Widgets Magazine

Σε έναν τόσο δύσκολο και σκληρό Μάρτιο, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει επιβοηθητικά, προσφέροντάς μας την άνεση, την αγάπη και την ζεστασιά που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα.  Από τις 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται σε μία πολύ καλή και οικεία της θέση, στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ταύρο.  Ζητήματα που αφορούν τα αισθήματα και τα χρήματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι μπορώ να απολαύσω  και να χαρώ με την Αφροδίτη από τον Ταύρο;

 • Το καλό φαγητό
 • Την ανανέωση στο χώρο του σπιτιού και τις όμορφες διακοσμητικές αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία
 • Την ενασχόληση με την τέχνη σε κάθε μορφή της (χειροτεχνία, μαγειρική, μουσική, χορός, κλπ)
 • Τις αγορές αλλά και τα δώρα
 • Την ανανέωση του στυλ , της γκαρνταρόμπας , της κόμμωσης
 • Την επαφή με την φύση. Ένας περίπατος στη φύση, ή ακόμα και η ενασχόληση με την κηπουρική μπορούν να αποτελέσουν μεγάλη πηγή ενέργειας και ευεξίας.
 • Την ζεστή συντροφιά των οικείων καθώς και την ανανέωση των σχέσεων
 • Την ερωτική ζωή και την αισθησιασμό που θα μπορεί να ενισχυθεί ουσιαστικά
 • Την βελτίωση της ερωτικής ζωής
 • Την σταθεροποίηση επιθυμιών, προσδοκιών και σχέσεων
 • Την δημιουργία νέων σχέσεων που θα  μπορούν να αναπτυχθούν πάνω σε γερές βάσεις
 • Την δημιουργική ενασχόληση με τα παιδιά
 • Την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την αποδοτικότητα που θα γεννηθεί μέσα από την ανάγκη να αναπτύξουμε κάτι όμορφο (σε όλους τους τομείς)

Ποιες όψεις θα σχηματίσει  η Αφροδίτη με τους υπόλοιπους πλανήτες και ποια θα είναι η επιρροή τους;

8 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο συναντά τον Ουρανό. Η σύνοδος τους που κορυφώνεται στην 4ο1’ μοίρα, θα δώσει έναν αέρα αλλαγής και αιφνιδιασμού σε ότι συνδέεται με τα χρήματα και τα συναισθήματα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις, διάσπαση και απελευθέρωση από σχέσεις που δεν έχουν ορίζοντα , ξαφνικά κέρδη αλλά και ξαφνικές απώλειες οικονομικές είναι μέσα στα πλάνα αυτής της ημέρας. Μπορεί οι τάσεις αυτές να φαίνονται αλληλοαντικρουόμενες, στην πραγματικότητα όμως ο ρυθμός του αέρα αλλαγής που θα υπάρξει αυτή την ημέρα μπορεί να καθοριστεί με ακρίβεια βάση του προσωπικού ωροσκοπίου. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη και θα έχουν τις πιο δυναμικές αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί Παρθένοι – Αιγόκεροι – Καρκίνοι και Ιχθύες των πρώτων ημερών αναμένεται να έχουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

23 Μαρτίου 2020 : Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στην 18ο56’ μοίρα επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες των παραπάνω ζωδίων.  Αυτή την ημέρα ακολουθώντας το όνειρο, την ιδέα και την επιθυμία μπορούμε να νιώσουμε ουσιαστική ικανοποίηση αλλά και εκπλήρωση. Ο ρομαντισμός, η συναισθηματική εκφραστικότητα, η καλλιτεχνική δραστηριότητες και οι πλούσιες, και δημιουργικές ιδέες που θα προσφέρουν χαρά.

28 Μαρτίου 2020: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω στην 23ο54’ προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, ευδαιμονίες σε υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα και τα αισθήματα. Σημαντικό ωστόσο αυτή την περίοδο είναι να αξιοποιήσουμε με υπευθυνότητα και σωστή οργάνωση, τις εν λόγω ευκαιρίες που θα δοθούν, ακολουθώντας την σωστή κατεύθυνση. Εύνοια δέχονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

29 Μαρτίου 2020: Λίγο πριν κλείσουμε την αυλαία του Μαρτίου  αφηνόμαστε στα ένστικτά μας, ακολουθούμε το πάθος και ικανοποιούμε τις βαθύτερες προσδοκίες μας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στην 24ο48’  μας διεγείρει να απολαύσουμε την στιγμή, τον έρωτα, την καλοπέραση, την περιποίηση / ομορφιά, το καλό φαγητό, τις ανέσεις και ναι θα κακομάθουμε με κάποιο τρόπο τον εαυτό μας.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο το ζώδιο και τον ωροσκόπο μου;

 

Κριός: Έχεις την δυνατότητα να αναπτύξεις το εισόδημά σου και να μπορέσεις μέσα από την δημιουργικότητά σου να βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σου προσφέρουν περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα για την πορεία σου.  Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου!

