Widgets Magazine

Το 2021 δίνει την σκυτάλη του στο 2022 και καθώς είμαστε σε αυτό το στάδιο της μετάβασης, μαζί με όνειρα, επιθυμίες, στόχους αλλά και φόβους ή και ανησυχίες, καλούμαστε να κάνουμε σημαντικές επανεκτιμήσεις και επαναξιολογήσεις στην ζωή μας, που αφορούν κατά κύριο λόγο τι είναι σημαντικό, τι είναι απαραίτητο, τι έχει αξία… Μέσα σε αυτή την εσωτερική φάση του απολογισμού, θα νιώσουμε συχνά το αίσθημα του κενού, θα δούμε τις σχέσεις μας με μία διαφορετική ματιά, θα θελήσουμε να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος, θα επωμιστούμε το κόστος των επιλογών μας που μας έφεραν στο σημείο αυτό του να αισθανόμαστε αυτό το «κενό»,  αλλά θα ανακαλύψουμε και ποια είναι τα βαθύτερα ζητούμενά μας προκειμένου να αισθανθούμε πληρότητα …

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα,  της δημιουργικότητας, της τέχνης, των παιδιών, της χαράς και απόλαυσης της ζωής, αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να απολαμβάνουμε την ζωή και τις ομορφιές της, είναι ο δείκτης των αισθημάτων αλλά και του χρήματος.  Η πορεία της στο ζωδιακό κύκλο, καταδεικνύει σε ποιον τομέα μπορούμε να βιώσουμε την αρμονία, την ικανοποίηση, την χαρά και την πληρότητα.  Η παραμονή της σε ένα ζώδιο είναι 30 ημέρες, όμως κάθε 18 μήνες κινείται φαινομενικά ανάδρομη για 1μιση μήνα, σε αυτές τις χρονικές στιγμές είναι που η παραμονή της σε ένα ζώδιο έχει και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Η Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου 2021, όπου και θα παραμείνει ως τις 5 Μαρτίου 2022. Το διάστημα από τις 19 Δεκεμβρίου 2021, ως και τις 29 Ιανουαρίου  2022, κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 26ο – 11ο του γήινου εκπρόσωπου του παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω.  Χρήματα και Αισθήματα, είναι οι δύο βασικοί τομείς οι οποίοι θα επηρεαστούν έντονα κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Η επιρροή θα είναι αισθητή σε όλους, μα πολύ περισσότερο στους Ταύρους και τους Ζυγούς, τα δύο ζώδια που κυβερνήτης πλανήτης είναι η Αφροδίτη. Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε σε αυτή την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης…

Της περιόδους που η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη, αισθανόμαστε ότι γίνεται μία «παύση» της χαράς, της ικανοποίησης, της πληρότητας. Δεν αισθανόμαστε το ίδιο ασφαλείς και σίγουροι, είτε από τα οικονομικά δεδομένα, είτε και από τα αισθηματικά … Καλούμαστε να λειτουργήσουμε λίγο πιο εσωτερικά και να επανεκτιμήσουμε , επαναξιολογήσουμε τα υλικά και τα συναισθηματικά μας ζητούμενα, ή και υπάρχοντα. Είναι οι στιγμές που αισθανόμαστε ένα «κενό» ότι ίσως δεν λαμβάνουμε τα προσδοκώμενα, ή όσα εμείς οι ίδιοι έχουμε προσφέρει,  ή πιθανότατα να κατανοούμε ότι αυτό που κάποτε είχε αξία για εμάς, είτε ότι δεν μας είναι πλέον σημαντικό, ή ότι είναι άκρως απαραίτητο και δεν του δώσαμε την δέουσα προσοχή, είτε την θέση που του αρμόζει!

Ανθρώπινες Σχέσεις σε … «Κρίση»

Με την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, αισθανόμαστε πολύ πιο έντονα, αυτό το αίσθημα του κενού που δεν μας επιτρέπει να κινηθούμε ανεμπόδιστα, είτε στις σχέσεις μας, είτε και στα οικονομικά μας. Αισθανόμαστε ότι υπάρχει αυτός ο τοίχος, που «παγώνει» ακόμα περισσότερο δημιουργώντας αποστάσεις και κενά … Τα «πρέπει» της λογικής, συγκρούονται με τα «θέλω» της καρδιάς και ζητήματα που συνδέονται άμεσα με το παρελθόν, επανέρχονται στο παρόν, για να εκτιμηθούν εκ νέου!

