Widgets Magazine

Ο  Άρης κάνει την είσοδό του στον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού Σταυρού, τον Ιχθύ, την Παρασκευή στις 16 Νοεμβρίου 2018. Σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως και την τελευταία ημέρα του 2018, ολοκληρώνοντας επίσημα την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, θέτοντας όλους μας σε μία ενεργή διαδικασία εσωτερικής ανασκόπησης, προκειμένου να υποδεχθούμε στην συνέχεια το 2019, δυναμικά κάνοντας νέες σημαντικές ενάρξεις….

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που συνδέεται και αντιπροσωπεύει τον ανθρώπινο ενστικτώδη τρόπο αντίδρασης, το σθένος, την αντοχή, την ανθεκτικότητα, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα. Ο πλανήτης Άρης αλλά και η επιρροή που δεχόμαστε από την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, δίνει την ώθηση, ή αλλιώς ενεργοποιεί την εξέλιξη και την ροή των γεγονότων που εξελίσσονται στη ζωή μας.

Η τελευταία φορά που ο Άρης ήταν στο ζώδιο του Ιχθύ ήταν η περίοδος 19 Δεκεμβρίου 2016 έως 28 Ιανουαρίου 2018. Το διάστημα που ανοίγεται λοιπόν μπροστά μας, πολλοί θα νιώσουμε την ανάγκη να κινητοποιηθούμε και να ολοκληρώσουμε έμπρακτα και δυναμικά, υποθέσεις που η εξέλιξη τους (ή ακόμα και η έναρξη τους)  πραγματοποιήθηκε την διετία που τώρα ολοκληρώνεται! Και χρησιμοποιώντας την λέξη “ολοκλήρωση” επισημαίνω ότι ο μαχητής και αγωνιστής Άρης, λειτουργεί αρκετά πιο εσωτερικά από το ζώδιο του Ιχθύ, κουβαλώντας όλα τα βαρίδια / τις εμπειρίες / τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στο βάθος της διετίας.

Ποια θα είναι όμως η επιρροή που θα δεχθούμε απο τον Άρη στους Ιχθύς ως και 31 Δεκεμβρίου; Παρακάτω σας αναφέρω τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που θα εκδηλώνονται τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας, δίνονται και σημαντικές ημερομηνίες που κρίνονται θετικές αλλά και αρνητικές.

Η αρνητική πλευρά του Άρη στους Ιχθύς

 • Αναβλητικότητα, δειλία, σύγχυση, έλλειψη πρωτοβουλίας αλλά και νευρικότητα για την εξέλιξη καθημερινών δράσεων και ενασχολήσεων!  
 • Ισχυρό αίσθημα ψυχολογικής και σωματικής εξάντλησης
 • Έλλειψη ενεργητικότητας
 • Εξασθενημένο / αδύναμο ανοσοποιητικό  (προσοχή σε εποχιακές ιώσεις)
 • Εντείνονται οι φόβοι , οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες
 • Ενοχικότητα ή και θυματοποίηση
 • Συχνοί διχασμοί που προκύπτουν εξαιτίας αποδυνάμωσης  της αυτοπεποίθησης
 • Έλλειψη ευθύτητας, αυτοπειθαρχιας
 • Υπερβολική ενασχόληση με τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που μας περιβάλλουν, γεγονός που “στραγγίζει” τα αποθέματα της ενέργειας μας

 

Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο δείξτε προσοχή γιατί κοντά στις 20 Νοεμβρίου, η υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε ρίσκα, περιπέτειες, απροσεξίες . Όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο δείξτε προσοχή στις 7 Δεκεμβρίου όπου κορυφώνεται η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα και οι αρνητικές τάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω θα σας μπερδέψουν σημαντικά.

Η θετική πλευρά του Άρη στους Ιχθύς

 • Ενεργοποιείται η διαίσθηση, η οποία και δίνει σημαντικά μηνύματα που δεν πρέπει να παραβλέψουμε.
 • Ενισχύονται οι φιλανθρωπικές δράσεις και οι ανθρώπινες πράξεις φανερώνουν ανθρωπιά, ζεστασιά, συναίσθημα
 • Δίνουμε μάχη για τα όνειρα και τα ιδανικά μας
 • Ιδανική θέση για αναζήτηση της βαθύτερης αλήθειας που κρύβεται μέσα μας, αλλά και για την επούλωση συναισθηματικών / ψυχολογικών πληγών.
 • Η Τέχνη μπορεί να αποτελέσει διέξοδο σε κάθε μας δράση! Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορούν πραγματικά να προσφέρουν ενδυνάμωση αυτή την εποχή!
 • Καταρρίπτονται οι εγωιστικές τάσεις και μπορούμε με πράξεις να δείξουμε τα συναισθήματά μας
 • Η ανασκόπηση δράσεων και γεγονότων του παρελθόντος, μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει εποικοδομητικά. Έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλαια,  να ανασυντάξουμε δυνάμεις προκειμένου στην πορεία να κάνουμε ένα σημαντικό ξεκίνημα.
 • Η σεξουαλική ζωή αποκτά περισσότερο συναίσθημα , τρυφερότητα και ρομαντισμό
 • Δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με την ψυχανάλυση, την αυτογνωσία, την φιλοσοφία, τον διαλογισμό, την ενέργεια (πχ ρέικι), την μεταφυσική μπορούν πραγματικά αυτο το διάστημα να αποτελέσουν στήριγμα!

 

Στις 27 Νοεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, θα προσφέρει την ανταμοιβή στις προσπάθειες των Γήινων (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων) και των Υδάτινων (Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων) του Α’Δεκαημέρου. Συνδυάζοντας την λογική με το συναίσθημα μπορούν να γίνουν σημαντικές ενάρξεις που θα έχουν μία σταθερή μορφή! Στις 17 Δεκεμβρίου το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει το Γ΄Δεκαήμερο των παραπάνων επροσώπων του ζωδιακού, όπου μπορούν να περιμένουν αποτελεσματική δράση που θα φέρει την ενδυνάμωση και την ισχυροποίηση τους. Η ερωτική λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη!

 

Πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από τους Ιχθύς;

Διάβασε το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here