Widgets Magazine

Ο Δεκέμβριος μας κάνει «ποδαρικό» με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, να σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Κριό….  Έτσι δυνατά, ανατρεπτικά, ακραία αλλά και … κάπως απρόβλεπτα για τα αισθηματικά και τα οικονομικά, καλωσορίζουμε τον πιο γιορτινό μήνα της χρονιάς, όπου στο ξεκίνημά του μας δίνει και ένα σημαντικό μήνυμα : Έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθούμε από κάθε τι περιοριστικό και δυσλειτουργικό, προκειμένου να φέρουμε στη ζωή μας την χαρά, την απόλαυση, την ικανοποίηση, τον έρωτα ….

Το Φθινοπωρινό τρίμηνο,  μας έφερε αντιμέτωπους με σημαντικές αναθεωρήσεις για τις σχέσεις , τις επιθυμίες, τα θέλω μας … Δεν έλειψε όμως και το στοιχείο της ρευστότητας και της αστάθειας στα οικονομικά.  Παρατηρούμε ότι η Αφροδίτη, εισήλθε στο ζώδιο της αδυναμίας τον Σκορπιό  στις 9/9, λίγες μέρες αργότερα, στις 12/9  σχημάτισε την πρώτη της αντίθεση με τον Ουρανό (02° άξονα Ταύρου – Σκορπιού). Στην συνέχεια ξεκίνησε φαινομενικά την ανάδρομη πορεία της και στις 31/10 σχημάτισε για δεύτερη φορά αντίθεση με τον Ουρανό(00° άξονα Ταύρου – Σκορπιού). Την 1/11 η Αφροδίτη πέρασε ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού και στις 16 /11 επέστρεψε σε ορθή φορά. Την 1/12 λοιπόν, έχουμε την 3η και τελευταία όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό (για το 2018), όπου αυτή τη φορά   πραγματοποιείται στον άξονα του «Εγώ»  (Κριός) και του «Εμείς» (Ζυγός).

Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης Ουρανού κορυφώνεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδιακού,  επηρεάζοντας άμεσα όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων…. Επιρροή όμως δέχονται  και όσοι έχουν γεννηθεί στο ξεκίνημα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι)  αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποια θα είναι όμως η επιρροή που θα δεχθούμε από την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού

Oι ερμηνείες  που θα ακούσεις και θα διαβάσεις για την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολλές  και οι περισσότερες  από αυτά σωστές , αφού όταν η Αφροδίτη (ο πλανήτης του έρωτα που αντιπροσωπεύει χρήματα, αισθήματα, ομορφιές και απολαύσεις της ζωής) , βρίσκεται αντιμέτωπος με τον  Ουρανό (ο επαναστάτης πλανήτης, των μεγάλων και εκκεντρικών αλλαγών), τα πάντα είναι πιθανά και ανοιχτά ….

  • Ακραίες εντάσεις και ρήξεις σε σταθερές σχέσεις και σε συνεργασίες.  Πολλές σχέσεις και συνεργασίες θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, κάποιες όμως από αυτές θα αλλάξουν μορφή.
  • Ανάγκη διαφυγής  από τον ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων που στερούν το αίσθημα της ελευθερίας, της χαράς, της απόλαυσης και της ανεμελιάς.
  • Αιφνίδια γεγονότα προκαλούν, σοκάρουν, αναστατώνουν, αιφνιδιάζουν, ανατρέπουν, ενθουσιάζουν ή και συναρπάζουν  … Το επίκεντρο των γεγονότων είναι ο έρωτας, το χρήμα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες.
  • Κεραυνοβόλοι έρωτες φουντώνουν ξαφνικά, ανατρέποντας τα δεδομένα και φέρνοντας  μεγάλες αλλαγές ζωής , ιδιαίτερα για τους Διδύμους – Τοξότες, Κριούς – Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου. Θα παρατηρήσουμε όμως να δημιουργούνται τις ημέρες αυτές και σχέσεις που  μπορεί να τις κρίνουμε ως αλλόκοτες, περίεργες, διαφορετικές (πχ με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ή διαφορετικής κουλτούρας)
  • Κέρδη και Χασούρες έρχονται για τα οικονομικά αλλά …η τόλμη πρέπει να περιοριστεί, γιατί ακόμα και στην περίπτωση του «κέρδους» τα αποκτηθέντα χρήματα πολύ γρήγορα μπορούν να βγάλουν «Φτερά» (δηλαδή δεν θα μπορούν να έχουν σταθερότητα).
  • Ασυγκράτητος ενθουσιασμός και ανάγκη να θέλω να αποκτήσω κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό ή κάτι πιο καινούργιο  από αυτό που ήδη έχω … Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τολμηρές ή και εκκεντρικές συμπεριφορές που θα θέσουν σε κίνδυνο ότι έχει αποκτηθεί ως τώρα …
    Μετά από ένα δοκιμαστικό, περιοριστικό και ίσως βαρετό για αρκετούς τρίμηνο του φθινοπώρου, ας υποδεχθούμε τον Δεκέμβρη κάνοντας την δική μας προσωπική ανατροπή … Ας επιλέξουμε την απελευθέρωσή μας από καταστάσεις και ανθρώπους, που στερούν από τη ζωή μας το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης, της συντροφικότητας και της ενότητας … Ας κάνουμε την έκπληξη, κάνοντας τις επιλογές που θα φέρουν και πάλι στην ζωή μας το χαμόγελο ….

    Για περισσότερες προβλέψεις Δεκεμβρίου δες το βίντεο

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here