Widgets Magazine

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 27 Ιουνίου  στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει ως τις 22 Ιουλίου , προσφέροντας γενναιόδωρα  στιγμές γεμάτες έρωτα, διασκέδαση, κατακτήσεις και ευκαιρίες για να απολαύσουμε στο έπακρο ίσως και με υπερβολή τις ομορφιές της ζωής …

Συναισθήματα, Χρήματα, Τέχνη,  Έρωτας, Παιδιά , Δημιουργικότητα είναι οι τομείς της ζωής μας που μας προσφέρουν πάντα χαμόγελο και συμβάλουν στο να μπορούμε να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε τη ζωή… Ακριβώς αυτούς τους τομείς επηρεάζει η  Αφροδίτη, η οποία και εκφράζει τον τρόπο που ο άνθρωπος συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα

Τα παρακάτω στοιχεία σου δίνουν μία «εικόνα» τι σημαίνει η Αφροδίτη σε αυτή την θέση, αλλά και τις «διαθέσεις» που προσδίδει το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας

Λέξεις Κλειδιά: ερωτισμός, πάθος, διασκέδαση, υπερβολή, θαυμασμός, υπερηφάνεια, απόλαυση, κατακτήσεις, ανέσεις, καλοπέραση, δώρα, γενναιοδωρία, αυτοπεποίθηση, έπαρση, εγωισμός, υπερβολή.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, επιζητά να είναι το επίκεντρο της προσοχής,  επιθυμεί να έχει θαυμαστές και έχει τον τρόπο εύκολα να στρέφει τα βλέμματα πάνω της. Της αρέσει η προβολή, τα λούσα, η καλοπέραση, οι  ανέσεις  και  απολαμβάνει γενναιόδωρα και  σαν παιδί όλες τις χαρές της ζωής . Ο έρωτας και η διασκέδαση είναι τα βασικά ζητούμενά της στα όποια μάλιστα παθιάζεται και  επιδίδεται πολλές φορές με μεγάλη υπερβολή. Λατρεύει τα παιδιά, τις τέχνες (ιδιαίτερα την υποκριτική) έχει τα ταλέντα της προπάντων όμως έχει κέφι και μεράκι για ζωή!  Δίνει μεγάλη έμφαση στην εικόνα τόσο την δική της, όσο και των ατόμων που αποφασίζει η ίδια να την πλαισιώνουν.  Με τον όρο «εικόνα» εννοώ φυσικά το εξωτερικό προφίλ και την εμφάνιση, όσο και το status quo , δηλαδή το κοινωνικό προφίλ και το πρεστίζ. Επιθυμεί να έρχεται σε επαφή (ή και ερωτεύεται) ανθρώπους που την κάνουν να νιώθουν περηφάνια  για την επιλογή της. Θέλει να νιώθει ότι την θαυμάζουν, όπως και η ίδια επιθυμεί να δέχεται τον θαυμασμό και το κανάκεμα! Αναγνωρίζει την αξία της και έχει αυτοπεποίθηση, σε κάποιες περιπτώσεις όπου δεν διατηρούνται οι ισορροπίες , κυριαρχεί η έπαρση και ο εγωισμός που δεν της επιτρέπουν να δει κάτι πέραν από τον εαυτό της.  Στον έρωτα δεν κάνει εκπτώσεις και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από αυτό που η ίδια ποθεί ή της αξίζει. Μαζί της θα περάσεις δυνατές στιγμές, θα διασκεδάσεις, θα δεχθείς τα δώρα σου, θα σε πάει σε ακριβά εστιατόρια / ξενοδοχεία ενώ οι ερωτικές σας ιστορίες θα θυμίζουν μεγάλες στιγμές σαπουνόπερας…

Τι μπορώ να απολαύσω  και να χαρώ με την Αφροδίτη από τον Λέοντα;

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, το επόμενο διάστημα μπορούμε να απολαύσουμε την δικτύωση, τον έρωτα, το φλερτ, την υπερβολή κάποιες στιγμές (και αυτή την έχουμε ανάγκη) …  Θα αφεθούμε με περισσότερο πάθος σε αυτό που μας δίνει χαρά και μας ανανεώνει …

Ποιοι θα ευνοηθούν;

Πιο ευνοημένοι θα σταθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και δευτερευόντως τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ευχάριστο όμως θα είναι το διάστημα και για όσους έχουν Αφροδίτη ή και Άρη στο ζώδιο του Λέοντα.

