Widgets Magazine

Βροχερές Καλημέρες σε όλους! Ο Ήλιος έκανε εχτές το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού και μπήκαμε επίσημα στην φθινοπωρινή εποχή, η οποία και εγκαινιάζεται σήμερα με πρωτοβρόχια. Ποιες είναι όμως οι αστρολογικές τάσεις της ημέρας για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου;

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού όμως είναι κενής πορείας έως και τις 02:37 το πρωί όπου και θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Οι πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας κρίνονται ακατάλληλες για νέα ξεκινήματα ή σημαντικά εγχειρήματα, είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες / εργασίες και διαδικασίες που θέλουμε να κλείσουμε και να ολοκληρώσουμε αφήνοντας από το μεσημέρι και μετά τις σπουδαίες για εμάς δραστηριότητες που θέλουμε να έχουν μία θετική έκβαση (πχ σημαντικά τηλεφωνήματα / επικοινωνίες / εφαρμογή αποφάσεων κλπ)

Ο Ερμής σε σκιά στο ζώδιο του Ζυγού δυσχεραίνει το επικοινωνιακό κλίμα αυτές τις μέρες μας καλεί και αυτός με την σειρά του να τακτοποιήσουμε ζητήματα που είχαν μείνει στην μέση και να προετοιμαστούμε για την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που ξεκινά από αυτή την Δευτέρα 27/9.

Η Αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού και οι ερωτικές – οικονομικές ανατροπές

Η πιο σημαντική αστρολογική όψη ωστόσο της ημέρας είναι η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Έρωτας, χρήματα, απόλαυση, διασκέδαση, τέχνη, δημιουργικότητας βρίσκονται αυτή την περίοδο σε «αδύναμη» στιγμή, αφού η Αφροδίτη από αυτή την θέση δεν είναι και τόσο γενναιόδωρη για να προσφέρει απλόχερα τις θετικές της «ιδιότητες» απεναντίας νιώθουμε ακάλυπτοι, καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, με τον φόβο της απώλειας να αναβλύζει μέσα μας. Η Αφροδίτη εφόσον σχημάτισε δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο έρχεται τώρα να αναμετρηθεί με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προκαλώντας ένα ευερέθιστο και εκρηκτικό κλίμα σε αυτή την Τετάρτη! Ανατροπές αναμένονται σε σχέσεις, οικονομικά και οι επιθυμίες όχι μόνο παραμένουν ακάλυπτες, αλλά αλλάζουν εντελώς μορφή! Πολλοί βρίσκονται σήμερα σε σοκ επειδή διαπιστώνουν πως αυτά που λαχταρούσαν, βαίνουν με έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό από αυτόν που σχεδίαζαν ή και  επιθυμούσαν.  Ανθρώπινες σχέσεις αποσταθεροποιούνται, βρίσκονται σε κόντρα, διαλύονται εντελώς ξαφνικά ή και προκύπτουν γεγονότα που βγάζουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες. Οι Κρίσεις ανεξαρτησίας δεν λείπουν.  Από την άλλη πλευρά οι ξαφνικές αλλαγές στην οικονομία, προκαλούν αντίδραση, κόντρα ενώ τα οικονομικά πλάνα πέφτουν στο βρόντο, γιατί έκτακτα γεγονότα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό (τσουχτεροί λογαριασμοί, ξαφνικές οικονομικές απώλειες ). Όλες οι παραπάνω τάσεις, συνεχίζουν να δίνουν τις ισχυρές τους δονήσεις και αύριο Παρασκευή, όπου η Σελήνη από τον Ταύρο «αναμετρείται» με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δίνοντας μας το μήνυμα ότι είναι οι μέρες αυτές έχουν ως χαρακτηριστικό τους την ανεπάρκεια, μένουν ακάλυπτες ανάγκες γεγονός που εντείνει την ανασφάλεια και τον φόβο. Σημαντικό είναι κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να βρίσκουμε με αμεσότητα εναλλακτικές λύσεις και να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις εκάστοτε συνθήκες, αποφεύγοντας την επιμονή και το πείσμα της προσκόλλησης.

