Widgets Magazine

Σκέψου πριν δράσεις, με αυτήν την φράση ξεκινώ το άρθρο μου που επικεντρώνεται στην ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Βασικό κίνητρο αυτού του άρθρου, είναι να σας βοηθήσει να διαχειρίστείτε έξυπνα, ευέλικτα και με προνοητικότητα τις τάσεις που διαμορφώνονται από τις 26 Ιουνίου ως και τις 12 Αυγούστου, αποφεύγοντας τον πανικό που είναι βέβαιο ότι από μόνος του μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες πράξεις… ! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Ο Άρης στον Υδροχόο: Δίνω την μάχη μου για τα ιδανικά μου

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον ενστικτώδη τρόπο δράσης που ως κίνητρό του έχει την επιβίωση και της κατάκτηση των βαθύτερων εσωτερικών αναγκών. Είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την δύναμη, την ορμητικότητα, την πρωτοβουλία, την λίμπιντο, την θέληση, την αντοχή, την μαχητικότητα, την φυσική λειτουργία, την κίνηση, την εξέλιξη. Με απλά λόγια ο Άρης είναι η δύναμη που μας ωθεί να κινητοποιηθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, προκειμένου να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε την ίδια την ζωή μας.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου μας κινητοποιεί συλλογικά, θεωρητικά, ερευνητικά, πολιτικά, ανθρωπιστικά, πρωτοπόρα. Από αυτή την θέση εντείνει την ανάγκη μας να δράσουμε για να υπερασπιστούμε τα ιδανικά μας, μα πάνω απ΄όλα τον άνθρωπο. Ο Άρης από αυτή την θέση, εντείνει την επαναστατικότητα, την αντίδραση, την επικέντρωση στην θεωρία αλλά και την άρνηση προσαρμογής (μην ξεχνάμε είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού). Το γεγονός αυτό στέκεται πολλές φορές εμπόδιο, να υπάρξουν πρακτικές εξελίξεις

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος

Ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος κάθε 25 μήνες (δηλαδή κάθε 2 έτη). Η διάρκεια της ανάδρομης πορείας του είναι 80 ημέρες και σε αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά σημαντική η σωστή διαχείριση της ενέργειας, αλλά και η σωστή αξιολόγηση των δράσεων. Σε αυτή την χρονική περίοδο, οι ενέργειες του παρελθόντος, φαίνεται ότι έχουν άμεση επιρροή στο παρόν, παρατηρούμε ότι κάποια γεγονότα της ζωής επαναλαμβάνονται , προκειμένου να προσδιορίσουμε σε ποιόν τομεά χρειάζεται να εστιάσουμε περισσότερο την ενέργεια και την δράση μας. Χαρακτηριστικό αυτών των ημερών είναι ότι οι δράσεις δεν έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο, αλλά κρίνονται βιαστικές, παρορμητικές, επιπόλαιες, με έλλειψη αυτοκυριαρχίας, αλλά και υπομονής. Το γεγονός αυτό, εξαντλεί τα ψυχικά, συναισθηματικά, αλλά και σωματικά αποθέματα και εγείρει στην επιφάνεια ένστικτα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε.

Ζητήματα που θα μας απασχολήσουν με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο

Ξεκινώντας να σας καταγράφω πώς θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο, τι πρέπει να προσέξουμε, τι να αποφύγουμε και πώς να αξιοποιήσουμε σωστά το χρονικό αυτό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας να σας αναφέρω το εξής. Πολύ κρίσιμη είναι η περίοδος κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 28 Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου. Σε αυτή την Έκλειψη συμμετέχει ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο. Η δυσαρμονία που σχηματίζουν επιβάλλουν υπομονή, ψυχραιμία, καλή διαχείριση των καταστάσεων που θα ξεπροβάλλουν μπροστά μας. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα προκαλέσουν θυμό, αντίδραση, επαναστατικότητα, επιθετικότητα, ρήξη, ανατροπές σχεδίων, ενώ είναι χρήσιμο να μεριμνήσουμε για κάθε μορφή δράσης μας, προκειμένου να περιορίσουμε τους κινδύνους που μπορεί να είναι αποτέλεσμα των τολμηρών ενεργειών, αλλά και του απρόβλεπτου τρόπου αντίδρασης. Η διάρκεια επιρροής αυτής της Έκλειψης είναι δύο μήνες και θα αναφερθούμε αναλυτικά σε συγκεκριμένο άρθρο. Ας δούμε όμως τώρα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας…

