Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο:  Μήνας αρκετών υποχρεώσεων αλλά και έντονου στρες ο Απρίλιος, δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες στιγμές του, ιδιαίτερα αν καταφέρεις να εστιάσεις την προσοχή σου στο σημαντικό, στο απαραίτητο και σε αυτό που έχει αξία! Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, βγάζει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, αδυναμίες, κυρίως για ζητήματα του παρελθόντος, αλλά και για οικονομικά που φαίνεται ότι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ως τα μέσα του μήνα οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους, είναι ιδιαίτερα αυξημένες και το γεγονός αυτό σε αγχώνει σημαντικά! Στα επαγγελματικά σου , δεν λείπει το παρασκήνιο, αλλά και κάποιες δυσάρεστες σκέψεις από την πλευρά σου, όμως η μεθοδικότητα, η επιμονή αλλά και η ισχυρή μνήμη που διαθέτεις, θα σε βοηθήσουν να «ξεμπερδέψεις» από προβλήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν στην εργασία! Θα χρειαστεί να αποδεχθείς μέσα σου, ότι διανύεις ένα διάστημα απαιτητικό, όπου οι ευθύνες σου θα είναι ολοένα και αυξανόμενες, αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις πολύ καλύτερη οργάνωση των προτεραιοτήτων σου! Η Αφροδίτη περνά στις 11 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και αν έχεις γεννηθεί 23-24 Νοεμβρίου μπορείς να περιμένεις μία σημαντική στιγμή, μία πρόταση, μία γνωριμία προσωπική ή επαγγελματική που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση στις 11/4. Αν ωστόσο είσαι γεννημένος 25-27 Απριλίου, θέλω την προσοχή σου κοντά στις 14/4 όπου το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα δημιουργήσει χάσμα και περιορισμό στην πορεία μίας αισθηματικής σχέσης, αλλά και κάποιο ζόρι στα οικονομικά της οικογένειας.

 

Β Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού και η διάθεσή σου είναι αρκετά εξωστρεφής, επικοινωνιακή, ενώ έχεις την διάθεση να κυνηγήσεις περισσότερο τα όνειρα, τις επιθυμίες και τα θέλω σου! Αναμένονται σημαντικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή, ενώ ένας έρωτας θα έχει τώρα μία πολύ τυχερή εξέλιξη! Η πορεία του μήνα φέρνει άγχος και οικονομικές πιέσεις, όπου θα εκδηλωθούν κυρίως από τις 16 Απριλίου και έπειτα, η πηγή των προβλημάτων θα είναι οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις που τρέχουν …  Από τις 20 του μήνα, ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Ταύρου, δυσχεραίνει σημαντικά το κλίμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Δεν λείπουν οι αναποδιές, οι αναβολές σε προγράμματα, τα μπερδέματα στην δουλειά  ενώ συχνά θα αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις διπλό κόπο, για εργασίες που θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο  εύκολες και γρήγορες.  Στα αισθηματικά σου αναμένονται πολύ θετικές στιγμές από τις 20-28 Απριλίου!

 

Γ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι σίγουρα ένας πολύ πιο ήπιος μήνας συγκριτικά με τον Μάρτιο που πέρασε,  σου δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες αλλά και να περάσεις πολύ πιο όμορφες στιγμές. Το πιο θετικό νέο του μήνα για σένα είναι ότι ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Κριού και περνά στο δικό σου δεκαήμερο, έτσι λοιπόν αυτό τον Απρίλιο υπάρχουν οι λόγοι για να χαμογελάσεις … Οι λόγοι αυτοί προκύπτουν είτε από την εξέλιξη ενός έρωτα, είτε από μία σημαντική ερωτική στιγμή, από μία νέα γνωριμία ή ακόμα και για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή την τεκνοποίηση, ή τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Ανακτάς την αισιοδοξία σου, κλείνεις οριστικά κεφάλαια του παρελθόντος και ατενίζεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον που είναι πολλά υποσχόμενο. Σε θέματα εργασίας, ευνοείσαι πολύ περισσότερο στις 11 πρώτες ημέρες του μήνα όπου παίρνεις και μία σημαντική ανάσα για ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε.

Κάλεσε στο 14724 για την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.