Ώρα για δράση, αποφάσεις και νέα ξεκινήματα… Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου 2023, θα παραμείνει ως τις 4 Ιανουαρίου 2024  δίνοντας μας την ώθηση να αποχαιρετίσουμε το 2023 και να καλωσορίσουμε στο 2024   με θάρρος, δυναμισμό, φιλοδοξία και με την δίψα για νέες περιπέτειες και εμπειρίες!

«Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει είναι πραγματικά ελεύθερος»… Αυτά είναι τα λόγια του Λέο Μπουσκάλια τα οποία αντιπροσωπεύουν κατάλληλα το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας … Ρίσκο και ελευθερία είναι δύο σημαντικές έννοιες που θα μας θέσουν αυτή την περίοδο σε εγρήγορση!

Ο Άρης, ο πλανήτης  που συμβολίζει την ενέργεια, την δράση, την πρωτοβουλία αλλά και τον ερωτισμό, κάνει την είσοδο του στις 24 Νοεμβρίου στο πύρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή στον φιλόδοξο Τοξότη όπου και θα παραμείνει ως τις 4 Ιανουαρίου 2024! Σε αυτή την περίοδο μας  δίνεται η ώθηση να θέσουμε νέους στόχους, να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε, να ταξιδέψουμε, να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες, να λειτουργήσουμε αρκετά πιο αυτόνομα, με θάρρος, δυναμισμό, αυτοπεποίθηση…   Δραστηριοποίηση σε θέματα εκπαιδευτικά ή και νομικά μπορούν αυτό το διάστημα να έχουν μία πολύ καλή πορεία.

Αξιοποιώντας τις παραπάνω θετικές τάσεις, μπορούμε πραγματικά να βρούμε λύσεις που θα μας θέσουν άμεσα σε εγρήγορση – κάτι που το έχουμε εξαιρετικά ανάγκη- . Σημαντικό όμως είναι να αποφύγουμε και τις αρνητικές τάσεις που προσδίδει ο Άρης από αυτή τη θέση που δεν είναι άλλες, από την επιπολαιότητα, την βιασύνη, τον φανατισμό ή και την αγένεια.

Όσοι έχουν ζώδιο και ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα, του Ζυγού και του Υδροχόου,  θα δεχθούν την εύνοια του Άρη από τον Τοξότη και θα δραστηριοποιηθούν εποικοδομητικά, προκειμένου να βάλουν τη ζωή τους σε μία νέα πορεία!  Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες  είναι αναγκαίο να διοχετεύσουν με τρόπο εποικοδομητικό την ενεργητικότητα τους και να συγκρατήσουν τη νευρικότητα και την ένταση…

Σημαντικές Στιγμές

25-30 Νοεμβρίου: Ένα δύσκολο διάστημα αναμένεται το τελευταίο πενθήμερο του Νοεμβρίου, δεδομένου ότι ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, ενώ έχουμε και την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων!  Ισχυρά εμπόδια πατούν “φρένο” στις δραστηριότητές μας,  η πολεμική διάθεση οδηγεί σε σκληρές αναμετρήσει και επώδυνες ρήξεις.  Η ενέργεια είναι πτωτική, χρειάζεται προσοχή στα ατυχήματα. Οι περισσότερες δυσκολίες παρουσιάζονται στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-5 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

27-30 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Τοξότη και συναντά τον Άρη σχηματίζοντας σύνοδο, μαζί κορυφώνουν το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα, ανήμερα της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου! Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι αρκετά έκρυθμο, απατηλό, διαψευστικό, με πολλές συγκρούσεις, αλλά και αρκετή σύγχυση. Οι πλάνες και τα μπερδέματα θα φέρουν δυνατούς καβγάδες, ενώ η απροσεξία και η αφηρημάδα θα έχουν τις δυσάρεστες επιπτώσεις τους. Μεγαλύτερη προσοχή αυτές τις μέρες οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένοι όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22-27 μοίρα.

 

Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη! Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου!

 

12ΚΡΙΟΣ

Με πνευματική διαύγεια και επιθυμία για δράση, περιπέτεια και εμπειρίες θα είσαι στο ξεκίνημα του έτους με τον Άρη από τον Τοξότη αγαπητέ Κριέ. Ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, κάνει την είσοδο του  στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη.  Αυτό το σημαντικό για σένα πέρασμα, θα σου δώσει όλη την θετική ενέργεια που σου είναι απαραίτητη για να βρεθείς και πάλι σε εγρήγορση.  Οι νέες ιδέες που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα σου χαρίσουν  δυναμισμό, αποφασιστικότητα και θα σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς σε νέους κύκλους.  Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον τομέα των επικοινωνιών σου, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια,  τη μόρφωση, την φιλοσοφία! Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ενεργοποιηθείς και να κάνεις ένα ταξίδι ή μία συμφωνία με το εξωτερικό, ή να ξεκινήσεις την επέκταση των σπουδών / γνώσεων  σου … Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

11ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μπαίνεις σε μία περίοδο που η ερωτική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη! Η λίμπιντό σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα λειτουργείς αρκετά πιο δραστήρια αλλά και διεκδικητικά προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα… Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσεις ψυχοσυναισθηματική ένταση και νευρικότητα, ενώ η υπερένταση, η βιασύνη και οι απότομοι τρόποι σου, μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι εντάσεις αυτές θα μπορούν να «εκτονωθούν»  στην … κρεβατοκάμαρα! Επιπλέον, αυτό το διάστημα αγαπητέ Ταύρε, θα αναλάβεις δράση σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις σας. Τα έξοδα τρέχουν, έχεις ανοιχτεί σε αρκετά μέτωπα και είναι αναγκαίο να συγκρατήσεις την ανάληψη νέων οικονομικών υποχρεώσεων. Η εποχή σου επιβάλει να μην πάρεις οικονομικά ρίσκα …Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

 

10ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της πρωτοβουλίας και της ορμής κάνει το πέρασμά του στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στο ζώδιο του Τοξότη. Διανύεις ένα διάστημα που θα υπάρξουν γεγονότα στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου! Αναλαμβάνεις δράση λοιπόν για να λύσεις ζητήματα που αφορούν τον μόνιμο δεσμό σου, ή μία επαγγελματική συνεργασία που διατηρείς. Αρκετές στιγμές θα λειτουργήσεις οξύθυμα, εκρηκτικά ή και απότομα, θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου και είναι γεγονός ότι θα δημιουργηθούν και καβγαδάκια που θα κάνουν το κλίμα τεταμένο! Ο Άρης από τον Τοξότη  από τη μία πλευρά θα σου  φέρει εντάσεις στις ήδη υπάρχουσες σταθερές σου σχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως θα σε παρακινήσει να κινηθείς για νέες γνωριμίες . Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

9ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις φέρνει για σένα ο Άρης από τον Τοξότη ! Αυξάνονται οι καθημερινές σου δραστηριότητες και   σε υποχρεώνει να κινηθείς άμεσα και γρήγορα για να τακτοποιήσεις ευθύνες και εκκρεμότητες. Το ενδιαφέρον σου απορροφάται πλέον στον τομέα της εργασίας σου και η καθημερινότητά σου γίνεται αρκετά απαιτητική αλλά και αγχώδης.  Με τον Άρη στον Τοξότη, ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος σου περιορίζεται και αρκετές στιγμές νιώθεις σωματική εξάντληση. Το διάστημα αυτό όμως είναι και ιδανικό για να εντάξεις στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σου και μία νέα δραστηριότητα, για παράδειγμα να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα το οποίο θα σε βοηθά να διοχετεύεις εποικοδομητικά την ενεργητικότητά σου!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

8ΛΕΩΝ

Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε φέρουν  σε εγρήγορση για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη και γενικότερα την δημιουργία! Βρίσκεις και πάλι το κέφι, την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σου, οι εξελίξεις γύρω σου είναι αρκετά πιο γρήγορες και η αισθηματική σου ζωή γίνεται πλέον πολύ πιο ενεργή! Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα αφορούν την αισθηματική σου ζωή και θα κυνηγήσεις ερωτικούς στόχους. Θα αναλάβεις επιτέλους δράση για να κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία ή θα βρεις τον τρόπο για να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα αισθηματική σου σχέση. Γενικότερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου χαρίσουν αισθηματική ικανοποίηση. Τώρα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή ένα νέο δημιουργικό σου ταλέντο ή να ξεκινήσεις μία καλλιτεχνική δραστηριότητα.Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

7ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη  και οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά αποφασιστικές αλλά και δραστήριες για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή! Μπορεί να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή να ασχοληθείς με εργασίες που θα αφορούν ανακατάταξη στο χώρο σου!   Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν οι στιγμές που θα εκτονώσεις τα νεύρα σου στα οικεία σου πρόσωπα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς ή συμβιώνεις.  Στον επαγγελματικό σου τομέα είναι αρκετά έντονος ο ανταγωνισμός και εσύ θα βρεθείς σε εγρήγορση προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου! Η προσωπική σου ζωή και οι σχέσεις σου, μερικές φορές θα έχουν την μορφή πεδίου μάχης, για αυτό πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

6ΖΥΓΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγεις από το καβούκι σου, να δραστηριοποιηθείς και να κινηθείς πιο ενεργά την καθημερινότητά σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει φίλε μου Ζυγέ ακόμα πιο δραστήριο και εξωστρεφή και σε ωθεί να «κυνηγήσεις» τους στόχους σου, λειτουργώντας πιο ανοιχτά και εκφραστικά, συζητώντας, ταξιδεύοντας και πραγματοποιώντας νέες συμφωνίες.  Μπαίνεις σε ένα διάστημα που θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, θα υπάρξουν νέες ιδέες και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν ενώ  θα υπάρξουν και συχνές μετακινήσεις.  Θα κάνεις νέα ξεκινήματα και διαπραγματεύσεις, ενώ θα χαρακτηρίζει η ανυπομονησία αλλά και η βιασύνη τόσο στη σκέψη όσο και στο λόγο σου! Δείξε περισσότερη προσοχή στην οδήγηση και μην βιάζεσαι να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου πατώντας στο τέρμα το γκάζι. Επιπλέον  προσπάθησε να περιορίσεις την καυστικότητα και την νευρικότητα προς τους συγγενείς ιδιαίτερα προς τα αδέρφια σου!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