 • Σε συλλογικό επίπεδο θα δούμε μεγάλες αντιδράσεις, ξαφνικά επαναστατικά επεισόδια αλλά και συσπειρώσεις οργανώσεων, που ως κίνητρό τους θα έχουν την αντίδραση, την αντίσταση, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις; Θα βρισκόμαστε στο γαϊτανάκι γεγονότων που θα προκαλούν τον αναβρασμό.
 • Θα υπάρξουν μεγάλα και “εκρηκτικά” γεγονότα που θα απασχολήσουν αλλά και θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης.
 • Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε στην χρήση μηχανών, αιχμηρών αντικειμένων για αποφυγή ατυχημάτων
 • Σημαντικό είναι να έχουμε κατά νου ότι η δράση, προκαλεί πάντα αντίδραση και στην δεδομένη στιγμή ο τρόπος αντίδρασης των ανθρώπων θα έχει έντονα στοιχεία εκρηκτικότητας, επιθετικότητας, συσσωρευμένων απωθημένων. Καλό είναι λοιπόν να μην προκαλούμε με την στάση και την συμπεριφορά μας, γιατί οι αντιδράσεις μπορεί και να σοκάρουν.
 • Ένα ακόμα στοιχείο που κρίνω σημαντικό είναι να αναλογιστούμε αυτό το διάστημα το εξής: Είμαι επαναστάτης ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ αιτία; Και αν υπάρχει ΑΙΤΙΑ ποια μπορεί να είναι αυτή; Πριν αντιδράσω και επαναστατήσω μήπως πρώτα πρέπει να εργαστώ πάνω στην αιτία που αυτό τον καιρό με εξωθεί στα άκρα;
 • “Έχω κουραστεί να παλεύω συνέχεια για τα ίδια και τα ίδια” Είναι μία έκφραση που θα την ακούσουμε πολυ συχνά αυτή την περιόδο. Το “ποτήρι” αρχίζει να στερεύει, γεγονός που μειώνει πολυ τα αποθέματα αντοχής (ψυχικής και σωματικής). Για να διαχειριστούμε λοιπόν πιο ανώδυνα αυτή την τάση, καλό είναι να αναγνωρίσουμε αυτό το διάστημα α) ποιες πράξεις δεν αποδίδουν πλέον; β) Μήπως παλεύω για τα ίδια και τα ίδια, γιατί αποφεύγω πεισματικά να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες μπροστά μου; Αξιοποιήστε την ανάδρομη πορεία του Άρη για να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο δράσης σας, εντοπίζοντας σφάλματα που διαιωνίζουν καταστάσεις γεγονος που σας φέρνει σε αδιέξοδο.
 • Τα γεγονότα δεν ακολουθούν αυτό το διάστημα έναν γρήγορο, συγκροτημένο ρυθμό, απεναντίας σχέδια ανατρέπονται, κινήσεις μπλοκάρονται. Το γεγονός αυτό θα εντείνει συμπεριφορές αντίστασης και προσκόλλησης που θα προκαλέσουν αποδυνάμωση. Πώς διαχειριζόμαστε μία τέτοια κατάσταση; Βάζουμε ως προτεραιότητά μας την ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας, αποφεύγουμε την επίμονη προσκόλληση σε ιδεολογίες / πεποιθήσεις που δεν αποδίδουν αλλά εντείνουν το στοιχείο του φανατισμού.
 • Ρήξεις σε ομάδες, συλλόγους, φιλίες είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου. Σημαντικό είναι ωστόσο να μετριάσουμε την παρορμητικότητα στις επιλογές ανθρώπων που θα μας συντροφεύουν.
 • Τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω μας , μας φέρνουν αντιμέτωπους με σκληρές αμφισβητήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες,
