Widgets Magazine

Καιρός να πάμε παρακάτω, κάνοντας πρώτα τον απολογισμό του Οκτωβρίου 2018, κρατώντας τα θετικά, μαθαίνοντας από τα αρνητικά και σχεδιάζοντας τους στόχους μας για την προτελευταία “ανάσα” αυτής της χρονιάς, το Νοέμβριο! Η εβδομάδα 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου έχει τις ευκαιρίες της, έχει και τις προκλήσεις της, σίγουρα όμως παρατηρούμε ότι οι διαθέσεις γύρω μας αρχίζουν να αλλάζουν, κάτι το οποίο και θα αναλύσουμε παρακάτω:

 

Οι Τυχεροί της Εβδομάδας

  • Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του Γ’ Δεκαημέρου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή από το Σκορπιό με τον Δία από τον Τοξότη, σας προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία, πρόταση, γνωριμία, συμφωνία, είδηση που θα στηρίξει την προσωπική σας πρόοδο. Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τυχερές μέρες η Δευτέρα, αλλά και η Τετάρτη!
  • Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του Α’ και αρχές Β΄Δεκαημέρου είστε αρκετά αισιόδοξοι, αναζωογονημένοι, έτοιμοι να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια αλλά και να προβάλλεται περισσότερο τον εαυτό σας. Ωστόσο, για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του Α’ και του Β’ Δεκαημέρου υπάρχουν οι λόγοι που θα αναφερθώ πιο κάτω όπου θα έχετε και τις εντάσεις και τις αλλαγές σας  Τυχερές σας ημέρες η Τετάρτη και το Σάββατο.
  • Οι Κριοί, Λέοντες , Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του Α΄Δεκαημέρου είστε από αυτή την εβδομάδα  σε επικοινωνιακή και πνευματική εγρήγορση. Ευνοείστε σε επικοινωνίες, συναντήσεις, ειδήσεις, συμφωνίες. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη επομένως μπορείτε να απολαύσετε τις επικοινωνιακές χαρές, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στην 0-5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • Στα αισθηματικά τους τυχεροί θα σταθούν αυτή την εβδομάδα οι : Καρκίνοι που γεννήθηκαν 21 με 22 Ιουνίου (ως την Τετάρτη), οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν 21 ως 23 Ιουνίου . Οι Ταύροι που γεννηθήκατε 21 με 23 Απριλίου και οι Σκορπιοί που γεννηθήκατε 23-25/10 θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έχετε ερωτικές εκπλήξεις (ως την Τετάρτη ) , η έκβασή τους όμως μπορεί να είναι φανερή μόνο μέσα από την μελέτη του χάρτη σας, η περίοδος αυτή ωστόσο έχει “άρωμα αλλαγής”! Από την Τετάρτη και έπειτα, η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού. Άνετα θα μπορουσα να σας πω ότι οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί 19-20 Ιουνίου μπορείτε να προσμένετε μία επανασύνδεση. Οι Κριοί και Ζυγοί του γ΄δεκαημέρου,  μπαίνετε σε μία περίοδο όπου καλείστε να κάνετε αρκετές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή.
  • Στα οικονομικά η εβδομάδα θέλει σε ένα γενικότερο πλαίσιο προσοχή στην διαχείριση και αποφυγή του ρίσκου ή ακόμα και του δανεισμού. Πιο κερδισμένοι στον οικονομικό τομέα όμως , θα σταθούν οι Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, ενώ εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε γεννηθεί σε αυτά τα ζώδια στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί στην διαχείρισή σας.

 

Οι “προσεκτικοί” της εβδομάδας

  • Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όμως όσοι έχετε γεννηθεί την 1η ημέρα του ζωδίου σας επηρεάζεστε αυτή την εβδομάδα από την αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό (την Τετάρτη 31/10). Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών που σας βγάζουν από την συνήθεια και την βολή σας. Σημαντικό όμως είναι να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα “θέλω” σας τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά προκειμένου να μην απογοητευτείτε από επιλογές που γρήγορα θα ανατραπούν.
  • Η ίδια τάση ισχύει και για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου σας (29η μοίρα)!
  • Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννηθήκατε στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου (18η-22η μοίρα) , οι μέρες έχουν νευρικότητα, ένταση και χρειάζεται να βρείτε εποικοδομητικούς τρόπους για την διοχέτευση της ενέργειας σας (ιδιαίτερα την Πέμπτη 1/11).
  • Οι Κριοί που γεννηθήκατε 24 Μαρτίου, οι Καρκίνοι 24 Ιουνίου, οι Ζυγοί 26 Σεπτεμβρίου και οι Αιγόκεροι 24 Δεκεμβρίου, δέχεστε τις πιέσεις του Κρόνου και η περίοδος αυτή απαιτεί οργάνωση, υπευθυνότητα αλλά και ρεαλισμό. Την Παρασκευή μπορείτε ωστόσο να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις πιέσεις που δέχεστε.
  • Την Τρίτη 30/10 οι Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννηθήκατε την τελευταία ημέρα του Β’ δεκαημέρου (19η μοίρα) θα έχετε προσωρινά ψυχολογικό αναβρασμό και συναισθηματική πίεση, η τάση αυτή θα ξεπεραστεί γρήγορα.

