Widgets Magazine

Η Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου,  έχει κάτι το γουστόζικο, το τρελό, το απρόβλεπτο ή αλλιώς … το «Ουράνιο» και πολύ μου αρέσει! Η «αντάρτισσα» Αφροδίτη από το ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό στην 25ο  … Ε και τι έγινε θα μου πεις;;; Μα πώς δεν έγινε; Η μέρα έχει έναν φιλελεύθερο, απολαυστικό, ερωτικό, περιπετειώδες ρυθμό  που παρασύρει για διασκέδαση, έρωτα, γνωριμίες… Δεν θα λείψουν και οι τυχεροί που θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει … Οι κερδισμένοι της ημέρας θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι του 3ου δεκαήμερου, όμως αυτή η μέρα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα μας βοηθήσει όλους μας να απελευθερωθούμε από τα ταμπού και τα πρέπει, ακολουθώντας τον αέρα της ανανέωσης και του αυθορμητισμού που θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε για λίγο από τα συνηθισμένα.  Είναι μία καλή μέρα για να νιώσουμε αποδεσμευμένοι, ανεξάρτητοι και να κάνουμε τις τρέλες μας, τονίζω εδώ ότι η επιρροή αυτής της όψης ισχύει και για την Τσικνοπέμπτη … τι το καλύτερο λοιπόν από το να το ρίξουμε για λίγο έξω.

Για να δούμε όμως τις πιπεράτες εξελίξεις της ημέρας….

Οι Κριοί δικτυώνεστε, έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους, βρίσκεται διεξόδους για να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε, να κάνετε αλλαγές και να ζήσετε κάτι το διαφορετικό που θα σας φέρει σε εγρήγορση & θα σας δώσει χαρά! Ευνοείστε και στον ερωτικό τομέα μπορώ να πω, αλλά χωρίς για την ώρα να μπορώ να μιλήσω για σταθερότητα, εξάλλου η τάση σας αυτές τις μέρες είναι πολύ περισσότερο να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

Οι Ταύροι, απολαμβάνετε μία δημιουργική ημέρα για τα επαγγελματικά σας, όπου μπορείτε πραγματικά να βρείτε λύσεις, διεξόδους και να απελευθερωθείτε από βαρίδια του παρελθόντος ενώ παράλληλα έχετε και την ευκαιρία να δημιουργήσετε, να προβάλλεται την δουλειά σας, να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο!  Η μέρα λοιπόν σας δίνει bonus εργασιακό, δεν αποκλείεται και οικονομικό.

Οι Δίδυμοι, απολαμβάνετε μία κοινωνική ημέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ιδέες, προτάσεις, προσκλήσεις , χαρά, γέλιο και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που πραγματικά σας εξιτάρουν! Ευχάριστα νέα από το φιλικό σας περιβάλλον σας  κινούν έντονα το ενδιαφέρον, ενώ δεν σας κρύβω και το γεγονός ότι πολλοί από εσάς (ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο το τονίζω) θα έχετε μία ενδιαφέρουσα , πρωτότυπη ή και κάπως «εκκεντρική’ νέα γνωριμία …

Οι Καρκίνοι,  έχετε επιτυχία για θέματα οικονομικά, τα επαγγελματικά σας έχουν άνοδο και σας αποφέρουν οφέλη, παράλληλα όμως είστε γεμάτοι πόθο, πάθος και έντονο ερωτισμό! Στον αισθηματικό τομέα είναι σαν να έχετε βάλει «γινάτι» να πετύχετε έναν στόχο και η διαδικασία αυτή φαίνεται να σας ανεβάζει τη λίμπιντο.

Οι Λέοντες είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, με νέες σχέσεις και συνεργασίες να σας δίνουν μία νέα οπτική των καταστάσεων και να σας παρασύρουν σε πολύ ενδιαφέροντα σχέδια. Οι εκπλήξεις στα αισθηματικά δεν λείπουν ενώ και εσείς από την πλευρά σας διακρίνεστε από τόλμη, αυθορμητισμό και ανάγκη έκφρασης σε αυτό τον τομέα … Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία (ή και έρωτας) με ένα άτομο με διαφορά ηλικίας είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Οι Παρθένοι,  παρόλο που δεν έχετε άμεση επιρροή από το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορείτε να αναμένετε μία ευχάριστη ημέρα, με ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο ή και διασκεδαστικό κλίμα στην καθημερινότητά σας. Από την άλλη πλευρά αρκετά από εσάς θα έχετε οικονομικά οφέλη μέσα από την εργασία σας που αυτή την ημέρα θα παρουσιάσει κάποια άνοδο.

Οι Ζυγοί είστε στα καλύτερά σας αυτή την ημέρα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου αναμένετε να έχετε σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να βρείτε την σπιρτάδα σας. Αισθηματικές εκπλήξεις, γνωριμίες, αλλά και ερωτική ανανέωση θα σας κάνουν να βρείτε το χαμόγελό σας.

Οι Σκορπιοί, δεν έχετε άμεση επιρροή από αυτή την όψη, μπορείτε ωστόσο αυτή την ημέρα να αναμένετε ότι θα έχετε κάποιες χαρούμενες εξελίξεις στην εργασία αλλά και στο σπίτι! Νιώθετε πιο όμορφα με αυτά που έχετε ως τώρα πετύχει αλλά και με τους ανθρώπους που έχετε στο πλευρό σας.

Οι Τοξότες, έχετε ερωτικές επικοινωνίες και μηνύματα που σας θέτουν σε εγρήγορση και σας κάνουν να αισθάνεστε ενθουσιασμό! Οι δημιουργικές ιδέες έχουν την τιμητική τους και μπορούν να σας προσφέρουν και οφέλη για αυτό αξιοποιήστε τες! Το τηλέφωνο σας μπορεί να χτυπήσει ξαφνικά από άτομο που είχατε να ακούσετε καιρό, ενώ οι τυχαίες συναντήσεις ή ακόμα και οι περίεργες / απρόβλεπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

Οι Αιγόκεροι, μπορείτε να αναμένετε ξαφνικά κέρδη αλλά  και ευχάριστα γεγονότα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα! Νιώθετε πιο σίγουροι τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, δεν παύει όμως να υπάρχει και η αντίστοιχη εύνοια σε αυτούς τους τομείς που για την ώρα σας κάνει να αισθάνεστε σταθερότητα!

Οι Υδροχόοι, είσαστε το επίκεντρο αυτής της ημέρας και διακρίνεστε από εκφραστικότητα, αυθορμητισμό, γοητεία αλλά και χαρούμενη διάθεση! Πολλοί από εσάς αποφασίζετε να κάνετε μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σας, η οποία και θα σας ανανεώσει! Άλλοι παίρνετε τολμηρές αποφάσεις και κάνετε αλλαγές , ή κάνετε ακόμα και μία μετακίνηση που θα σας διασκεδάσει!

Οι Ιχθύες, απελευθερώστε από καταστάσεις παρελθοντικές και έχετε ξαφνική άνοδο οικονομική ή ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας. Εξίσου σημαντική είναι και η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια του Σαββατοκύριακου 3-4 Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΖώδια και Άντρες: Ποιους άντρες λατρεύεις και ποιους δεν χωνεύεις;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.