Widgets Magazine

Μετά την πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Κριό, έφτασε η στιγμή να αλλάξει ροή η ενέργεια γύρω μας και να πάμε παρακάτω, να διανύσουμε την δύσκολη, κρίσιμη, αλλά και “αδύναμη” περίοδο όπου ο Άρης θα διελαύνει στο ζώδιο της ύλης, τον γήινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού του Ταύρο! Ο Άρης εισέρχεται στις 7 Ιανουαρίου 2021 στο ζώδιο των υλικών και συναισθηματικών κτήσεων τον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή την θέση ως και τις 4 Μαρτίου 2021. Οι 2 μήνες που ακολουθούν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την υπεράσπιση, και διασφάλιση των κεκτημένων μας ενώ οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει από αυτή την θέση, αναμένεται να εντείνουν το αίσθημα του περιορισμού, αλλά και της επαναστατικότητας.

Ο Άρης είναι ο “κόκκινος” πλανήτης που αντιπροσωπεύει την δράση, την αντίδραση, την μαχητικότητα, το ένστικτο της επιβίωσης, τον ενστικτώδη τρόπο ανθρώπινης αντίδρασης και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο την ενέργεια που υπάρχει γύρω μας αλλά και κάθε μορφή δραστηριότητας. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο δίνει την ώθηση για την εξέλιξη των γεγονότων που διαδραματίζονται γύρω μας.

Για τους 2 μήνες που ακολουθούν, δηλαδή ως και τις 4 Μαρτίου 2021, ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Ταύρο, από αυτή την θέση είναι σαφές ότι δεν μπορούν να εκφραστούν με άνεση οι θετικές ιδιότητες του πλανήτη, που είναι ο δυναμισμός, η μαχητικότητα, η ενέργεια… Ο Άρης από αυτή την θέση προσδίδει νωχελικότητα ενώ η ροή της ενέργειας κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς, το ίδιο και οι καθημερινές δραστηριότητές μας . Η δράση επικεντρώνεται πολύ περισσότερο στην εξασφάλιση των κεκτημένων, σε ενέργειες που αφορούν την υλική και συναισθηματική σταθεροποίηση, ενώ η λέξη κλειδί που χαρακτηρίζει τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου είναι η “υπεράσπιση”. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, συχνά μπορεί να νιώσουμε ότι λειτουργούμε περισσότερο παθητικά – γιατί δεν γίνεται διαφορετικά – ωστόσο η υπομονή, η επιμονή και το πείσμα θα εκφράζονται σε κάθε μορφή δράσης και ενέργειας. Παρόλη την παθητικότητα, την νωχελικότητα, τους αργούς ρυθμούς, ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου εντείνει τις εξελίξεις που αφορούν την υπεράσπιση των αξιών αλλά και την υπεράσπιση σε κάθε τι που μας ανήκει. Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε ότι ο Άρης από αυτή την θέση είναι ανυποχώρητος, δεσποτικός, ενώ όταν το ποτήρι ξεχειλίζει γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο έτοιμος να γκρεμίσει τα πάντα γύρω του, χωρίς να σκεφτεί συνέπειες ή επακόλουθα αλλά λειτουργώντας αμετάκλητα

Περιορισμοί , Δοκιμασίες και Ακρότητες

Στο δίμηνο ταξίδι του, ο Άρης από τον Ταύρο θα σχηματίσει σημαντικές όψεις οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν δυναμικά τις εξελίξεις στην οικονομία, πυροδοτώντας ωστόσο και γεγονότα που θα εντείνουν τις αντιδράσεις αλλά και τις συλλογικές κινητοποιήσεις. Επιπροσθέτως γεωφυσικά φαινόμενα ή ακόμα και ακραία καιρικά φαινόμενα είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Στις 13 Ιανουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο (3η μοίρα) όπου εντείνεται το αίσθημα του εγκλωβισμού, του περιορισμού, της αδυναμίας και εξασθένησης. Στις 20 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Ουρανού (6η μοίρα) διεγείρει την εκρηκτικότητα και την επαναστατικότητα ενώ σημαντικά γεγονότα που ξεσπούν προκαλούν έντονα ρίχτερ σοκαρίσματος. Όλες οι παραπάνω τάσεις διογκώνονται ακόμα περισσότερο στις 23/1 με το τετράγωνο Άρη – Δία κάνοντας εμφανείς τις συλλογικές αντιδράσεις που έχουν επαναστατικό χαρακτήρα. Καθώς οδεύουμε στο τέλος του Ιανουαρίου και με την Πανσέληνο στο Λέοντα όπου έχουμε και την συμμετοχή Άρη – Ουρανού από τον Ταύρο αναγνωρίζουμε ότι η εποχή που διανύουμε είναι επεισοδιακή, με γεγονότα που αποσταθεροποιούν! Εξαιρετικά θετικές ωστόσο κρίνονται η όψη εξαγώνου με Ποσειδώνα (14/2) και η όψη τριγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα (25η μοίρα) στις 25/2, όπου είναι και η τελευταία όψη στο “δίμηνο οδοιπορικό” του Άρη από αυτή την θέση, γεγονός που δηλώνει ότι η δίμηνη πορεία του σε αυτή την θέση θα κλείσει ενδυναμωτικά και με σημαντικές κατακτήσεις και διακρίσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) τέλος 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ένα δύσκολο και μαχητικό δίμηνο ξεκινά ….

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αναμένεται να έχουν τις πιο πιεστικές, προκλητικές και νευρικές στιγμές μέσα στο δίμηνο που ακολουθεί, όπου η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα στην προσωπική του ζωή.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα συγκλονιστικά γεγονότα του 2021: Συνέντευξη από τον Κώστα Λεφάκη
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη 13 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω: Λήξεις & Ενάρξεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