Widgets Magazine

Καλό Μήνα! Δες τις μηνιαίες προβλέψεις σου σε βίντεο αλλά διάβασε αναλυτικά και την γραπτή πρόβλεψή σου!

Α Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σας προσφέρει αέρα ανανέωσης μέσω μετακινήσεων, επαφών, επικοινωνιών και συμφωνιών.  Τα γεγονότα στην ζωή σας δεν εξελίσσονται στους ρυθμούς που θα θέλατε, όμως είναι φανερό ότι εσείς οι ίδιοι είστε περισσότερο σε ετοιμότητα να αναλάβετε δράση, να πάρετε πρωτοβουλίες, να εφαρμόσετε αποφάσεις στην ζωή σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 5 του μήνα στο ζώδιο του Ιχθύ στην ίδια θέση περνά και ο Άρης από τις 15/4 ,  η πορεία του  μήνα λοιπόν προσφέρει την ευκαιρία οικονομικών συμφωνητικών, επαφών, συζητήσεων  που αφορούν τόσο τον οικονομικό όσο και τον συναισθηματικό τομέα.  Δεν παύει όμως το γεγονός η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας κάνει να αισθάνεστε ανικανοποίητοι υλικά και συναισθηματικά προς το τέλος του μήνα.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Β Δεκαήμερο:  Ο Απρίλιος ξεκινά με αλλαγές, που σας βρίσκουν με ένταση, όμως θα φέρουν ανανέωση στην ζωή σας. Πολλοί μπορεί να κάνετε ανακατατάξεις στο χώρο σας (σπίτι ή επαγγελματική έδρα), άλλοι μπορεί να έχετε κάποιες εξελίξεις που αφορούν το ακίνητο, ή τις οικογενειακές σας σχέσεις, φροντίστε μόνο να αποφύγετε την ένταση και την έκρυθμη διάθεσή σας. Σημαντική επιρροή θα δεχθείτε από την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα σας βυθίσει στο σκοτάδι προκειμένου να κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, ποθείτε, θέλετε … Αρκετοί θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα, άλλοι θα κατανοήσετε τώρα ότι αυτό που σας ικανοποιούσε παλιότερα, πλέον δεν σας αρκεί …  Ξαφνικές αλλαγές στην αισθηματική ζωή αλλά και μοιραίοι έρωτες είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Ένα εξαιρετικό διάστημα ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών, αλλά και ευχάριστων νέων για αισθηματικά αλλά και οικονομικά είναι η περίοδος από τις 15-23  Απριλίου!1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Γ Δεκαήμερο:  Μήνας πιέσεων, ευθυνών αλλά και ανταμοιβής είναι ο Απρίλιος για εσάς, είναι γεγονός ότι στην πορεία του θα κουραστείτε, θα απογοητευτείτε, αλλά θα σας δοθούν και σπουδαίες ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα προσωπικά σας σχέδια. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα βρίσκεστε εξαιρετικά πιεσμένοι στα οικονομικά σας, προσπαθείτε να βάλετε το πλάνο σας,  όμως αρκετοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με οικονομικά σφάλματα του παρελθόντος. Εκτός από τα οικονομικά και η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά πεσμένη. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να κάνετε «εκπτώσεις» στις επιθυμίες σας, στις διασκεδάσεις σας, ενώ αρκετοί μπορεί να έχετε και οικονομικές πιέσεις που αφορούν τα παιδιά! Στις 16 του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχουν οι λόγοι για να νιώσετε θυμό, ένταση για ένα ζήτημα επαγγελματικό. Αρκετοί μπορεί να δεχθείτε κάποιες συμπεριφορές που θα σας θίξουν, θα σας προσβάλουν ή και θα σας υποτιμήσουν. Λίγες μέρες πριν το φεγγάρι, καλό είναι να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας. Ο Απρίλιος όμως έχει και ευκαιρίες, αφού η Σύνοδος Δία – Ποσειδώνα προσφέρει και όμορφες στιγμές τις οποίες και θα γευτείτε. Αρκετοί κάνετε μία μετακίνηση σε παραθαλάσσιο μέρος, άλλοι κάνετε αλλαγή στο όχημά σας, θα υπάρξουν Αιγόκεροι που θα δεχθείτε μία νέα σπουδαία πρόταση, ή που θα κάνετε μία πολύ σημαντική γνωριμία ή συμφωνία! Το πιο ωραίο διάστημα του μήνα για εσάς είναι η περίοδος από τις 23 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου. Αξιοποιήστε τα όμορφα και βάλτε κάποια όρια συγκρότησης στα οικονομικά σας.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.