Widgets Magazine

Δίνω τη μάχη μου για το κοινό καλό για τα ανθρώπινα δικαιώματα  αλλά και τα ιδανικά , ακριβώς αυτός είναι ο τίτλος που δίνεται για τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Από τις 30 Μαρτίου έως και τις 13 Μαΐου ο Άρης θα κινείται στον αέρινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Υδροχόο, εντείνοντας την συλλογική δράση καθώς και την επαναστατικότητα αλλά και την αντίδραση για την υπεράσπιση όχι μόνο των προσωπικών, αλλά και των συλλογικών δικαιωμάτων.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον ενστικτώδη τρόπο δράσης που ως κίνητρό του έχει την επιβίωση και της κατάκτηση των βαθύτερων εσωτερικών αναγκών. Είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την δύναμη, την ορμητικότητα, την πρωτοβουλία, την λίμπιντο, την θέληση, την αντοχή, την μαχητικότητα, την φυσική λειτουργία, την κίνηση, την εξέλιξη. Με απλά λόγια ο Άρης είναι η δύναμη που μας ωθεί να κινητοποιηθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, προκειμένου να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε την ίδια την ζωή μας.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου μας κινητοποιεί συλλογικά, θεωρητικά, ερευνητικά, πολιτικά, ανθρωπιστικά, πρωτοπόρα. Από αυτή την θέση εντείνει την ανάγκη μας να δράσουμε για να υπερασπιστούμε τα ιδανικά μας, μα πάνω απ΄όλα τον άνθρωπο. Ο Άρης από αυτή την θέση, εντείνει την επαναστατικότητα, την αντίδραση, την επικέντρωση στην θεωρία αλλά και την άρνηση προσαρμογής (μην ξεχνάμε είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού). Το γεγονός αυτό στέκεται πολλές φορές εμπόδιο, να υπάρξουν πρακτικές εξελίξεις

Καθώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει στις 31 Μαρτίου σύνοδο με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα. Η όψη αυτή καταδεικνύει τον εγκλεισμό,τον περιορισμό και την απομόνωση που βιώνουμε, όπου έχει στραγγίξει τα αποθέματα ενέργειάς μας. Η αυστηρότητα, η απολυτότητα, η σκληρότητα καθώς και η έλλειψη δράσης, είναι βέβαιο ότι προκαλούν αυτή την περίοδο το θυμό και την οργή, αλλά και το αίσθημα του αδιεξόδου. Οι περιορισμοί δοκιμάζουν την υπομονή και τις ανθρώπινες αντοχές όπου στο τέλος του Μάρτη με αρχές Απρίλη,  είναι σαν να έχει σηκωθεί το χειρόφρενο στα πάντα, όπου ενώ έχεις την επιθυμία να πατήσεις γκάζι να πας παρακάτω, να προχωρήσεις μπροστά, διακρίνεις ότι αυτό είναι αδύνατο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος. Είναι βέβαιο ότι η απόρροια αυτής της όψης είναι αισθητή σε όλους μας, ωστόσο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών, βιώνουν πιο έντονα την επιρροή της. Η ενίσχυση της υπομονής και της πειθαρχίας, θα συμβάλει αυτό το διάστημα στην εξισορρόπηση της ενέργειας και στην καλύτερη διαχείριση των σκληρών ή και αδιέξοδων καταστάσεων.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουραμό από το ζώδιο του Ταύρου (στις 7 Απριλίου) και αν μία λέξη χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την όψη είναι η “επανάσταση”! Ξαφνικά γεγονότα σκάνε γρήγορα σαν δυναμιτάκια, προκαλώντας την αναταραχή, την ανατροπή, την ένταση, αλλά και τον ξεσηκωμό … Με το τετράγωνο Άρη – Ουρανό, κυριαρχεί η επιθυμία για να σπάσεις τους κανόνες, να επαναστατήσεις, να αντιδράσεις, να απελευθερωθείς από απαγορεύσεις “πρέπει” και “μη” να πάς ενάντια στο κατεστημένο χωρίς να υπολογίσεις συνέπειες ή ευθύνες, διεκδικώντας την ελευθερία σου! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουμε αυτή την ημέρα στα ατυχήματα. Στο ξεκίνημα του Απριλίου, θα δούμε ξαφνικά περιστατικά ανά τον κόσμο, τα οποία και θα αποτελέσουν ένα “σοκ”! Σε προσωπικό επίπεδο η επιρροή είναι πιο έντονη για του Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 5η μοίρα.