 

5ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα έξοδα τρέχουν, οι πηγές εσόδων είναι πλέον περιορισμένες και εσύ αγαπητέ Σκορπιέ θέλεις πλέον να αναλάβεις δράση και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να πιάσεις χρήματα στα χέρια σου! Τα σχέδια σου είναι φιλόδοξα και τις ημέρες που ακολουθούν μπορεί να σε πιάσει και μία ακατανίκητη επιθυμία για ρίσκο, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, φρόντισε όμως να συγκροτηθείς! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί άγχος, ανυπομονησία και ένταση για θέματα που αφορούν τόσο την οικονομική όσο και την συναισθηματική σου ασφάλεια.  Θα  βρεθείς σε συγκρούσεις προκειμένου να υπερασπιστείς όλα όσα σου ανήκουν τόσο σε υλικό  όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιπλέον μπορεί να επιδοθείς σε απερίσκεπτες σπατάλες και σε επενδύσεις που αφενός δεν σου είναι χρήσιμες, αφετέρου μπορεί να φανούν ζημιογόνες.Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

4ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο   και ξεκινά μία νέα, δραστήρια περίοδος, όπου θα ενεργοποιηθείς και θα κινηθείς πλέον δυναμικά για να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους της ζωής σου!|Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα κάνεις νέα ξεκινήματα , θα αναλάβεις νέες ευθύνες και θα κυνηγήσεις ένα καλύτερο αύριο!  Θα λειτουργήσεις αρκετά κυριαρχικά και μαχητικά, πολλές φορές θα πιέσεις τις καταστάσεις γύρω σου και θα κάνεις τα πάντα για να αλλάξεις προς το συμφέρον σου τα δεδομένα γύρω σου! Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα φόρτε της, ενώ πολλές φορές θα σε πιάνει  η βιασύνη, η  υπερένταση και ανυπομονησία γιατί θα θέλεις εδώ και τώρα να δεις εξελίξεις!   Επιπλέον, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη και τώρα μπορείς να έχεις σημαντικές κατακτήσεις και σε αυτό τον τομέα της ζωής σου!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

 

3ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί ψυχολογική, συναισθηματική αλλά και σωματική εξάντληση αγαπητέ Αιγόκερε. Θα προτιμήσεις να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, θα ρίξεις τους τόνους, θα περιορίσεις την δράση σου και θα αφιερωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν την εργασία σου!  Θα υπάρξουν μυστικές, παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε προβληματίσουν ή θα σε φέρουν σε ένα μπλοκάρισμα. Δεν θα ανακοινώνεις τις αποφάσεις ή τις κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα και θα λειτουργήσεις με τρόπο πιο εσωστρεφή και μυστικό.  Είναι πολύ πιθανό ότι θα  μετανιώσεις για αποφάσεις και πράξεις του παρελθόντος και θα υπάρξουν ψυχοσυναισθηματικές αναμοχλεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αδυναμία ή και αδιέξοδο. Θυμήσου ότι η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε ότι πολυτιμότερο έχεις… στον ίδιο σου τον εαυτό!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

2ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου φίλε Υδροχόε, για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο και για να σε ωθήσουν να ενεργοποιηθείς προκειμένου να φέρει στη ζωή σου μία μεγάλη αλλαγή. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο δραστήριο στον κοινωνικό σου κύκλο, δέχεσαι προτάσεις και προσκλήσεις, βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και λειτουργείς πλέον αρκετά πιο διεκδικητικά και μαχητικά προκειμένου να δεις κάποιες προσδοκίες σου να γίνονται πραγματικότητα.  Το σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο θα αποκτήσεις πιο ενεργή κοινωνική ζωή και αυτό είναι κάτι που εκφράζει απόλυτα το ζώδιο σου!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

1ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προκειμένου να προβάλεις με τον τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στον τομέα της καριέρας. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι πιεστικό και σε παροτρύνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο «αύριο»! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί φόρτιση, ένταση και εγρήγορση για θέματα που αφορούν την προσωπική σου καταξίωση και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο ή και πιεστικό, όμως θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις πιο δυναμικά, προκειμένου να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου αλλά και το όνομά σου! Προσοχή στις κόντρες με τον/την σύζυγο!Η  αστρολογική ομάδα του Oroskopos.gr, σου δίνει όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε με SMS ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησης σου στο 54754.

 

Προηγούμενο άρθροΖώδια Δεκεμβρίου 2023 και Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαιές Προβλέψεις 20-26 Νοεμβρίου 2023
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.