 

Το πλήρωμα του χρόνου, δοκιμάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες είναι φανερό ότι το επόμενο διάστημα βρίσκονται σε περίοδο κρίσης. Αρκετοί θα νιώσετε πως ότι έχετε κάνει ως σήμερα για τον άνθρωπο που έχετε στην καρδιά σας, ότι δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε. Άλλοι θα «γαντζωθείτε» σε σχέσεις εξάρτησης  τύπου «θύτης- θύμα» , οι οποίες έστω και αν έχουν ως βασικό στοιχείο τους το «πάθος» ή τις δυνατές παρελθοντικές αναμνήσεις, δεν παύει να είναι σχέσεις «τιμωρητικές» και «στερητικές», οι οποίες σας δοκιμάζουν, σας αλλάζουν, σας μετουσιώνουν σε κάτι διαφορετικό….Δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των ανθρώπων, που δεν θα καταφέρουν να κατανικήσουν τα πάθη – λάθη τους και θα ενδώσουν σε πειρασμούς που ναι μεν μπορεί να προσφέρουν μία προσωρινή απόλαυση, λίγο μετά όμως δημιουργούν ένα μεγάλο αίσθημα κενού, μετάνοιας ή και μεγάλων μπερδεμάτων που κλονίζουν την αρμονία!

Το παρελθόν, έρχεται και μπερδεύεται αυτή την περίοδο με το παρόν και ναι, θα δούμε πολλές επανασυνδέσεις σχέσεων. Αρκετές  από αυτές θα είναι κρυφές, μυστικές, δοκιμαστικές, σκανδαλώδεις… Άλλες θα χαρακτηρίζονται από το αβυσσαλέο πάθος και την δίψα για ικανοποίηση! Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, είστε οι πρώτοι στην λίστα του ζωδιακού, που θα βιώσετε την επιστροφή ενός παλιού έρωτα.

Κρίση είναι μία αλλαγή που προσπαθεί να συμβεί και καθώς σας αναφέρω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις διανύουμε περίοδο κρίσης με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, εμείς καλούμαστε σε αυτή την χρονική περίοδο να νικήσουμε τους φόβους, τις αναστολές, τις ανασφάλειες, τα πάθη και τα λάθη μας και να εκτιμήσουμε εκ νέου κάποιες καταστάσεις. Μερικά από τα ερωτήματα που θα γεννηθούν αυτή την περίοδο είναι: Ποια είναι η προοπτική που θέλω και μπορώ να έχω με αυτό τον άνθρωπο;  Μήπως συνεχίζω να αυτό – τιμωρούμε  σε μία σχέση που διαρκώς δοκιμάζεται και ανακυκλώνεται διαρκώς το ίδιο μοτίβο; Τι είναι σημαντικό, απαραίτητο, τι έχει αξία, τι πραγματικά επιθυμώ για μένα και το μέλλον μου; Μήπως έχει έρθει η στιγμή να εργαστώ συνειδητά με μένα και με την τόνωση της αυτοπεποίθησής μου, για να ξεπεράσω ότι με κρατά πίσω και μου στερεί την χαρά και την ικανοποίηση; Τα ερωτήματα που θα γεννηθούν θα είναι πολλά και η διαδικασία των ουσιαστικών επανεκτιμήσεων / επαναξιολογήσεων, θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα που θα δώσουν τροφή για σκέψη αλλά και για βελτίωση …

Πριν ολοκληρώσουμε το κεφάλαιο «σχέσεις» με Ανάδρομη Αφροδίτη, να αναφέρω εδώ ότι οι 3 συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, λίγο πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομη (11/12), την περίοδο που θα κινείται ανάδρομη (25/12) και όταν θα είναι σε ορθή φορά λίγο πριν την αποχώρησή της από τον Αιγόκερω (3/3) , σηματοδοτούν την πλήρη και ουσιαστική μεταμόρφωση των σχέσεων την επόμενη περίοδο.  Σχέσεις παράνομες, μυστικές, αυτοκαταστροφικές, χειριστικές  ή με μία φράση «τοξικές» σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους και θα φέρουν τα αδιέξοδά τους.  Το πάθος όμως έχει και την όμορφη πλευρά του, ακόμα και σε αυτές τις περιόδους «κρίσης»  και πολλοί (εφόσον ο αστρολογικός τους χάρτης το καταδεικνύει) θα βιώσουν αυτό το πλήρες , ουσιαστικό και μεταμορφωτικό πάθος, σε όλο του το μεγαλείο!