Σημαντικές στιγμές

Στις 7 και 8 Ιουλίου έχουμε την κορύφωση του ταυ-τετραγώνου ανάμεσα σε Αφροδίτη – Κρόνο- Ουρανό. Συγκεκριμένα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, χάνοντας αυτή την γενναιόδωρη απλόχερη ενέργειά της, και δημιουργώντας αισθητό προβληματισμό, μάγκωμα, απόσταση και απογοήτευση στις ερωτικές σχέσεις, εντείνει όμως και το αίσθημα της δυσαρέσκειας και για τα οικονομικά.  Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ανατρέπει τα ζητούμενα στον έρωτα και στα οικονομικά επομένως σε αυτό το διήμερο είναι γεγονός ότι θα νιώσουμε αρκετά ανικανοποίητοι αλλά και ασταθείς.  Η επιρροή αυτή είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

Στις 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη συναντά τον Άρη σχηματίζοντας σύνοδο στην 19°48′  του Λέοντα, εγκαινιάζοντας ένα νέο δημιουργικό κύκλο σε ερωτικά ή και οικονομικά!  Αναμένονται καυτές, πιπεράτες και παθιάρικες εξελίξεις ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερη οικονομική άνεση τους άμεσα επηρεαζόμενους. Στα ερωτικά η εύνοια είναι κυρίως για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  και δευτερευόντως για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδοχόους που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.  Στα οικονομικά τους τυχεροί και με περισσότερη άνεση θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το Λέοντα;

Κριός: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την χαρά που κρύβεις μέσα σου! Έρωτας, φλερτ, αισθηματικές απολαύσεις,  χαρά από παιδιά,  δημιουργικότητα και επιτυχημένη επιχειρηματική δράση είναι μέσα στα «ατού» αυτής της περιόδου! Η ενασχόληση με την τέχνη, οι εμπνευσμένες ιδέες καθώς και οι στιγμές διασκέδασης, δώσουν το δικό τους «χρώμα» ανανέωσης στη ζωή σου!

Ταύρος:  Ανανέωση της προσωπικής σου ζωής, του σπιτιού,  αλλά και των οικογενειακών σου σχέσεων προσφέρει  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τον διάκοσμο του σπιτιού σου, να  οργανώσεις ένα πάρτι ή ευχάριστες βραδιές στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα,  ευνοϊκές είναι οι συνθήκες ωστόσο για μία συμβίωση.  Επιπλέον είναι μία καλή ευκαιρία να βρεις την εσωτερική σου αρμονία.

Δίδυμος: Σε κλίμα ευθυμίας υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και θα προσφέρει απλόχερα την χαρά, τον γέλιο και την δημιουργικότητα τόσο στην σκέψη σου, όσο και στις επικοινωνίες σου! Προσκλήσεις, προτάσεις, μετακινήσεις και γνωριμίες, φλερτ θα σου προσφέρουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Παράλληλα δέχεσαι την εύνοια να προχωρήσεις σε συμφωνητικά και  να κάνεις επικερδείς διαπραγματεύσεις.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών σου, έτσι λοιπόν ως τις 22 Ιουλίου έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα «κακομάθεις» λίγο τον εαυτό σου – αλλά και τους άλλους- με τα δωράκια και τις προσφορές σου! Δεν πρέπει ωστόσο σε καμία περίπτωση να χάσεις την ευκαιρία που σου δίνεται να βρεις νέους δημιουργικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις περεταίρω τα οικονομικά σου! Επιπλέον,  η αυτοπεποίθησή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει, θα αποκτήσεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου.

Λέων:  Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 27 Ιουνίου και μέχρι τις 22 Ιουλίου είναι ένα διάστημα που μπορείς  πραγματικά να απολαύσεις την διασκέδαση,τον έρωτα,την ανεμελιά και να γευτείς τις μικρές αλλά και τις μεγάλες  χαρές της ζωής!  Την περίοδο αυτή ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα σου,το προφίλ σου,την εξωτερική σου εμφάνιση … Ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις και αυτή η λάμψη είναι ορατή και στο περιβάλλον σου γεγονός που σε κάνει να γοητεύεις και να έχεις τις κατακτήσεις σου! Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται μία από τις προτεραιότητές σου και έχεις την ανάγκη να εκφραστείς αλλά και να ερωτοτροπήσεις. Μάλιστα σου δίνονται και οι ευκαιρίες για να το κάνεις αυτό …

