Widgets Magazine

 

Προετοιμαζόμαστε για την εβδομάδα «μεταίχμιο» που μας οδηγεί από τον χειμωνιάτικο Φεβρουάριο, στον μεταβατικό αλλά και κυκλοθυμικό, ανοιξιάτικο Μάρτιο!  Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στην 11ο μοίρα της Παρθένου. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, αναμένεται να κορυφωθούν γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2018 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα ευνοημένα ζώδια της Εβδομάδας:  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου.

Ζώδια που θα δεχθούν Επαγγελματική και Οικονομική εύνοια: Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί του 3ου δεκαημέρου.


Το άστρο – ημερολόγιο της εβδομάδας 26 Φεβρουαρίου ως και 4 Μαρτίου 2018

Πανσέληνος 2 Μαρτίου 2018 , στην 11ο μοίρα της Παρθένου: Το ολόγιομο φεγγάρι που πραγματοποιείται στην έναρξη του Μαρτίου, έρχεται για να προκαλέσει σύγχυση, μπέρδεμα, αναβλητικότητα αλλά και αδυναμία για θέματα που αφορούν την εργασία και  την καθημερινότητα.  Η εβδομάδα λοιπόν είναι απαιτητική, χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση των καταστάσεων γύρω  μας και αποφυγή της πλάνης, της αυταπάτης και της σύγχυσης, δεδομένου ότι σε αυτό το φεγγάρι έχουμε και την συμμετοχή του Ποσειδώνα. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου δηλώνει ότι τα εμπόδια , οι προκλήσεις, αλλά και τα μπερδέματα που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο θα μπορέσουν να επιλυθούν και να ξεπεραστούν αρκεί να πραγματοποιήσουμε μία καλύτερη οργάνωση, αξιοποιώντας κατάλληλα τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.  Ο Ερμής που είναι και ο κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία και έτσι μπορούμε να αναμένουμε και σημαντικές ευκαιρίες που θα προσφέρουν μία νέα προοπτική.

 

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα: Την Τρίτη στις 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο της έξαρσής της τον Ιχθύ, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στην 20ο μοίρα. Διεγείρονται αυτή την ημέρα τα πάθη, ο ερωτισμός, η ανάγκη διεκδίκησης των επιθυμιών. Δεν θα λείψει το αίσθημα της ολοκλήρωσης αλλά και κατακτητικής διάθεσης που θα προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή. Οι κερδισμένοι στον αισθηματικό τομέα θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Θετικές εξελίξεις για υποθέσεις οικονομικές θα έχουν αυτή την ημέρα οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Δίδυμοι Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ερμής τετράγωνο με Άρη : Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 ο Ερμής από τον Ιχθύ (σε θέση πτώσης) βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη στην 20ο μοίρα.  Η έλλειψη ρεαλισμού θα επιφέρει επικοινωνιακούς μπελάδες και αυτή την ημέρα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, εντάσεις και καβγάδες. Τα ζώδια που επηρεάζονται και θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσουν την νευρικότητά τους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα: Την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, ο Ερμής από τον Ιχθύ σχηματίζει και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Μέσα στο τεταμένο και έκρυθμο επικοινωνιακό κλίμα αυτής της ημέρας , η διεισδυτική σκέψη, το ένστικτο αλλά και η αποφασιστικότητα θα στηρίξουν τα σχέδια των Ταύρων, Σκορπιών , Καρκίνων, Αιγόκερω του 3ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία: Η πρώτη ημέρα του Μαρτίου είναι σημαντική γιατί εκτός από τις όψεις που κατέγραψα παραπάνω έχουμε και την Αφροδίτη να πραγματοποιεί το τρίγωνό της με τον Δία στην 23ο μοίρα.  Η μέρα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές. Νέες προοπτικές και τονισμένος ο παράγοντας της τύχης, της επέκτασης και της προόδου είναι κάτι που αφορά τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Τυχεροί θα σταθούν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23ο μοίρα.

Ερμής τρίγωνο με Δία: Στις 2 Μαρτίου το κλίμα εύνοιας για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου συνεχίζεται. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες γνωριμιών, συμφωνιών, αποφάσεων, επικοινωνιών που θα αποτελέσουν ένα «σκαλοπάτι» για την καλύτερη προώθηση σχεδίων.

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Στις 4 Μαρτίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να κάνει θολό το τοπίο της εβδομάδας για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.  Η Πανσέληνος που προηγήθηκε 2 ημέρες πριν συνεχίζει να προκαλεί σύγχυση, μπέρδεμα, δίλημμα αλλά και αδυναμία στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού.

Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη:  Εκφραστικότητα, όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις, συναισθηματικές εκδηλώσεις, φλερτ, γνωριμίες αλλά και ένα ρομαντικό κλίμα θα είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στις 4 Μαρτίου 2018 για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Το απόφθεγμα της εβδομάδας

Ολοκληρώνοντας την αστρολογική ανάλυση της εβδομάδας,  συνοπτικά μπορώ να πω ότι οι μέρες που ακολουθούν έχουν έντονο το στοιχείο της σύγχυσης, του μπερδέματος και της νευρικότητας. Μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα θα υπάρξουν όμως και αυτές οι «τυχερές» στιγμές που θα αποτελέσουν την διέξοδο και την ευκαιρία να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας.  Έτσι λοιπόν κλείνω αυτό το άρθρο με ένα απόφθεγμα του Oscar Wilde που μας δίνει τροφή για σκέψη για τις μέρες που ακολουθούν :

Μας διδάσκουν να μετράμε τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες, τα χρόνια … Αλλά κανείς δεν εξηγεί την αξία της στιγμής

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές σου προβλέψεις για τον Μάρτιο 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here