Μάχες Συμφερόντων και …Το ταμείο είναι … μείον

Χαρακτηριστική όμως θα είναι και η επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης από τον Αιγόκερω  και στον οικονομικό τομέα. Το διάστημα 19/12/21-29/1/22 μέσα στο οποίο παρατηρούμε και την κορύφωση του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, αναμένεται να είναι ένα απόλυτα σκληρό και αμείλικτο διάστημα για τον τομέα της οικονομίας, με τις επιπτώσεις να είναι αισθητές και περιοριστικές.

Τα πορτοφόλια αδειάζουν και παρόλο που διανύουμε εορταστική περίοδο, δεν υπάρχει η άνεση και η ευελιξία να μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις μέρες με ανεμελιά και πληρότητα. Σημαντικό όμως είναι να δείξουμε μεγάλη προσοχή και στις αγορές μας, οι οποίες είτε μπορεί να είναι άσκοπες, είτε να μην έχουν χρησιμότητα, είτε να αποδειχθεί ότι δεν ήταν ωφέλιμες.

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας είναι ακατάλληλο για σημαντικά νέα οικονομικά εγχειρήματα, για επενδύσεις, ή σπουδαίες αγορές.  Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι πίσω από προτάσεις ή συμφωνίες μπορεί να υπάρχει ισχυρός δόλος, επομένως είναι μία εποχή που καλούμαστε να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας και αυτά που ήδη μας ανήκουν!

Μάχες συμφερόντων, παιχνίδια εξουσίας, αισχροκέρδεια και σημαντικές αποκαλύψεις δολιοφθοράς θα δώσουν το στίγμα τους ετούτη την περίοδο!

 

Κριός

Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, καλείστε να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα, τα οποία φαίνεται ότι θίγονται, είτε από ανταγωνισμό που βιώνετε, είτε από προκλήσεις και περιορισμούς από άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσάς. Είναι σημαντικό ωστόσο ετούτη την περίοδο, να διασφαλίσετε τον κόπο, την προσπάθεια και τον αγώνα που έχετε κάνει ως σήμερα για την επαγγελματική σας ανέλιξη, αλλά να προστατέψετε και την κοινωνική σας εικόνα, η οποία εύκολα μπορεί να θιχτεί με λάθος συμπεριφορές.  Βιώνετε μία προσωρινή πτώση της αποδοτικότητά σας σας στα επαγγελματικά. Κάποιοι περνάτε κάποιους προβληματισμούς στο γάμο. Καλείστε να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Πάντα σημαντική η Ανάδρομη πορεία του Κυβερνήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης και αυτή την φορά από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σας καλεί να φιλοσοφήσετε εκ νέου τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Αναζητάτε ποια μπορεί να είναι η προοπτική και η εξέλιξη μίας σχέσης που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν. Αρκετοί βρίσκεστε σε σκέψεις και σε κινήσεις επανασύνδεσης και σας δίνετε η ευκαιρία να γεφυρώσετε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στο άτομο που σας ενδιαφέρει! Εκτός από τον τομέα των σχέσεων, χρειάζεται σε αυτό το χρονικό διάστημα να δείξετε προσοχή σε θέματα Νομικών Εγγράφων – ιδιαίτερα στους οικονομικούς όρους – !

Δίδυμοι

Ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω αναμένεται να ευνοήσει τον οικονομικό σας τομέα ως τις 5/3/2022 το διάστημα από τα τις 19/12/21 έως 29/1/11 η διαχείρισή σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη, αποφεύγοντας κάθε μορφής ρίσκου, επιπόλαιης ενέργειας, ή και ενάρξεων που μπορεί να έχουν τονισμένο το στοιχείου του κινδύνου. Χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος έρχονται για να προκαλέσουν ένα μεγάλο βραχνά ετούτη την περίοδο και να μεγεθύνουν το στρες. Καθυστερήσεις, μπελάδες και μπερδέματα στα οικονομικά σας που συνδέονται με τρίτους είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Στον ερωτικό τομέα, πολλοί βιώνετε την αναθέρμανση μίας παλιάς ερωτικής φλόγας. Σημαντικό είναι να συγκρατήσετε τις παρορμητικές ορμές, τα πάθη – λάθη και τις αυτοκαταστροφικές σχέσεις!

