Widgets Magazine

H Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6  όπου και θα παραμείνει ως τις 18/7 ,  σταδιακά αρχίζουμε να έχουμε την ανάγκη για ανεμελιάγνωριμίεςδικτύωσηεπαφέςταξιδάκια αναψυχής, αλλά και ατέλειωτο φλερτ.

ΣυναισθήματαΧρήματαΤέχνη,  ΈρωταςΠαιδιά , Δημιουργικότητα είναι οι τομείς της ζωής μας που μας προσφέρουν πάντα χαμόγελο και συμβάλουν στο να μπορούμε να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε τη ζωή… Ακριβώς αυτούς τους τομείς επηρεάζει η  Αφροδίτη, η οποία και εκφράζει τον τρόπο που ο άνθρωπος συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του. Η Αφροδίτη  περνώντας στους Διδύμους παίρνει μία «αέρινη» , ανέμελη μορφή,  προσφέροντας σημαντική ανανέωση σε όλους τους παραπάνω τομείς που περιέγραψα.

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, ο έρωτας  θυμίζει την περίοδο της εφηβικής εποχής,  όπου ο πειραματισμός,  η δοκιμή, η περιέργεια, ο αυθορμητισμός,   η εναλλαγή,  η ποικιλία  και το παιχνίδι του φλερτ, είναι στοιχεία που διεγείρουν πολύ έντονα τις επιθυμίες και προσφέρουν γέλιοχαρά και διασκέδαση… Ωστόσο, οι εφηβικοί έρωτες αν και  μένουν αλησμόνητοι, για τα πρωτόγνωρα  διασκεδαστικά και απολαυστικά τους τερτίπια, τα οποία και (συζητιούνται επί σειρά ετών στην πορεία) δεν παύουν να μην έχουν τις προοπτικές της σταθερότητας.

Το διάστημα που διανύουμε  η επικοινωνία μπορεί πραγματικά να αποτελέσει τον τρόπο διασκέδασης, απόλαυσης, χαράς και ευδαιμονίας.  Ας δούμε όμως περισσότερα….

Τι μπορώ να απολαύσω  και να χαρώ με την Αφροδίτη από τους Διδύμους;

  • Να πω «ναι» σε προτάσεις για εξόδους με φιλικά πρόσωπα
  • Να τολμήσω να κάνω νέες γνωριμίες
  • Να αφήσω περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό μου να εκφραστεί τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις …
  • Να επιβεβαιωθώ μέσα από τα φλερτ που θα κάνω και θα μου κάνουν γιατί τελικά ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που ανεβάζει όχι μόνο την αδρεναλίνη αλλά και την αυτοπεποίθηση.
  • Να λειτουργήσω πιο αυθόρμητα στα τηλέφωνα, στα μηνύματα και στις επαφές μου, με αυτό τον τρόπο και καλά θα περάσω αλλά θα γίνω και πιο αγαπητός και κοινωνικός.
  • Δεν χρειάζεται τώρα να κάνω μεγάλα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης
  • Απολαμβάνω την καλή παρέα είτε των φίλων, είτε ακόμα και του συντρόφου και αφήνομαι σε συζητήσεις που μπορούν πράγματι να ηρεμήσουν το μυαλό μου
  • Πραγματοποιώ μικρές μετακινήσεις / εκδρομές ή και ένα ταξιδάκι αναψυχής (εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν) το οποίο θα γεμίσει τις μπαταρίες μου.
  • Η παρέα ενός βιβλίου μπορεί πραγματικά να γεμίσει το χρόνο μου εποικοδομητικά, διασκεδαστικά, προπάντων όμως και ποιοτικά

Σημαντικές Στιγμές

Στις 29 Ιουνίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό (07ο18΄) προσφέροντας ευκαιρίες ευδαιμονίας, χαράς, ικανοποίησης, έρωτα αλλά και χρήματος. Ευνοημένοι θα βρεθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες ενώ στα οικονομικά τους τυχεροί θα σταθούν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Στις 13 και 14 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο ορθολογισμός, η ωριμότητα και η σοβαρότητα θα σταθούν λυτρωτικές αξίες που θα φέρουν σταθεροποίηση οικονομική και αισθηματική … Δεν παύει όμως να υπάρχουν και πλάνες εξαπάτησης, σύγχυσης, θολούρας για ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά! Κερδισμένοι θα σταθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες,Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Από τα παραπάνω ζώδια οι Δίδυμοι, Τοξότες καθώς και οι Παρθένοι – Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αποφύγετε τις πλάνες!

 

Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στους Διδύμους;

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις προβλέψεις σου από το Oroskopos.gr  ΕΔΩ <<

Κριός: Ευχάριστες προσκλήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες που προκαλούν ευθυμία, στιγμές διασκέδασης ή ακόμα και ένα ταξίδι …

Ταύρος: Βελτίωση των οικονομικών, εύρεση νέων πηγών εσόδων,  ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, σιγουριάς, ασφάλειας.

Δίδυμος: Γοητεία, Ερωτικός Μαγνητισμός, Φλερτ, Γνωριμίες, Διασκέδαση, Απόλαυση.

Καρκίνος: Δημιουργικότητα,  εμπνεύσεις που θα βοηθήσουν καλύτερα στην παραγωγή έργου, μυστικά ερωτικά ειδύλλια, προσφορά – βοήθεια- υποστήριξη σε όσους αγαπάς.

Λέων: Έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση με φίλους,  νέες γνωριμίες,  ένταξη σε συλλογικές ομάδες, κοινωνική δραστηριοποίηση, ικανοποίηση επιθυμιών.

Παρθένος:  Ανάδειξη επαγγελματικών ταλέντων,  επίδειξη ικανοτήτων,  επαγγελματική δημιουργικότητα,  ικανοποίηση  μέσω της υλοποίησης στόχων.

Ζυγός:  Αισιοδοξία, ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις, ταξιδάκια, φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, διευθέτηση οικονομικών / νομικών εγγράφων,  ικανοποίηση μέσα από την ανάπτυξη γνώσεων / εμπειριών.

Σκορπιός:  Βελτίωση οικονομικών, bonus,  έξτρα κέρδος, άνοδο στα οικονομικά συντρόφου / συζύγου , διευθέτηση οικονομικών χρεών (τράπεζες, δάνεια, κλπ), ανεβασμένη ερωτική διάθεση.

Τοξότης: Βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών, συντροφικότητα, ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάς,  ικανοποίηση μέσα από επικοινωνίες, γνωριμίες που θα φέρουν νέες σχέσεις.

Αιγόκερως:  Ανανέωση καθημερινότητας, δημιουργική εργασία,  βελτίωση της φυσικής κατάστασης,  ενασχόληση με κατοικίδια,  νέα χόμπι και δραστηριότητες, σταδιακή αποφόρτιση από το στρες, φλερτ μέσα από εργασιακό περιβάλλον.

Υδροχόος:  Ερωτική Ανανέωση, Δημιουργικότητα, Επιχειρηματική δραστηριότητα, νέα ερωτικά φλερτ,  χαρά μέσα από τα παιδιά , ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ιχθύς: Ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, σύσφιγξη οικογενειακών σχέσεων, ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, βελτίωση συναισθηματικής κατάστασης,  ανάπτυξη οικειότητας και χαράς με άτομα της ζωής σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2022 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη 29/6 στον Καρκίνο: Με οδηγό την καρδιά!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