Widgets Magazine

Αγαπητοί μου Δίδυμοι Καλό Μήνα! Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας (αν δεν γνωρίζετε το δεκαήμερο που ανήκετε ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ<< ), αλλά παρακολουθήστε και ακόμα πιο αναλυτικές προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί!

Α’ Δεκαήμερο: Ο Μάιος είναι ένας μήνας με θετικές προδιαγραφές για το ζώδιο και το δεκαήμερο σας. Στην πορεία του, ανασυντάσσεστε και βρίσκεστε και πάλι σε επικοινωνιακή εγρήγορση, ενώ βάζετε γερές βάσεις για την υλοποίηση σχεδίων. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχουν οι λόγοι που μπορεί να νιώσετε έντονο εκνευρισμό, είτε λόγω της επαγγελματικής ανταγωνιστικότητας, είτε γιατί θα έχετε ένα νέο – μία είδηση που θα σας αποκαλύψει μία αλήθεια που αγνοούσατε. Οι μέρες σας γίνονται πιο ευχάριστες από τις 11 του μήνα που ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και οι επικοινωνίες σας αρχίζουν να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό. Αρκετές επαφές, επικοινωνίες, συζητήσεις, ιδέες πέφτουν τώρα στο τραπέζι, ενώ εσείς φαίνεται ότι λαμβάνετε κάποιες αποφάσεις, που θα σας ωθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα στις 22/5 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Θυμηθείτε ότι οι ενάρξεις που θα κάνετε τώρα, θα σας προσφέρουν σημαντικούς καρπούς στο τέλος του έτους. Από τις 13 του μήνα με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ, είστε σε εγρήγορση για τα επαγγελματικά σας σχέδια, κουράζεστε πολύ παραπάνω, ωστόσο οι ενέργειες που θα κάνετε αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στον αισθηματικό σας τομέα, μπορείτε να πάρετε αυτό το μήνα σταθερές αποφάσεις που θα βοηθήσουν την πορεία και εξέλιξη της σχέσης σας.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Μάιος ξεκινά με αρκετή ανησυχία, άγχος αλλά και κούραση για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Βρίσκεστε σε αναβρασμό γιατί οι εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπαιρεωθούν είναι πολλές και η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού φορτίζει ιδιαίτερα το πρόγραμμά σας αλλά και την διάθεσή σας που θα είναι αρκετά νευρική. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερο σας από τις 16-21/5 οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες, επαφές, είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς και έτοιμοι να λάβετε πρωτοβουλίες και να εκφραστείτε με κάθε τρόπο! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σας και επηρεάζει το δεκαήμερό σας αυτό το μήνα. Η ανάγκη σας για ανανέωση είναι διάχυτη, οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή δεν λείπουν, ενώ από τις 22/5 και έπειτα όπου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σας, θα επαναξιολογήσετε διαφορετικά ζητήματα που αφορούν εσάς τους ίδιους , τις επιθυμίες σας, ή ακόμα και την αισθηματική σας ζωή! Αποφύγετε από τις 22/5 και έπειτ τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή σας, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν! Στον επαγγελματικό σας τομέα οι μέρες σας γίνονται πιο έντονες, τεταμένες ή και νευρικές κάποιες στιγμές από τις 27 του μήνα και έπειτα.

Γ’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε το Μάιο και οι περισσότεροι αισθάνεστε ότι τα αποθέματα σας είναι μειωμένα, τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά. Ο μήνας ωστόσο σας βοηθά σε “ανεφοδιασμό” και μέχρι τα μέσα του μπορείτε να κινηθείτε και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά γεγονός που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο. Ως τις 13 του μήνα ωστόσο, ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας θέτε σε εγρήγορση, κινητοποιείστε για την υλοποίηση ή και επέκταση σχεδίων και βιάζεστε πολυ να πάτε παρακάτω! Την περίοδο 22-28/5 ο Ερμής από το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, γεμίζει τις μέρες σας με επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις, είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να κινητοποιηθείτε, να δικτυωθείτε, να μετακινηθείτε και να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να βρείτε τους γνωστούς ρυθμούς σας. Χρειάζετε ωστόσο αρκετές στιγμές να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να αποφύγετε βιαστικές επιλογές που εντέλει θα κριθούν ακατάλληλες (ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας). Στον αισθηματικό τομέα, κυριαρχεί η επιθυμία σας για ανανέωση και οι ερωτικές εξελίξεις δεν λείπουν. Αρκετοί όμως θα βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν με αποτέλεσμα να έχετε τα μπερδέματά σας. Η ανάδρομη Αφοδίτη από το ζώδιο σας, εσάς συγκεκριμένα μπορεί να σας οδηγήσει σε σφάλματα ερωτικά, γιατί μπορεί να δώσετε μία ευκαιρία σε μία ερωτική ιστορία του χτες, που εντέλει δεν μπορεί να έχει μία καλή προοπτικη. Μην βιαζεστε λοιπόν να αξιολογήσετε αλλά και να εκφραστείτε, γιατί κάποια πράγματα στην πορεία θα αλλάξουν!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.