Καρκίνος

Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος ενός έτους και στην αρχή ενός νέου, η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αναμένεται να επηρεάσει έντονα τον τομέα των σχέσεων σας! Η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν και η προοπτική  μίας επανασύνδεσης είναι αρκετά πιθανή! Αρκετοί Καρκίνοι όμως αυτή την περίοδο θα νιώσετε και ακάλυπτοι από αυτά που λαμβάνετε από τους άλλους, ή από τον σύντροφό σας και θα προβληματιστείτε σχετικά με την προοπτική και την εξέλιξη μίας σχέσης σας. Τα μοιραία πάθη, οδηγούν σε εξελίξεις που σας φουντώνουν, ιντριγκάρουν την αμφιβολία ή και την ζήλεια πολλές φορές.  Εσείς καλείστε αυτό τον καιρό να επανεκτιμήσετε ποιο είναι το βαθύτερο ζητούμενό σας από τις σχέσεις σας, προκειμένου να βιώσετε την πληρότητα και την ικανοποίηση!

Λέων

Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται για να μειώσει για λίγο το κέφι, το μεράκι και την δημιουργικότητά σας στην εργασία σας. Πολλοί θα νιώσετε και ακάλυπτοι οικονομικά, συγκριτικά με τις προσπάθειες που κάνετε στα επαγγελματικά σας. Οι ισχυροί επαγγελματικοί ανταγωνισμοί, σας προξενούν φόβο και ανασφάλεια και δίνετε τον δικό σας αγώνα για να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.  Σε θέματα φυσικής κατάστασης / ευεξίας, είναι πολλοί πιθανό να επανέλθουν αδυναμίες / ευαισθησίες τις οποίες δεν είχατε ολοκληρωτικά θεραπεύσει / επιμεληθεί! Αυτό το διάστημα είναι ακατάλληλο για επεμβάσεις ή και θεραπείες ομορφιάς.

Παρθένος

Στον τομέα του έρωτα διελαύνει ανάδρομη η Αφροδίτη το επόμενο διάστημα έτσι λοιπόν οι επανεκτιμήσεις της εποχής έρχονται για τα αισθηματικά σας.  Αναβιώνετε ένα ερωτικό πάθος του παρελθόντος, φουντώνει η ζήλεια και η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε και να περάσει το δικό σας στα αισθηματικά αναφορικά με μία σχέση του παρελθόντος. Πολλοί βιώνετε όμως και την ουσιαστική και ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ερωτικής σας ζωής και ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας στο πλευρό ενός έρωτα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν! Στα οικονομικά σας προβληματίζεστε και πιέζεστε για έξοδα που αφορούν τα παιδιά σας, ή και αισθάνεστε ακάλυπτοι και ότι δεν μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικοί εξαιτίας των οικονομικών απολαβών! Και για εσάς το διάστημα που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή σας.

Ζυγός

Νοσταλγία, αναπόληση, αναβίωση αρνητικών συναισθημάτων του παρελθόντος, πάθη, λάθη και επανεκτιμήσεις για το τι είναι σταθερό, τι έχει βάση, τι έχει ουσία… Αυτή ακριβώς αναμένεται να είναι η επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η οποία εκτός από την συναισθηματική και ψυχολογική επιρροή της, θα προκαλέσει και κάποιες οικονομικές δυσχέρειες στο σπίτι και στην οικογένεια.  Εσείς καλείστε ετούτο τον καιρό να αναμετρηθείτε πολλές φορές με τους Δαίμονες του Παρελθόντος και απεμπλακείτε από ότι σας κρατά πίσω… Ερωτικά πάθη του παρελθόντος σας βάζουν σε μία δύσκολη ψυχολογική διεργασία, στην οποία χρειάζεται να διακρίνετε γιατί κάποια λάθη επαναμβάνονται.