 

Ποιοι επηρεάζονται όμως από αυτό το «βαρύ» και εκρηκτικό φορτίο αυτών των δύο ημερών; Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Ποιοι αναμένεται μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να έχουν ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις (γιατί υπάρχει και αυτή η εκδοχή πάντα): Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι και Παρθένοι – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Astro Tips Ζωδίων

Κριός – Ζυγός : Διαφύλαξε τα οικονομικά σου και περιόρισε τις επιθυμίες για άσκοπη σπατάλη! Θυμήσου ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ρίσκο! Φουσκωμένοι λογαριασμοί, έκτακτες υποχρεώσεις και ξαφνική οικονομική αποδιοργάνωση, εντείνουν την ανασφάλεια μέσα σου! Πίστεψε περισσότερο στις δυνάμεις σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες είτε στα προσωπικά σου, είτε στα οικονομικά σου!

Ταύρος – Σκορπιός: Δυνατές μέρες εξελίξεων για σχέσεις και συνεργασίες ενώ μέσα σου αισθάνεσαι ακάλυπτος. Αν είσαι Ταύρος παρατηρείς τις επιθυμίες σου να αλλάζουν μορφή και βγαίνεις από την ζώνη βολής σου! Αν είσαι Σκορπιός, αιφνιδιάζεσαι από την πλοκή των σχέσεων /συνεργασιών σου οι οποίες και σου ανατρέπουν αυτά που είχες έως σήμερα δεδομένα.

Δίδυμος – Τοξότης: Εργασιακές μεταρρυθμίσεις εντείνουν το στρες! Δείξε προσοχή στον προγραμματισμό των εργασιών σου, να αναμένεις κάποιες αλλαγές που θα φορτώσουν περισσότερο τα ημερήσια καθήκοντα, ενώ το στρες θα είναι διάχυτο!

Καρκίνος – Αιγόκερως: Μέσα σε αυτό το δύσκολο κλίμα εσύ καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος, αφού οι μέρες επιφυλάσσουν ευχάριστες ανατροπές που προσφέρουν χαμόγελα. Υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τις φιλίες παίρνουν τώρα μία αναπάντεχη θετική τροπή, η οποία μπορεί να μην προσφέρει σταθερότητα, φέρνει όμως μία χαρούμενη αναλαμπή! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά πιέζουν αρκετά!

Λέων – Υδροχόος:  Οι πιέσεις των ημερών αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου αλλά και ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.  Τα οικονομικά ανατρέπουν τα δεδομένα και αισθάνεστε ότι η δουλειά σας πηγαίνει πίσω, ότι δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προοδεύσετε και να εξελιχθείτε, αλλά πάντα κάτι σας ανατρέπει αυτό το οποίο σχεδιάζατε. Αισθάνεστε ότι διανύετε μία μεγάλη περίοδο αλλαγών όπου τίποτα δεν είναι σταθερό στην ζωή σας, με αποτέλεσμα να πιέζεστε σημαντικά να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα που δεν σας ικανοποιούν! Λέοντες όλο αυτό το κλίμα ξεκαθαρίζει κατά κάποιο τρόπο και σχέσεις / συνεργασίες, ενώ Υδροχόοι επωμίζεστε ευθύνες και αυτό σας βαραίνει αρκετά!

Παρθένοι / Ιχθύες: Ξαφνικές εκπλήξεις, μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις ή και γνωριμίες έρχονται για να διώξουν την ρουτίνα σας. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών, οι οποίες μπορούν να έχουν μία δημιουργική και πολύ καλή έκβαση για εσάς. Το τηλέφωνό σας μπορεί να χτυπήσει εντελώς ξαφνικά με ένα χαρούμενο μήνυμα.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθροΚριός Οκτώβριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.