 

ΚΡΙΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ: Σε νέες γνωριμίες, επαφές, σε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων, στην αναζήτηση πληροφοριών ή ακόμα και στην διεύρυνση των γνώσεών σας, σε νέες φιλίες, στην επεξεργασία πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σας. Όσοι έχετε γεννηθεί 18-20 Απριλίου αποδεχθείτε μία πρόταση / επικοινωνία για την βελτίωση / διαχείριση των οικονομικών σας.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ:  Στα μεγάλα οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα, δείξτε υπομονή στις επαγγελματικές πιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ: Σε νέες σχέσεις και συνεργασίες (αν έχετε γεννηθεί 18-20/5), στην αποδοχή αλλαγών στην ρουτίνα της ζωής / καθημερινότητάς σας, στην διαχείριση και οργάνωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, στο απολογισμό αισθηματικών καταστάσεων του παρελθόντος.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ:  Σε μία επανασύνδεση σχέσης (γρήγορα θα αναθεωρήσετε όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή φορά και επιστρέψει ξανά στο ζώδιο σας), ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο.  Στις συγκρούσεις με άτομα του επαγγελματικού χώρου ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και της εργασίας, σε νέα επαγγελματικά έργα (ιδιαίτερα αν ανήκετε στο γ΄δεκαήμερο), στην επικοινωνία με τα άτομα που σχετίζεστε(αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο), σε μία ερωτική επανασύνδεση (αν έχετε γεννηθεί 18-20/6.   Ευνοϊκά κρίνονται και τα νέα σχέδια, για ταξίδια, μετακινήσεις, εκπαίδευση αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Μην βιάζεστε να κρίνετε καταστάσεις, μην παρασύρεστε από τα λόγια σας που λίγο αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Διαχειριστείτε καλύτερο το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Απολαύστε αυτά που είχατε στερηθεί, αφήστε πίσω το παρελθόν και κάντε μία νέα αρχή , ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Ένας έρωτας ή ένα δημιουργικό σχέδιο ανανεώνει τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στις σπασμωδικές κινήσεις στα οικονομικά σας, στην αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος που έχουν άμεση σχέση με οικογενειακά και οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε κάθε τι που βελτιώνει την ψυχολογική σας διάθεση αλλά και σε προτάσεις / συζητήσεις που σας βοηθούν να ανανεώσετε το σπίτι, την εργασία, την συναισθηματική κατάσταση (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο)! Σε ερωτικά φλερτ και δημιουργικά σχέδια αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Δείξτε ψυχραιμία όταν η συμπεριφορά των ανθρώπων που σχετίζεστε γίνετε αρκετά προκλητική και σας εκνευρίζει. Μην μπαίνετε σε σκέψεις για ζητήματα του παρελθόντος που σας πλήγωσαν επικεντρωθείτε στο παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε νέες προτάσεις , ιδέες, συζητήσεις και συμφωνίες (αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο), σε επαφές / συζητήσεις που θα σας απελευθερώσουν από βαρίδια του παρελθόντος (1ο Δεκαήμερο). Σε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και σε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες (2ο δεκαήμερο).

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Σε τολμηρές οικονομικές συμφωνίες (1ο δεκαήμερο),  στην ένταση που προκύπτει στην εργασία , διαχειριστείτε καλύτερα το πρόγραμμά σας και το χρόνο σας (2ο και 3ο δεκαήμερο).

 

ΖΥΓΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε νέες οικονομικές συμφωνίες (αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο), σε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, προτάσεις, γνωριμίες (1ο δεκαήμερο), σε ερωτική αλλά και δημιουργική δράση (όσοι γεννηθήκατε τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου)

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Βιαστικές οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις (όσοι γεννηθήκατε στις πρώτες και στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας).

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε νέα επεκτατικά σχέδια (3ου δεκαημέρου), στην αξιολόγηση των επιθυμίων σας για το μέλλον της αισθηματικής αλλά και της προσωπικής σας ζωής (1ο δεκαήμερο), στα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ανανεώσετε τη ζωή σας (2ο δεκαήμερο).

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στα συναισθηματικά ξεσπάσματα εξαιτίας της κούρασης που νιώθετε από τις εντάσεις και τις αλλαγές που έχετε βιώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Στην εξωστρέφεια, στην επικοινωνία και στα νέα σχέδια (1ο Δεκαήμερο), στην βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών και στην εύρεση λύσεων στα αδιέξοδα που έχετε περάσει (3ο Δεκαήμερο), σε επαφές με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος (3ο Δεκαήμερο), σε πρωτοβουλίες για να βάλετε την ζωή σας σε μία σειρά (2ο δεκαήμερο)

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στην βιασύνη και την παρορομητικότητα του λόγου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε νέες φιλικές γνωριμίες , κοινωνική δικτύωση και συλλογική δραστηριότητα (3ο δεκαήμερο), εκπλήξεις στα αισθηματικά και στην κοινωνική σας ζωή (1ο δεκαήμερο) , στην διαχείριση οικονομικών αλλά και σχέσεων (2ο δεκαήμερο)

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στα επαγγελματικά ρίσκα (3ο δεκαήμερο), στις τολμηρές οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις (1ο δεκαήμερο)

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στη περεταίρω πρόοδό σας (3ο δεκαήμερο), στις φιλικές επαφές και στην κοινωνική δικτύωση (1ο δεκαήμερο), στην επίλυση επαγγελματικών υποθέσεων / διαπραγμάτευση (2ο δεκαήμερο)

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στη νευρικότητα που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη

 

ΙΧΘΥΣ

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ : Σε συμφωνίες, προτάσεις, ταξίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα (το 3ο δεκαήμερο), σε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά (1ο δεκαήμερο),  στην ικανοποίηση σας μέσα από την διεύρυνση των οριζόντων σας (2ο δεκαήμερο)

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ: Στην υπερέκθεση σας σε καταστάσεις που σας στραγγίζουν ψυχολογικά, σωματικά.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here