Widgets Magazine

Έκρυθμο μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα αυτού του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, με τα αρνητικά ένστικτα να κάνουν “πάρτι” και να μας οδηγούν σε εσφαλμένες ενέργειες οι οποίες θα εξαντλήσουν τόσο τα ψυχικά όσο και τα σωματικά μας αποθέματα. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργώντας μία έντονη επιρροή στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου αλλά και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον ενστικτώδη τρόπο δράσης που ως κίνητρό του έχει την επιβίωση και της κατάκτηση των βαθύτερων εσωτερικών αναγκών. Είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την δύναμη, την ορμητικότητα, την πρωτοβουλία, την λίμπιντο, την θέληση, την αντοχή, την μαχητικότητα, την φυσική λειτουργία, την κίνηση, την εξέλιξη. Με απλά λόγια ο Άρης είναι η δύναμη που μας ωθεί να κινητοποιηθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, προκειμένου να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε την ίδια την ζωή μας.  Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι ιδιαίτερα τονισμένα όταν ο Άρης διελαύνει στο ζώδιο της κυριαρχίας του τον Κριό.

Τι γίνεται όμως όταν ο Άρης, βρίσκεται σε σκληρή αναμέτρηση με τον “Πλούτωνα;  Αυτές τις στιγμές παρατηρούμε τα αρνητικά ένστικτα να διεγείρονται και να εκδηλώνονται με πράξεις που ως χαρακτηριστικό τους έχουν την κυριαρχία, την επιβολή, την ανταγωνιστικότητα , τα απωθημένα. Το αίσθημα του φόβου και της απειλής, ωθεί σε ακρότητες που οφείλονται στην ανάγκη για απόλυτο έλεγχο και απόλυτη κυριαρχία των καταστάσεων… Χαρακτηριστικές είναι οι εκρήξεις θυμού, οι πράξεις χειραγώγησης, οι παθιασμένες αντιδράσεις (ζήλεια, εκδικητικότητα), η βία, οι σκληροί τελματικοί καβγάδες, ο έντονος ψυχολογικός αναβρασμός, τα ατυχήματα, οι παρασκηνιακές ενέργειες…

 

Κριοί, νιώθετε ότι οι καριέρα και οι στόχοι που έχετε για τη ζωή σας βρίσκονται σε “απειλή” με αποτέλεσμα να λειτουργείτε αρκετά έντονα, εκρηκτικά, απόλυτα, ανταγωνιστικά και εκφράζετε αντιδράσεις που εντέλει μπορεί να σας οδηγήσουν σε μπλοκάρισμα. Συγκρατήστε τα αρνητικά σας πάθη και τις παρορμήσεις σας

 

Ταύροι, νιώθετε εξουθενωμένοι ψυχολογικά, ενώ υπάρχουν δυσάρεστε συνειδητοποιήσεις που στραγγίσουν τα αποθέματα ενέργειάς σας. Αποφύγετε τα κουτοσομπολιά και τις παρασκηνιακές ενέργειες.

 

Δίδυμοι, από την μία πλευρά έχετε έντονη σεξουαλικότητα και μπορείτε αυτή την ημέρα να είστε αρκετά ερωτικοί και να διοχετευσετε την αρνητική ενέργεια με την σεξουαλική δραστηριότητα, από την άλλη πλευρά όμως είναι σημαντικό να δείξετε την προσοχή σας στην οικονομική σας διαχείριση αλλά και στις φιλίες σας.

 

Καρκίνοι, δείξτε προσοχή στις μάχες κυριαρχίας με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά (συντροφο, συνεργάτες). Αποφύγετε την επιβολή και τις εκρήξεις θυμοί.

 

Λέοντες, αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας και μην αναλώστε σε σκέψεις που στραγγίζουν την ενέργειά σας. Το εργασιακό παρασκήνιο είναι έντονο, αντιμετωπίστε το χωρίς φόβους και χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις.

 

Παρθένοι, δείξτε προσοχή στα αδιέξοδα ερωτικά πάθη, στις ζήλειες και στις εκρήξεις θυμού προς το σύντροφό σας. Συγκρατηθείτε στις οικονομικές επενδύσεις.

 

Ζυγοί, δείξτε ψυχραιμία στις αντιδράσεις των ανθρώπων που σας συντροφεύουν και διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για να αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού. Η πικρία και η απογοήτευση από συμπεριφορές ανθρώπων που σας συντροφεύουν είναι πολύ χαρακτηριστικές.

 

Σκορπιοί, προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας γιατί δεν θα αποφύγετε τους καβγάδες που θα αποδιοργανώσουν την καθημερινότητά σας.

 

Τοξότες,  δείξτε προσοχή στην οικονομική διαχείριση και μην αφήσετε τα ερωτικά απωθημένα να σας καταβάλουν και να φουντώσουν τις αναφάλειές σας.

 

Αιγόκεροι, αποφύγετε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας, αναγνωρίστε τα λάθη σας και δείξτε πνεύμα υποχωρητικότητας. Αποκαλύψεις μπορεί να σας απογοητεύσουν συναισθηματικά και να σας οδηγήσουν σε απόλυτες αντιδράσεις.

 

Υδροχόοι, μην αφήσετε τα απωθημένα του παρελθόντος να σας οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα μετανιώσετε. Δείξτε προσοχή στις επικοινωνίες σας, στις μετακινήσεις σας και αποφύγετε τα σκληρά λόγια και τις αντιπαραθέσεις.

 

Ιχθύς, δείξτε προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς με φιλικά πρόσωπα, μην δανείζεστε και μην δανείζετε αυτή την περίοδο. Μην επιτρέψετε στην ανασφάλειά σας να σας οδηγήσε σε ρήξη με ανθρώπους τους περιβάλλοντός σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here