Widgets Magazine

Ο Χρόνος είναι φίλος ή έχθρός σου;

Περνά γρήγορα, χάνεται, όμως οι αναμνήσεις που αφήνει πίσω του παραμένουν πάντα χαραγμένες στην μνήμη, ενώ τα μαθήματα που δίνει στο πέρασμά του χαρίζουν την πολύτιμη εμπειρία που μας βοηθά να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον πάνω σε πιο γερές βάσεις.

  • Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τι διαφορετικό θα έκανες στη ζωή σου;
  • Υπάρχουν καταστάσεις / γεγονότα / συμπεριφορές για τα οποία μετανιώνεις;
  • Μετανιώνεις περισσότερο για πράγματα που έκανες ή που δεν έκανες;

Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη ζωή που να μην έχει αναλογιστεί ποια θα ήταν η έκβαση κάποιων προσωπικών του υποθέσεων, αν είχε ακολουθήσει άλλη οδό ή αν είχε χειριστεί διαφορετικά τις καταστάσεις και είχε κάνει διαφορετικές επιλογές. Μέσα σε αυτό τον απολογισμό, συχνά έρχονται και οι σκέψεις μετάνοιας, οι οποίες και προκαλούν συναισθήματα θυμού, θλίψης, απογοήτευσης αλλά και πόνου. Τότε ξεκινά το μυαλό να ταξιδεύει σε σκέψεις που αφορούν “τι θα γινόταν αν είχα συμπεριφερθεί διαφορετικά” “Γιατί το έκανα αυτό; τι σκεφτόμουν”; Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που πρέπει να αναλογιστούμε ότι αναγνωρίζοντας και μετανιώνοντας για τις λανθασμένες συμπεριφορές και επιλογές του παρελθόντος, μπορούμε να σχεδιάσουμε καλύτερα το παρόν και το μέλλον μας, δεσμευόμενοι ότι τα μαθήματα του χτες μας έχουν δώσει την δύναμη και τη γνώση να βελτιώσουμε το αύριο ..

Πάμε λοιπόν να δούμε μέσα από την παρακάτω δημοσκόπηση, για ποια πράγματα συνήθως μετανιώνουμε, ποια είναι τα λάθη, οι παραλείψεις, οι αδυναμίες που θα θέλαμε πραγματικά να διορθώσουμε. Με την αναγνώριση και την αποδοχή τους μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τον χρόνο να γίνει ο πολύτιμος φίλος μας, που θα μας παροτρύνει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις εμπειρίες, τα μαθήματα και θα μας βάλει στον δρόμο της εκπλήρωσης προσδοκιών και της κατάκτησης στόχων.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 30 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου 2018
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για όλα τα ζώδια και τα δεκαήμερα
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here