Widgets Magazine

Καμία σχέση δεν ολοκληρώνει τον κύκλο της, χωρίς πρώτα να έχουν δοθεί τα προειδοποιητικά εκείνα σημάδια τα οποία και δίνουν το μήνυμα ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι η σχέση δεν έχει πορεία, εξέλιξη… Αυτά ακριβώς τα σημάδια δυσκολευόμαστε να τα εντοπίσουμε, να τα αναγνωρίσουμε και να παραδεχθούμε την ύπαρξή τους, βρίσκοντας μόνιμα μία δικαιολογία, κατηγορώντας πολλές φορές τον ίδιο μας τον εαυτό και διατηρώντας την ελπίδα ότι η δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η σχέση μας, είναι κάτι το πρόσκαιρο, αφού όλες οι σχέσεις περνάνε περιόδους κρίσης. Πώς θα μπορέσεις όμως να διακρίνεις ότι όντως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σου; Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που αρνείσαι να τα αναγνωρίσεις και τα οποία σου λένε ότι έχει έρθει η στιγμή που η σχέση σου οδεύει το τέλος της;;; Παρακάτω σου δίνω τις 20 πιο σημαντικές ενδείξεις που φανερώνουν ότι η σχέση που διατηρείς βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο…

 1. Νιώθεις ότι το άτομο που είσαι σε σχέση έχει αλλάξει, ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο γνώρισες και ερωτεύτηκες.
 2. Σε διακατέχει πολύ περισσότερο άγχος και ανησυχία για την πορεία της σχέσης, ενώ η αυτοπεποίθησή σου κινείται σε χαμηλά επίπεδα.
 3. Συχνά αναρωτιέσαι μήπως κάνεις το λάθος και βλέπεις τις καταστάσεις πολύ υπερβολικά ή ρίχνεις το σφάλμα στον εαυτό σου ότι παραείσαι ευαίσθητος!
 4. Πιστεύεις πως ότι κάνεις για την διατηρήση της σχέσης είναι λάθος.
 5. Όταν προκύπτουν εντάσεις και καβγάδες στη σχέση αισθάνεσαι ότι το σφάλμα είναι μόνο δικό σου!
 6. Απολογείσαι μόνιμα για την στάση και συμπεριφορά σου
 7. Νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση σου, αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που φταίει!
 8. Συχνά αναρωτιέσαι αν αντιδράς σωστά απέναντι στον σύντροφό σου ή αν παραφέρεσαι ή υπερβάλεις!
 9. Δικαιολογείς μόνιμα την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου σου
 10. Αποφεύγεις να μιλάς για τη σχέση σου στα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι επειδή θέλεις να διατηρήσεις την διακριτικότητα, αλλά επειδή πλέον δεν έχεις κάτι ευχάριστο να μοιραστείς.
 11. Νιώθεις ότι έχεις απομονωθεί το τελευταίο διάστημα τόσο από το σύντροφό σου όσο και από φίλους ή οικογένεια.
 12. Αναβάλεις να πάρεις αποφάσεις και αφήνεις τον χρόνο να περνά.
 13. Έχεις χάσει την ελπίδα, τα όνειρα και τα σχέδια για το μέλλον, ενώ χαρακτηριστική είναι η έλλειψη ικανοποίησης και χαράς από στιγμές ή δραστηριότητες που κάποτε σε γέμιζαν και σε έκαναν να αισθάνεσαι πληρότητα.
 14. Ζεις περισσότερο με τις αναμνήσεις της σχέσης γιατί το παρόν δεν προσφέρει ικανοποίηση.
 15. Η σχέση σου σου δίνει περισσότερο πόνο παρά χαρά
 16. Η ελπίδα για την διατήρηση της σχέσης είναι ότι κάποιος από τους 2 συντρόφους θα αλλάξει, θα βελτιωθεί, θα λειτουργήσει διαφορετικά.
 17. Υπάρχει μία μόνιμη κόντρα, αντιπαράθεση ή και απομάκρυνση για το ίδιο θέμα που δεν λύνεται
 18. Έχει πάψει πλέον να υπάρχει η διάθεση για προσπάθεια βελτίωσης της σχέσης.
 19. Διακρίνεις ότι οι αρχές, οι αξίες και τα πιστεύω που έχετε για την ζωή διαφέρουν πολύ!
 20. Τα ψυχικά και συναισθηματικά σου αποθέματα έχουν αρχίσει να στερεύουν!
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 7-13 Δεκεμβρίου 2020
Επόμενο άρθροΕτήσιες Προβλέψεις 2021 για όλα τα ζώδια και δεκαήμερα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.