Widgets Magazine

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Μην χάσεις τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2024

Α’ Δεκαήμερο: Το 2024 ξεκινά με ευκαιρίας ερωτικής ικανοποίησης και ανανέωσης αλλά και σταθεροποιήσης σχεδίων. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 4 Ιανουαρίου και ως τις 20 του μήνα δεν λείπουν τα δυναμικά γεγονότα, οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις εκείνες που έχουν ως βασικό κίνητρο την ώθηση των προσωπικών σου σχεδίων. Δεν λείπουν ωστόσο η νευρικότητα και η ένταση στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Προσπάθησε να μη γίνεσαι τόσο εκρηκτικός και απόλυτος στη συμπεριφορά σου με τους άλλους. Είναι βέβαιο τόσο ότι αυτή την εποχή διεκδικείς και κατακτάς αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ. Ο Ερμής με τη σειρά του εισέρχεται στις 14 Ιανουαρίου στο δικό σου ζώδιο προσφέροντας ευκαιρίες για μετακινήσεις, επικοινωνίες, επαφές και αποφάσεις που θα προσφέρουν χαμόγελα και περισσότερη σιγουριά για το μέλλον. Η Αφροδίτη κάνει την εισοδό της στο δικό σου ζώδιο στις 22 Ιανουαρίου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον κρόνο στις 28 – 29 του μήνα όπου αναμένεται να έχεις μία σημαντική ερωτική επιτυχία. Με την Πανσέληνο στις 25 Ιανουαρίου δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου ενώ κάποιος φουσκωμένος λογαριασμός αναμένεται να σε ταράξει.

 

Β’ Δεκαήμερο: Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και βρίσκεσαι σε μία φάση αναμοχλέσεων αισθηματικών κάνοντας τον απολογισμό σου για το τι είναι σημαντικό και απαραίτητο στη ζωή σου. Ένας αδιέξοδος έρωτας ή ακόμα και η ανάγκη να κάνεις κάποιες θυσίες για το άτομο που αγαπάς μπορεί κάποια στιγμές να σε κάνει να νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου και την αυτονομία σου. Σημαντική αυτό το μήνα για σένα θα είναι η παρουσία του ερμή και του άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 20 Ιανουαρίου. Βιάζεσαι και λειτουργείς παρομητικά προσπαθείς να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες για να αλλάξεις τη ζωή σου. Αυτό το μήνα ωστόσο αναμένεται να ανανεώσεις τόσο την εξωτερική σου εμφάνιση όσο και τις δραστηριότητές σου ενώ από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου αναμένεται ένα ιδιαίτερα φλογερό διάστημα εκπλήξεων για τον αισθηματικό σου τομέα

 

Γ’ Δεκαήμερο: Ο πρώτος μήνας του 2024 φέρνει μαζί του ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι που σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να πας παρακάτω αλλάζοντας στη ζωή σου οτιδήποτε στους στερούσε το αίσθημα της χαράς, της αυτονομίας, της ελευθερίας και της αυτοέκφρασης. Είναι ένας μήνας κατακτήσεων και αυτή η τάση θα είναι πιο εκδηλή στο δεύτερο μισό του μήνα. Προβληματισμοί και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικά δεν θα λείψουν στις αρχές του μήνα. Διλήμματα, διχασμοί και συγχύσεις στις επικοινωνίες σου ή ακόμα και έντονο παρασκήνιο θα είναι αισθητό κοντά στις 9 και στις 19 Ιανουαρίου. Μην βιαστείς σε επενδυτικές κινήσεις ή σε αποφάσεις. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο και στην οδήγηση. Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο προχωρώντας μπροστά στο ζώδιο του Υδροχόου και πλέον συνειδητοποιείς ότι τίποτα στη ζωή σου δεν μοιάζει με πρώτα. Ίσως είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους του παρελθόντος.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.