 • Η αδράνεια δεν είναι η λύση …. Αυτό το καλοκαίρι νιώθουμε έντονο το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσυρθούμε και να παραμείνουμε με δεμένα τα χέρια! Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να αναγνωρίσουμε ασυνείδητους φόβους αλλά και παρορμήσεις που εκδηλώνονται εξαιτίας γεγονότων του παρελθόντος . Θα χρειαστεί να εντοπίσουμε που συσσωρεύουμε την ενέργεια μας μέχρι σήμερα, πραγματοποιώντας τις αλλαγές εκείνες που θα μας βοηθήσουν να αποφορτιστούμε από κάθε τι που συνεχίζει να μας εξαντλεί!
 • Στην φυσική κατάσταση, ο Άρης όταν κινείται φαινομενικά ανάδρομος εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας. Από το ζώδιο του Υδροχόου επιβαρύνει το νευρικό αλλά και κυκλοφορικό σύστημα. Ας μεριμνήσουμε λοιπόν για το επόμενο διάστημα, περισσότερο για την σωματική μας ευεξία, μην αναλώνουμε άσκοπα την ενέργειά μας, ας διαχειριστούμε περισσότερο το άγχος που θα βρίσκεται στην έξαρσή του. Χρήσιμο είναι να προστατευτούμε από τραυματισμούς, που μπορεί να προκαλέσουν μυικούς πόνους / κράμπες κλπ.
 • Η σεξουαλική δραστηριότητα, θα δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου και σε αυτό τον τομέα της ζωής μας είναι χρήσιμο να δείξουμε υπομονή. Η συνεχής αλλά και επιπόλαιη εναλλαγή ερωτικών παρτενέρ, μπορεί να περιπλέξει πολύ περισσότερο τις καταστάσεις αφήνοντας ακόρεστες τις ανάγκες μας. Το σεξ της μίας βραδιάς, θα έχει την τιμητική του αυτό το καλοκαίρι… πολλοί όμως θα είναι αυτοί που δεν θα καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τα σεξουαλικά τους πάθη και γρήγορα μετά θα μετανιώνουν.
 • Νέα ξεκινήματα που θα γίνουν αυτή την περίοδο, θα κουράσουν, θα απαιτήσουν πολυ κόπο, προσπάθεια και αγώνα και θα αργούν να έχουν μία προοδευτική εξέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως αυτή την περίοδο αν μας δοθεί η ευκαιρία δεν πρέπει να ξεκινήσουμε μία νέα εργασία, ή να μην πάρουμε μία καινούργια απόφαση. Θα χρειαστεί ωστόσο να αναπτύξουμε ένα πολύ καλό πλάνο ρεαλιστικής διαχείρισης και οργάνωσης δείχνοντας περισσότερη υπομονή.
 • Χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της περιόδου (σε όλους τους τομείς της ζωής μας) θα είναι το εξής: “Αυτό που έκανα ως σήμερα και απέδιδε, πλέον δεν αποδίδει αλλά με φέρνει σε στασιμότητα”. Το γεγονός αυτό χρειάζεται να το αξιοποιήσουμε δημιουργικά, καλώντας να επαναπροσδιορίσουμε πράξεις, κινήσεις, δράσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε, αποφεύγοντας να ακολουθήσουμε την γνωστή “περπατημένη” η οποία φαίνεται ότι μας φέρνει στο ίδιο σημείο. Στο διάστημα αυτό, επανεξετάζονται πράξεις, επιλογές, πρωτοβουλίες αλλά και ιδανικά … Αξιοποιείστε αυτή την τάση με τον καλύτερο τρόπο!