Παρθένος:  Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να τα βρεις με εαυτό σου , να νιώσεις καλά με εσένα ,να αποβάλεις καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και  ασχοληθείς δημιουργικά με την δουλειά σου! Αποστασιοποιείσαι για λίγο από καταστάσεις και ανθρώπους που σε προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό και είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο αναζητάς για να διατηρήσεις στο πλευρό σου  οτιδήποτε έχει αξία,οτιδήποτε είναι σημαντικό … Παράλληλα αυτό το διάστημα δείχνεις απεριόριστα την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους, κάνοντας θυσίες και δείχνοντας γενναιόδωρα όλα τα συναισθήματά σου!

Ζυγός:  Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα,  ενισχύει την κοινωνική σου διάθεση  αλλά σε ωθεί να κυνηγήσεις και επιθυμίες καρδιάς …Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι απολαυστικό, διασκεδαστικό, με φιλίες, γνωριμίες, επαφές και κοινωνική δικτύωση … Μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μία ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία …  Παράλληλα ευνοούνται κάθε είδους συλλογικές/ομαδικές δραστηριότητες!

Σκορπιός:  Διανύεις ένα διάστημα όπου σου δίνονται όλες οι ευκαιρίες για να ανανεώσεις την καριέρα σου, να προβάλεις τα ταλέντα σου και να θέσεις δημιουργικά τους στόχους για το μέλλον και την πορεία σου! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να  βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ, να επιδείξεις την αξία σου αλλά και να έχεις σημαντικές κατακτήσεις και επιτεύγματα.

Τοξότης:  Το καλοκαιράκι για σένα συνεχίζεται,  η αισιοδοξία δεν λείπει από τις ημέρες που ακολουθούν ενώ τα νέα σχέδια για την πορεία σου, σου προσφέρουν χαρά, δημιουργικότητα  και ικανοποίηση! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα διαθέτεις την λαχτάρα να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες,να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να  κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου , να γνωρίσεις κόσμο ή ακόμα και να ταξιδέψεις. Ευνοείσαι  ιδιαίτερα για να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που μπορεί και να σχετίζονται με την μόρφωση, την επέκταση δραστηριοτήτων, με νομικά έγγραφα,συμφωνίες με το εξωτερικό, γνωριμίες με άτομα που σε χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά! Τα φλερτ δεν θα λείψουν και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από το διαδίκτυο, ή με ένα άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας.

Αιγόκερως:  Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα τονώσει τόσο την ψυχολογία σου όσο και τα οικονομικά σου! Μπαίνεις σε ένα στάδιο όπου θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έσοδα, είτε μέσω του συντρόφου / συζύγου είτε με κάποια μορφή μπόνους. Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες και το διάστημα αυτό πραγματικά σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις που είχες αναλάβει! Στον ερωτικό τομέα,το πάθος είναι διάχυτο ενώ δεν λείπει και η επιθυμία σου να θέλεις να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις στα αισθηματικά!

Υδροχόος:  Η Αφροδίτη θα κινείται ως τις 22 Ιουλίου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, φέρνοντας  σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!Το αίσθημα της συντροφικότητας θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο αυτό το διάστημα στη ζωή σου και θα έχεις την επιθυμία να μοιραστείς  από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο δύσκολα με τους ανθρώπους γύρω σου! Η εύνοια λοιπόν που σου προσφέρεται αυτό το διάστημα είναι στην ανανέωση τόσο της αισθηματικής σου ζωής όσο και των επαγγελματικών σου σχέσεων! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για ένα νέο ξεκίνημα σχέσης ή ακόμα και για την εξέλιξη μίας συνεργασίας που θα τονώσει την δημιουργική σου διάθεση!

Ιχθύς: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι και τις 22 Ιουλίου μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, αποβάλλοντας το στρες της τελευταίας περιόδου και βάζοντας ένα πιο χαλαρό,ευέλικτο και αρμονικό πρόγραμμα στην εργασία αλλά και στις υποχρεώσεις σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης,για να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα,την διατροφή σου, να κόψεις κακές συνήθειες και να νιώσεις πιο καλά με εσένα! Στην εργασία το «ατού» σου θα είναι η δημιουργικότητά σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙούλιος 2021 Οικονομικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΚαρμικές Σχέσεις και Αστρολογία
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