 

Ο Άρης θα κινηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου από 30/3 έως 15/4, στο 2o δεκαήμερο από τις 15-30/4 ενώ στο 3ο δεκαήμερο θα κινηθεί από τις 30/4 έως και τις 13 Μαΐου.  Η επιρροή του θα είναι αρκετά πιο έντονη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)

 

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Άρης από τον Υδροχόο

 

Κριός: Ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σας κινητοποιεί συλλογικά και κοινωνικά όπου είναι φανερό ότι ως και τις 13/5 δραστηριοποιείστε για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε και να διεκδικήσετε επιθυμίες, οράματα και στόχους που αφορούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον που κινείστε. Κόντες με φιλικά πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι προτάσεις, οι προσκλήσεις και οι παρακινήσεις μέσα από το δίκτυο γνωριμιών σας… 

 

Ταύρος: Μπαίνετε σε μία μαχητική και αγωνιστική περίοδο για την υπεράσπιση και προώθηση της καριέρας σας. Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου οι εξελίξεις για εσάς αφορούν τα επαγγελματικά σας όπου αναμένεται το επόμενο διάστημα να χρειαστεί να διεκδικήσετε αλλά και να δώσετε το δικό σας αγώνα για να προχωρήσουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Σημαντικές αντιστάσεις θα βρείτε στο δρόμο σας περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου θα πιεστείτε σημαντικά από τα εμπόδια και τις ανακατατάξεις που θα βιώσετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε το διάστημα αυτό, είναι την ένταση που θα εκδηλώσετε σε άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη επαγγελματική  θέση από εσάς, ενώ όσοι είστε σε ένα γάμο είναι σημαντικό να χαμηλώσετε αυτό τον καιρό τους τόνους με τον / την σύζυγο! 

 

Δίδυμος: Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση σας δίνει την ώθηση για επικοινωνία, αλλά και για δράσεις που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τα σχέδιά σας, τις εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις σας. Οι εξελίξεις της περιόδου αφορούν για εσάς τον τομέα της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης, των νομικών υποθέσεων, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες που θα έχετε αυτό το διάστημα! Μαζί με την Αφροδίτη που θα κινείται και αυτή στο ζώδιο σας, είναι βέβαιο ότι ανακτάτε σταδιακά την αισιοδοξία σας, ενώ προχωρούν πιο γοργά τα δημιουργικά σας σχέδια, οι προσωπικές σας επιθυμίες αλλά και η αισθηματική σας ζωή.λ

 

Καρκίνος: Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να σας πιέσει στον οικονομικό σας τομέα και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Λογαριασμοί, δάνεια, χρεωστικά υπόλοιπα αποτελούν τώρα μία πηγή άγχους, ενώ δεν λείπουν και τα καβγαδάκια με το άτομο που συμβιώνετε (πχ σύζυγο ή συντροφο) λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που πρέπει να καλυφθούν. Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις άσκοπες σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη, δεν παύει όμως ετούτη την περίοδο να υπάρχουν εκρήξεις ζήλειες ή εσείς να προσπαθείτε επίμονα να επιβληθείτε των καταστάσεων.

 

Λέων: Ο Άρης από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, φέρνει σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι εκρηκτικό για την πορεία των διαπροσωπικών επαφών με άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος. Η συμπεριφορά των ανθρώπων που συνδέεστε στενά αρκετές στιγμές θα είναι απότομη και εκρηκτική γεγονός που θα σας προκαλεί νευρικότητα. Πιο πιεστικές είναι οι συνθήκες για τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου όπου το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες σας, γεγονός που θα σας πικράνει και θα φέρει μία σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία.

 

Παρθένος: Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου διαταράσσεται το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας σας, ενώ συχνά θα χρειαστεί να υπερβάλλετε των δυνάμεών σας για να μπορέσετε να βάλετε ροή σε όλες τις υποχρεώσεις σας, οι οποίες μάλιστα θα είναι αρκετές. Δεν θα λείψει το άγχος για τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει και τα οποία χρειάζεται να διεκπεραιωθούν. Ωστοσο είναι μία καλή περίοδος για έναρξη σωματικής άσκησης, αλλά και να επιμεληθείτε θέματα διατροφής και ψυχικής ευεξίας.  Ζητήματα που αφορούν το κατοικίδιο είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο τέλος Μάρτη και αρχές Απρίλη και εφόσον είστε στο 1ο δεκαήμερο.