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο;

Ο Άρης ξεκινά να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στις 26 Ιουνίου, από την 9η μοίρα του Υδροχόου. Ως τις 12 Αυγούστου θα φτάσει στην μηδενική μοίρα του ζωδίου για να περάσει στην συνέχεια ανάδρομος στον Αιγόκερω. Σε αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν, πιο έντονη θα νιώσουν την επιρροή του, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο δύσκολο κρίνεται το διάστημα και για τους Κριούς αφού ο Άρης είναι πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου τους. Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (ή και ωροσκόπο και μεσουράνημα) στον αστρολογικό τους χάρτη στο 1ο δεκάημερο των παραπάνω ζωδίων

Σε ποιον τομέα θα δεχθεί επιρροή κάθε ζώδιο ;

(Χρήσιμο είναι να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός: Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο, δημιουργούνται αντιδράσεις, ρήξεις και αμφισβητήσεις για φιλίες, κοινωνικές ομάδες και σχέσεις που έχουν περάσει στη ζωή σου. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας απογοητεύσουν με την στάση και την συμπεριφορά τους. Εκτός από τον φιλικό σας τομέα, το διάστημα αυτό, αμφισβητείτε προσδοκίες, ιδανικά και αντιλαμβάνεστε ότι αυτό που στο παρελθόν μπορεί να σας ικανοποιούσε πλέον δεν σας ευχαριστεί.

Ταύρος: Η ανάδρομη κίνηση του Άρη, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας , έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, περνάτε μία περίοδο που η στασιμότητα και η αργή εξέλιξη των επαγγελματικών σας , σας προκαλεί εκνευρισμό αλλά και έντονη αντίδραση. Σημαντικό είναι να αποφύγετε την απότομη συμπεριφορά με άτομα που συνεργάζεστε ή που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσάς. Λάθη, παρανοήσεις και παρορμητικές κινήσεις θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα για το λόγο αυτό είναι καλό να αποφύγετε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα αναγκαστείτε από τις συνθήκες γύρω σας να κάνετε αλλαγές σε στόχους (επαγγελματικούς ή προσωπικούς), το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την πρόκληση του καλοκαιριού και η προσαρμογή δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Δίδυμος: Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν φαίνεται να είναι “απειλητική” ή δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε επιπόλαιες παρορμητικές επιλογές και σε σχέδια που χαρακτηρίζονται από ρίσκο. Το διάστημα αυτό, αναθεωρείται σχέδια του παρελθόντος, δέχεστε καθυστερήσεις και υπάρχει μία αναβλητικότητα στην εξέλιξη ζητήματων που σχετίζονται με την εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις, έγγραφα και συμφωνίες. Χρήσιμο είναι να αποφύγετε την νευρικότητα αλλά και την βιασύνη σε επαφές, μετακινήσεις σας.

Καρκίνος: Ο Άρης ανάδρομος από τον Υδροχόο, ανασύρει πληγές του παρελθόντος που τώρα καλείστε να τις καταπολεμήσετε και να φροντίσετε για την επούλωσή τους. Βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θυμού, φόβου, ζήλειας και αυτά καλείστε να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία αποφεύγοντας τον αναβρασμό. Από την άλλη πλευρά αυτό το καλοκαίρι σας πιέζει οικονομικά, ιδιαίτερα με οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν γραφειοκρατικά ζητήματα.

Λέων: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο παρεξηγήσεων, αντιδράσεων, αμφισβητήσεων αλλά και μπερδεμάτων που θα προκληθούν εξαιτίας της ασυμφωνίας που θα δημιουργείται ανάμεσα σε εσάς και στους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σας. Προβλήματα που μέχρι τώρα τα παραβλέπατε, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και καλείστε να τα διαχειριστείτε, το γεγονός αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές απογοήτευσης που θα οφείλονται στις απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Δείξτε προσοχή και εγκράτεια σε νέα ξεκινήματα σχέσεων και συνεργασιών γιατί θα έχουν μία εξαντλητική πορεία.

Παρθένος: Προκλητική θα είναι η καθημερινότητά σας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με πολύ ισχυρό το αίσθημα της εξάντλησης. Οι εξελίξεις στην εργασία σας θα είναι αργές, όμως εσείς θα κουράζεστε πολύ περισσότερο από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σας για αν μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στον εργασιακό τομέα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση για να αποφεύγετε τις εκρήξεις άγχους, αλλά για να ανακατάτε τις δυνάμεις σας από το εξαντλητικό πρόγραμμά σας.