Ταύρος: Ανανεώνεις την εικόνα σου, το προφίλ σου, βρίσκεις και πάλι την ερωτική σου διάθεση, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε κάνουν να εξωτερικεύεις την όμορφη πλευρά του εαυτού σου!

Δίδυμος: Αναπτύσσεις περισσότερο την ενσυναίσθησή σου, κατανοείς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και δείχνεις απεριόριστα την αγάπη σου με κάθε τρόπο! Αναπτύσσεις τα ψυχικά σου κουράγια, βρίσκεις την σπίθα της χαράς που σου είχε λείψει. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει επαγγελματικά.

Καρκίνος:  Μέσα από τις φιλίες, την κοινωνική σου δικτύωση και την επαφή σου με συλλογικά περιβάλλοντα, περνάς καλά, το διασκεδάζεις, δημιουργείς πιο όμορφες συνθήκες στη ζωή σου και γεννιούνται νέα όνειρα και προσδοκίες. Μία ερωτική ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Λέων:  Προβάλλεις την εικόνα σου με τον καλύτερο τρόπο, γεγονός που σε βοηθά να έχεις εύνοια σε  υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου, τους στόχους σου, το μέλλον και την προοπτική σου!

Παρθένος:  Βρίσκεις και πάλι την χαρά , την αισιοδοξία και την πίστη για ζωή! Πραγματοποιείς μετακινήσεις, φλερτάρεις, έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο αλλά δημιουργείς και τις συνθήκες εκείνες που σε βοηθούν να αναπτύξεις σχέδια τα οποία σε ικανοποιούν. Ευνοούνται νέες συνεργασίες, ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ξυπνήσουν  μέσα σου το πάθος για ζωή.

Ζυγός: Παίρνεις μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου και δέχεσαι ένα δώρο, ένα bonus ή μία τυχερή ευκαιρία που σε βοηθά να ανακουφιστείς ή και να ρυθμίσεις χρέη, υποχρεώσεις. Η περίοδος αυτή μάλιστα είναι ότι πρέπει για να μπορέσεις να βάλεις τα οικονομικά σου σε μία σειρά. Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος.

Σκορπιός: Αναπτύσσεται το αίσθημα της συντροφικότητας και είσαι από τους απόλυτα κερδισμένους στον τομέα των σχέσεων. Το “μαζί” ενισχύεται σημαντικά και δημιουργείται ένα πιο σταθερό και όμορφο πλαίσιο τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου!

Τοξότης: Διανύεις ένα διάστημα που μπορείς να δώσεις μία πιο όμορφη νότα στην καθημερινότητά σου, βελτιώνοντας την φυσική σου κατάσταση, αλλάζοντας το στυλ σου, ακολουθώντας δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν, σε ξεκουράζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Η εργασία σου βελτιώνεται.

Αιγόκερως: Ανανεώνεται σημαντικά η ερωτική ζωή και δημιουργείται ένα πιο όμορφο αλλά και σταθερό πλαίσιο σε μία σχέση σου η οποία εξελίσσεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αν δεν έχεις σχέση τότε άνετα μπορώ να πω ότι τα φλερτ μέσα από χώρους διασκέδασης, αλλά και η ανάγκη σου να βάλεις και πάλι τον έρωτα στη ζωή σου δεν θα σε αφήσουν ακάλυπτο. Ιδανική εποχή για χαρές μέσα από τα παιδιά, την τέχνη ή και τα δημιουργικά σχέδια.

Υδροχόος: Βελτιώνεις τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και το απολαμβάνεις γιατί ζεις στιγμές που πραγματικά τις έχεις ανάγκη. Αλλάζεις και ανανεώνεις το χώρο του σπιτιού, κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι, γίνεσαι ο οικοδεσπότης μίας γιορτής και περνάς ιδιαίτερα ευχάριστα.

Ιχθύς: Εκφραστικότητα και επικοινωνίες που δίνουν χαρά και σε αναζωογονούν έρχονται με την Αφροδίτη από τον Ταύρο. Εκφράζεις τα θέλω σου τα οποία βρίσκουν και ανταπόκριση, κάνεις μετακινήσεις που σου δίνουν χαρά, έχεις τις εμπνεύσεις, τα μηνύματα, τις ιδέες και τις προτάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ερωτευμένος με τη ζωή!

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020: Συγχύσεις και Απογοητεύσεις
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα Τετάρτη 4/3: Άκουσε την καρδιά σου
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here