Σκορπιός

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και για εσάς αγαπητοί μου Σκορπιοί το διάστημα φέρνει ουσιαστικές αναθεωρήσεις, τόσο στις σκέψεις όσο και στις επιθυμίες σας. Επικοινωνείτε με άτομο του ερωτικό σας παρελθόντος, αλλάζει ο τρόπος σκέψης αλλά και τα θέλω σας, αναλογίζεστε λάθη του παρελθόντος που είχαν καταλυτικό ρόλο στα αισθηματικά σας… Εκτός από τους αισθηματικούς αναλογισμούς και επανεκτιμήσεις, χρειάζεται να δείξετε προσοχή το επόμενο διάστημα σε αποφάσεις , συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κατασταλάξετε σε κάτι σταθερό ή για να συμφωνήσετε σε κάτι που σας συμφέρει! Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα απωθημένα που υπάρχουν, να εντείνουν την σκληρότητα και την απολυτότητα στον τρόπο έκφρασής σας.

 

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας κάνει για λίγο να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να βιώνετε ανασφάλειες, τόσο για θέματα αισθηματικά, όσο και για ζητήματα που συνδέονται με το χρήμα. Νιώθετε μία προσωρινή παύση, ένα πάγωμα και ότι δεν λαμβάνετε αυτά που επιθυμείτε, ή αυτά που αξίζετε.  Υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας τα οποία νιώθετε ότι διακυβεύονται. Το διάστημα είναι ακατάλληλο για αγορές, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεχτικοί με την οικονομική διαχείριση, αποφεύγοντας κάθε άσκοπη ενέργεια ή και επένδυση! Είναι μία καλή ευκαιρία ωστόσο για να εργαστείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο επομένως μπαίνετε σε μία περίοδο που επαναξιολογείτε τα θέλω, τις επιθυμίες σας και ανατρέχετε πίσω στο παρελθόν προσπαθώντας να ικανοποιήσετε ότι έμεινε στην μέση, ότι δεν προχώρησε ή μπλοκαρίστηκε! Σημαντικό είναι βέβαια αυτή την περίοδο να κατανικήσετε τα ψυχοφθόρα πάθη σας – όποια και να είναι αυτά –  τα οποία και σας στερούν την χαρά, την απόλαυση και την αρμονία! Πισωγυρίσματα στο ερωτικό παρελθόν είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, ενώ οι δεσμευμένοι αναβιώνετε προβλήματα στην σχέση σας. Αυτές τις μέρες θυμηθείτε ότι εσείς οι ίδιοι κάποιες στιγμές γίνεστε οι εχθροί του εαυτού σας, μπλοκάροντας την ικανοποίηση και την χαρά σας.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Αιγόκερω και ο βασικός προβληματισμός της περιόδου για εσάς είναι τα οικονομικά που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η εργασία σας δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα, τα χρέη συσσωρεύονται και σας αφήνουν ακάλυπτους ή και φοβισμένους, όμως θα χρειαστεί πάση θυσία να αποφύγετε την αδράνεια. Κρυφοί ανομολόγητοι ερωτικοί πόθοι, παρασκηνιακές, μυστικές σχέσεις, αναμετρήσεις με το παρελθόν, σας κάνουν να αναλογίζεστε τα βαθύτερα ζητούμενα στα ερωτικά σας, ενώ κατανοείτε πως είτε κάποιες σχέσεις είναι ψυχοφθόρες αλλά εξάρτησης, είτε ότι χρειάζεται κάποιες στιγμές να θυσιάσετε τα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας, προκειμένου να διατηρήσετε κοντά σας αυτό που αξίζει ή είναι σημαντικό!

Ιχθύς

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, επανεκτιμάτε τις επιθυμίες σας, βγάζετε από το ντουλάπι των αναμνήσεων σχέδια και όνειρα που έμειναν στη μέση επιζητώντας τώρα να τα ικανοποιήσετε. Μία ερωτό-φιλία που έμεινε στη μέση μπορεί τώρα να επανέλθει στην ζωή σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς αλλά υπερασπιστείτε και τα οικονομικά σας συμφέροντα με κάθε τρόπο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2021: Ημερήσιες Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