Ζυγός: Με τον Άρη να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο ως τις 12 Αυγούστου, προβληματίζεστε για θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, τα δημιουργικά σας σχέδια, ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με τα παιδιά σας. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει ένα μεταβαλλόμενο κλίμα, όπου δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιδράσεις, τα καβγαδάκια. Θα χρειαστεί να συγκρατήσετε τη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλώνετε και να αποφύγετε τις επιπόλαιες ερωτικές επιλογές. Παρόλο που υπάρχει η προοπτική για μία επανασύνδεση με σχέση του παρελθόντος, καλό είναι σε αυτό το διάστημα, να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο μπορεί να νιώσετε το αίσθημα του ανικανοποίητου, γιατί τα προσωπικά σας “θέλω” δεν εκπληρώνεται στην μορφή που θα θέλατε. Οι γονείς δείξτε προσοχή στις κόντρες που θα έχετε αυτή την περίοδο με τα παιδιά σας.

Σκορπιός: Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του υδροχόου σας προβληματίζει για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή. Καταρχάς θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί σε ζημιές οικειακών συσκευών, αλλά και σε αναποδιές που θα προκύπτουν στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά θα δημιουργούνται συχνά διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνεται και αρκετές φορές θα είστε και εσείς αρκετά απαιτητικοί, απόλυτοι αλλά και νευρικοί στην συμπεριφορά σας, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να τα αποφύγετε. Οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος κάνουν τώρα την επανεμφάνισή τους και χρειάζεται να τα διαχειριστείτε και να τα λύσετε.

Τοξότης: Κατά την διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, μπορεί να είστε αρκετά πιο απότομοι και νευρικοί στον τρόπο που εκφράζεστε γεγονός που συχνά θα προκαλεί εντάσεις και καβγαδάκια στις επικοινωνίες σας. Σημαντικό είναι να αποφύγετε την βιασύνη σε κάθε μορφή έκφράσης σας,μα πολύ περισσότερο στις μετακινήσεις σας. Κάποια ζημία στο μεταφορικό σας μέσο είναι πολύ πιθανό, για το λόγο αυτό μεριμνήστε περισσότερο για την ασφάλεια του οχήματος σας. Από την άλλη πλευρά δεν θα λείψει και η κινητοποίησή σας για να ολοκληρώσετε σχέδια που είχατε αφήσει στην μέση, ή μπορεί αυτό το διάστημα να δείτε τα αποτελέσματα κάποιων σχεδίων / συμφωνιών του παρελθόντος.

Αιγόκερως: Αναποδιές στα οικονομικά σας θα φέρει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου και ως τις 12 Αυγούστου δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα, που τις περισσότερες φορές μπορεί να προκύπτουν από αμέλεια, απερισκεψία ή από λάθος κινήσεις δικές σας. Αποφύγετε την επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών σας, για να μην δείτε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας να εξανεμίζεται. Παρεξηγήσεις και καβγάδες για οικονομικά ζητήματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου.

Υδροχόος: Ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο ως και τις 12 Αυγούστου και σίγουρα αν είναι κάτι που έχετε πραγματικά ανάγκη αυτό το καλοκαίρι είναι να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, οι οποίες είναι φανερό ότι θα είναι αρκετά πεσμένες. Η νευρικότητα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό σας αυτή την περίοδο, γεγονός που θα προκαλέσει ρήξεις, αντιδράσεις και ανακατατάξεις σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες σας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι οι εξελίξεις της ζωής σας επαναλαμβάνονται, γεγονός που θα σας προβληματίσει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να εργαστείτε περισσότερο με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην βιάζεστε σε αυτή την περίοδο να κρίνετε, να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

Ιχθύς: Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας αποδυναμώνει ψυχικά αλλά και σωματικά και αρκετές στιγμές αυτού του καλοκαιριού θα νιώσετε ότι τα αποθέματα αντοχής σας στερεύουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να χαλαρώσετε και να τα βρείτε περισσότερο με τον ίδιο σας τον εαυτό, ενώ συχνά μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μία ψυχική υπερένταση που δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε το παρόν σας. Σε αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται ο κύκλος γεγονότων του παρελθόντος που είχαν μείνει στη μέση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Ιουνίου 2018 στον Αιγόκερω
Επόμενο άρθροΚαλοκαίρι 2018: Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here