Widgets Magazine

Καλό Μήνα Με Μηνιαίες Προβλέψεις γραπτές αλλά και σε βίντεο 🙂


Α Δεκαήμερο:   Μπορεί ο Ιούνιος να ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε σε συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό, δεν παύει όμως να σας δίνονται και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να υπάρξει κάποια νέα εργασιακή εξέλιξη που θα σας προσφέρει ικανοποίηση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Η πορεία του μήνα φέρνει ενθάρρυνση ψυχολογική / συναισθηματική, αρκετοί έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής έδρας, δέχεστε εύνοια για ζητήματα ακίνητης ή οικογενειακής περιουσίας και συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στο σπιτικό σας.  Το διάστημα 13-23 Ιουνίου φέρνει και θετικές μηνύματα, ειδήσεις και συζητήσεις για την εργασία σας. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ανοίγει μία νέα ευκαιρία για μία νέα σχέση, ή ακόμα και για την έναρξη μίας συνεργασίας.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Β Δεκαήμερο: Απαιτητικός και με εκνευρισμούς είναι για εσάς ο Ιούνιος δεν παύει όμως να έχει και τις ξαφνικές εκπλήξεις του, αλλά και τις ομορφιές του που για εσάς αφορούν τον έρωτα και την ψυχαγωγία σας. Η πορεία του Άρη στον Κριό σας επηρεάζει άμεσα αυτό το μήνα πολύ παραπάνω το διάστημα 8-20 Ιουνίου, στο οποίο να αναμένεται κόντρες με το σταθερό σας περιβάλλον, καβγαδάκια με την οικογένεια, εξελίξεις που αφορούν το σπίτι ή και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις … Αρκετές στιγμές θα είστε σε συναισθηματική φόρτιση και πιο «καβγατζήδες» έτοιμοι να υπερασπιστείτε το δίκιο σας ή και να περάσει το δικό σας… Η Αφροδίτη από τον Ταύρο αναμένεται να «γλυκάνει» όλες τις παραπάνω επιθετικές τάσεις και την περίοδο από τις 6-15/6 μπορείτε να προσμένετε χαρούμενες στιγμές στον έρωτα, ενώ αρκετοί κοντά στις 12/6 θα έχετε ξαφνικές αισθηματικές εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν!  Θέματα που αφορούν την εργασία σας τα επιμελείστε και προχωρούν όλα όσα περιμένατε, την περίοδο 23-30/6Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

 

Γ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά μπορείτε να αποκαταστήσετε το κλίμα στα αισθηματικά σας, λύνοντας παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν, αλλά παρατηρώντας βελτίωση στην επικοινωνία με το σύντροφο ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Βελτίωση όμως έχετε και στην επικοινωνία με τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς, όπου μπορείτε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην μεταξύ σας σχέση!  Καθώς οδεύουμε στην καρδιά του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σας δημιουργεί μελαγχολική διάθεση και σας κάνει να στραφείτε πιο εσωτερικά αναζητώντας τι είναι αυτό που σας απογοητεύει. Αρκετοί βιώνετε κάποιες ανησυχίες για θέματα που συνδέονται με την εργασία – τα οικονομικά – την φυσική κατάσταση και ίσως η πολυπλοκότητα των σκέψεων σας, εντείνει την συναισθηματική απογοήτευση εκεί κοντά στις 14/6.  Από τις 15-23 Ιουνίου αξιοποιήστε τα όμορφα του μήνα, που αφορούν την συναισθηματική σας ανανέωση, τα φλερτ, τις ευκαιρίες για διασκέδαση. Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι ζόρικα και πιεσμένα, λίγο παραπάνω προσοχή κοντά στις 18 του μήνα. Από τις 20 /6 ο Άρης από τον Κριό σας θέτει σε εγρήγορση  να πάρετε πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν το σπίτι, την διαμονή, την οικογένεια!Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Ιούνιος 2022
Επόμενο άρθροΥδροχόος Ιούνιος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