 

Ζυγός: Ο Άρης εισέρχεται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, τον Υδροχόο και από αυτή την θέση σας δίνει την ώθηση να κυνηγήσετε περισσότερο τα προσωπικά σας θέλω, τις επιθυμίες σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο εγρήγορσης και εξελίξεων στα ερωτικά σας, αρκετές στιγμές όμως θα χρειαστεί να μετριάσετε τον ενθουσιασμό ή και την επιπολαιότητα που μπορεί να παρασυρθείτε. Εκτός από την ερωτική δράση που σας εγγυάται ο Άρης από αυτή την θέση, θα μπορέσετε να προχωρήσετε και δημιουργικά σχέδια. Οι γονείς δείξτε περιορίστε την ένταση που μπορεί να σας παρασύρει σε καβγαδάκια με τα παιδιά.

 

Σκορπιός: Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να πυροδοτήσει τα νεύρα και την ψυχολογική σας ένταση για θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι , την οικογένεια. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα κληθείτε να διαχειριστείτε σε αυτούς τους τομείς, γεγονός που αρκετές στιγμές θα σας κάνει νευρικούς ή και οξύθυμους. Δείξτε προσοχή στη σχέση με τους οικείους σας πολύ περισσότερο με τα άτομα που συμβιώνετε. Ζημιές σε οικιακές συσκευές είναι πολύ πιθανό να γίνουν η αιτία έντασης. Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία σας, θα προκαλούν νευρικότητα τόσο σε εσάς όσο και στους οικείους σας.

 

Τοξότης : Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση σας κάνει ασυγκρατητους στον τρόπο έκφρασής σας. Επιθυμείτε να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε, δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμοι σε ένα σημείο και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και περιορισμένοι από τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας. Αποφύγετε τα καβγαδάκια, την αιχμηρότητα του λόγου, δείξτε προσοχή στο μεταφορικό μέσο και μην βιάζεστε αυτό το διάστημα να κρίνετε καταστάσεις ή να εκφράσετε απόψεις. Δείξτε προσοχή στη σχέση με αδέρφια και γείτονες. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για νέες γνωριμίες, αλλά και για πρωτοβουλίες που στην πορεία του  μήνα θα μπορέσετε και να εφαρμόσετε.

 

Αιγόκερως:  Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου τα έξοδα τρέχουν και εσείς προσπαθείτε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ενισχύσετε τις πηγές εσόδων σας. Δεν λείπουν αυτό το διάστημα ωστόσο οι πιέσεις που σας προκαλούν μεγάλη ανασφάλεια. Πιο πιεστικές οι συνθήκες των οικονομικών είναι για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το διάστημα αυτό θα δώσετε το δικό σας αγώνα για να υπερασπιστείτε αυτό που σας ανήκει, αυτό που έχετε αποκτήσει με μόχθο. Εκτός από τον οικονομικό σας τομέα αυτό το διάστημα καλείστε να εργαστείτε πιο ενεργά και στην ενίσχυση της αυτοποεποίθη σας.

 

Υδροχόος: Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο, έτσι λοιπόν μπαίνετε σε μία περίοδο ανάκτησης των δυνάμεών σας. Επαναστάτες με αλλά και χωρίς αιτία θα είστε το επόμενο διάστημα, όπου αρκετές στιγμές θα παρασύρεστε από την ορμητικότητά αλλά και την νευρικότητά σας προκαλώντας καβγάδες στο περιβάλλον σας . Η βασική επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσουν εδώ και τώρα οι προσωπικές σας υποθέσεις και αρκετές στιγμές δεν θα υπολογίζετε τις συνέπειες αλλά θα προχωράτε κυριαρχικά και δυναμικά προς την κατεύθυνση που θέλετε και σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κατακτήσετε. Πιο πιεστική θα είναι η περίοδος τέλη Μάρτη με πρώτη εβδομάδα Απρίλη για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, όπου οι συνθήκες περιορισμού σας εντείνουν τη νευρικότητα και αντιδράτε έντονα.

 

Ιχθύες: Νιώθετε εξαντλημένοι από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και τα αποθέματα ενέργειάς σας, τόσο τα ψυχικά όσο και τα σωματικά είναι εξαιρετικά πεσμένα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, σας προβληματίζουν ή και σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Δείξτε προσοχή στο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας, ενώ θυμηθείτε ότι αυτό το διάστημα θα χρειαστεί και εσείς από την πλευρά σας να κινηθείτε πιο μυστικά, χωρίς να ανακοινώνετε τα αμέσως επόμενα βήματά σας.  Αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και να συμπαρασταθείτε σε δικά σας άτομα που θα το έχουν ανάγκη! 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής σύνοδος με Ποσειδώνα 4/4: Αλήθεια ή Ψέματα;
Επόμενο άρθροΚριός Απρίλιος 2020 Μηνιαιές Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here