτό το διάστημα θα δούμε να εξελίσσονται πολλές παρασκηνιακές , κρυφές σχέσεις, ενώ  οι νέοι έρωτες που θα δημιουργηθούν τώρα, θα έχουν έντονο το στοιχείο της σαρκικής έλξης και του πόθου.  Δεν θα λείψουν όμως και οι αποκαλύψεις  οι οποίες θα προκαλέσουν έντονη αντίδραση, ζήλεια, εμμονή, ανάγκη για πλήρη κυριαρχία και επιβολή!  Εκτός από τον αισθηματικό τομέα όμως,  καλό είναι αυτές τις μέρες να δείξουμε προσοχή και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας,  μα πολύ περισσότερο στον οικογενειακό αλλά και στον οικονομικό τομέα! Αφενός μπορεί να δούμε να ξεσπούν οικογενειακοί καβγάδες, πάνω στους οποίους θα «ξεβράζονται» απωθημένα του παρελθόντος,  αφετέρου στα οικονομικά κυριαρχεί έντονο το στοιχείο του κερδοσκοπισμού, της σπατάλης αλλά και της ακόρεστης ανάγκης να αποκτήσουμε περισσότερα από όσα έχουμε ,γεγονός που θα μας οδηγήσει σε ζημιογόνες καταστάσεις!  Έτσι λοιπόν επειδή έχουμε καλοκαιράκι,  και είμαστε πιο χαλαροί στο να ενδίδουμε σε πειρασμούς,  καλό είναι να  έχουμε κάποιες άμυνες που θα μας βοηθήσουν να μπορούμε να κρατάμε τις ισορροπίες μας.

Ποιοι πρέπει να προσέξετε….

Τα ζώδια που επηρεάζονται από τις όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Πλούτωνα είστε οι παρορμητικοί Κριοί,Καρκίνοι,Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Astro Tips για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός:  Δείξτε αυτοσυγκράτηση στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις  και αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και την επιβολή των «θέλω» σας  τόσο στην οικογένεια όσο και στους συνεργάτες σας.

Ταύρος:  Αποφύγετε τον σκληρό λόγο και την υπερβολή που θα σας διακρίνει στον τρόπο της έκφρασης σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείτε! Οι έμμονες σκέψεις δεν έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν και πρέπει να τις αποφύγετε. Διαφυλάξτε καλύτερα τα μυστικά σας.

Δίδυμος:  Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας αδειάζει από εκεί που δεν το περιμένατε γιατί έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να εντυπωσιάσετε και να περάσετε καλά!  Παράλληλα στον αισθηματικό τομέα, θέλετε κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχετε και οδηγείστε σε υπερβολές! Προσοχή στις οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις.

Καρκίνος:  Συνειδητοποιείται ότι οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων που σας περιβάλλουν (του συντρόφου, των συνεργατών)  δεν είναι και τόσο αγνές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών που θα σας απογοητεύσουν! Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον & την πορεία σχέσεων και πείτε όχι στους οικογενειακούς καβγάδες.

Λέων:  Τις ημέρες αυτές σας βγαίνει η κούραση και το στρες της τελευταίας περιόδου και υπάρχει έντονο το αίσθημα της ανησυχίας.  Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν κουτσομπολιά αλλά και παρασκηνιακή δραστηριότητα κάτι το οποίο σας απογοητεύει! Αποβάλλεται τα απωθημένα του παρελθόντος και συγκρατήστε τα λόγια σας…

Παρθένος:  Έντονη ερωτική λίμπιντο,δυνατά πάθη,ασυγκράτητες ορμές αλλά και αρκετή γκρίνια και κτητικότητα στον τομέα των αισθηματικών σας,  είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών που ακολουθούν.   Μην επενδύετε πολλά σε νέες ερωτικές σχέσεις … πείτε όχι οι δεσμευμένοι στα εφήμερα πάθη  τα οποία θα οδηγήσουν σε λάθη!

Ζυγός:  Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις αλλά και την υπερβολή! Η ακόρεστη διάθεσή σας να αποκτήσετε κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη κατέχετε θα σας κάνει αρκετά προκλητικούς αλλά και τολμηρούς! Συγκροτείτε στα «θέλω» σας και αποφύγετε  το ρίσκο και την επιπολαιότητα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός:  Οι έμμονες σκέψεις, η ζήλεια καθώς και η ανάγκη σας να θέλετε να επιβάλλεται τις απόψεις σας είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών που ακολουθούν! Υπάρχουν συμφωνίες, επαφές,συζητήσεις και κινήσεις που πρέπει να παραμείνουν μυστικές.  Διαφυλάξτε λοιπόν τα προσωπικά σας δεδομένα και …αποφύγετε αποκαλύψεις,καβγάδες και ψυχολογικές εξάρσεις!

Τοξότης:  Ωραία είναι η καλοπέραση τι γίνεται όμως όταν ανοίγεστε περισσότερο από όσο πραγματικά μπορείτε;  Τις ημέρες αυτές διαχειριστείτε πιο έξυπνα και συγκρατημένα τα οικονομικά σας (αν και δύσκολο)! Αναμείνετε ερωτικά πάθη που θα σας εξάψουν την ερωτική σας λίμπιντο…

Αιγόκερως:  Ο τομέας των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών βάλλεται αυτές τις μέρες και υπάρχουν αποκαλύψεις που σας κάνουν να αντιδράτε έντονα! Προσπαθείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε,αυτό που σας αξίζει και η συμπεριφορά σας γίνεται αρκετά απόλυτη,συνάμα και σκληρή !

Υδροχόος: Μην υπερβάλετε των δυνάμεών σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση … Οι μέρες που ακολουθούν σας εξαντλούν τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και καλό είναι να προφυλάξετε τον εαυτό σας από το άγχος!

Ιχθύς:  Ερωτικά πάθη, ζήλειες και ασυγκράτητη ερωτική διάθεση είναι μερικά από τα στοιχεία των ημερών που ακολουθούν!  Μην επιμένετε σε ερωτικές καταστάσεις που σας φθείρουν, χαλιναγωγήστε την υπερβολή τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα 15 σημάδια του χωρισμού
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 & το εξάγωνο Άρη – Δία
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.