Widgets Magazine

Γιατί είναι δυναμικός:  Με κυβερνήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό, ατρόμητος στις δυσκολίες της ζωής,  έχει την ικανότητα να παίρνει πρωτοβουλίες, ενώ είναι ικανός να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών του! Σημαντικό επίσης; Υπερασπίζεται αυτούς που αγαπά!

Είναι ευθύς και ειλικρινής:  Θα σου εκφράσει χωρίς τακτ αυτό που έχει ακριβώς στο μυαλό του και δεν θα τον νοιάξει αν θα παρεξηγηθείς, θα φροντίσει να σου εκφράσει  την αλήθεια που κρύβουν μέσα του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Έχει αυθορμητισμό:  Ένα Κριάρι λειτουργεί αυθόρμητα χωρίς να προσποιείται… Σε συμπαθεί; Θα στο δείξει; Τον εκνεύρισες; Πάλι θα στο δείξει … Οι διπλωματίες δεν έχουν καμία θέση στην συμπεριφορά του Κριού έτσι λοιπόν με τον αυθορμητισμό που τον κατέχει ξέρεις πάντα τι να περιμένεις.

Μου ταιριάζει η ανεξαρτησία του:  Δεν περιμένει τίποτα και κανέναν παρά μόνο από τον ίδιο του τον εαυτό… Λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να επιζητά την βοήθεια των γύρω του και δεν σου στέκεται στον σβέρκο, ζητώντας διαρκώς χάρες και εξυπηρετήσεις.
Είναι δραστήριος: Ένας Κριός σιχαίνεται την στασιμότητα και πάντα κάνει κάτι διαφορετικό για να γεμίζει τον χρόνο του αλλά και τις εμπειρίες του!

Πες μου την γνώμη σου για τον Κριό 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣτίβεν Χόκινγκ: Η Δύναμη του Ανθρώπινου Μυαλού
Επόμενο άρθρο5 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Ταύρο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