Widgets Magazine

Στις 11 Ιανουαρίου, ο Ερμής παίρνει το σοβαρό, συντηρητικό του ύφος και κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος Ιανουαρίου 2018.  Μετά την δύσκολη, τεταμένη, προβληματική αρκετές φορές περίοδο που βιώσαμε τον τομέα των επικοινωνιών μας, έχει έρθει η στιγμή να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία τάξη και να συγκροτήσουμε τις εκφράσεις, τα λόγια, τις αποφάσεις αλλά και κάθε μορφή επικοινωνιακής δραστηριότητας.

Με τον Ερμή από τον Αιγόκερω ο λόγος γίνεται απλός, μεστός, ρεαλιστικός, απόλυτα δομημένος και κοφτός. Η τετράγωνη λογική δεν επιτρέπει στο συναίσθημα να  διεισδύσει στην σκέψη και στον τρόπο έκφρασης. Βασική ανάγκη; Η οργάνωση, ο προγραμματισμός , η τάξη, η συνέπεια, η δομή … Το διάστημα λοιπόν που ανοίγεται μπροστά μας, μπορούμε άνετα να δούμε κάποιες καταστάσεις γύρω μας πιο υπεύθυνα, να βάλουμε μία δομή στην καθημερινότητά μας, να τηρήσουμε πιο αυστηρούς κανόνες στην διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων μας και να λειτουργήσουμε πιο ώριμα και συνετά σε λόγια, αποφάσεις, συμφωνίες.  Ωστόσο, με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, οι επικοινωνίες χάνουν τον αυθορμητισμό τους και περιορίζονται αισθητά. Τα λόγια βγαίνουν με το σταγονόμετρο γιατί υπερισχύει η σοβαρότητα και η εγκράτεια! Επιπλέον, είναι πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης, του «πρέπει» και της διατήρησης μίας καλής κοινωνικής εικόνας. Το χιούμορ, ή οι καινοτόμες ιδέες συγκρατούνται γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα αυτό που προέχει είναι να βάλουμε δομή και οργάνωση σε κάθε σκέψη!

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί με αρκετούς πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος, γεγονός που δηλώνει ότι έχουμε πολλές επικοινωνιακές εξελίξεις να δούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Στις 13 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο, περιορίζει αισθητά την επικοινωνιακή έκφραση και δημιουργεί την τάση της απαισιοδοξίας και του αρνητισμού, δεδομένου ότι υπάρχουν σκέψεις, επικοινωνίες ή και συζητήσεις που προκαλούν έντονο στρες αλλά και ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων και οι καταστάσεις γύρω τους, τους περιορίζουν και τους επιβάλλουν ρεαλισμό, υπευθυνότητα, ωριμότητα.  Στις 20 Ιανουαρίου,  ο ρεαλισμός του Ερμή από τον Αιγόκερω, συνδυάζεται όμορφα με την «καλλιτεχνία» και την «φαντασία» του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και υπάρχουν οι προοπτικές επικοινωνιών, εμπνεύσεων, ιδεών που θα μπορούν να έχουν μία πολύ θετική ροή, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου.  Στις 24 Ιανουαρίου έχουμε μία δύσκολη συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα όπου πραγματοποιούν σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω… Εμμονές, κυριαρχικές  και ανταγωνιστικές τάσεις, ύπουλες και υποχθόνιες επικοινωνίες και πηγαδάκια κουτσομπολιών έρχονται για να «τυραννήσουν» για λίγο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.   Στις 25 Ιανουαρίου το Εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, προσφέρει την δυνατότητα ανάπτυξης ευκαιριών, που αφορούν συμφωνίες, έγγραφα, γνωριμίες με άτομα κύρους, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  Στις 28 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, προκαλεί έντονα καβγαδάκια, μεγάλη υπερένταση, άγχος,  αλλά και παρορμητικά λάθη στον τρόπο έκφρασης ή και στην οδήγηση. Μεγαλύτερη προσοχή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Θέλεις να ξεφύγεις από τις “γενικές” προβλέψεις των ζωδίων και να μάθεις εντελώς προσωπικά τί σου επιφυλάσσει το 2018;

Οι αστρολόγοι του Oroskopos.gr μελετούν τον αστρολογικό σου χάρτη και σου απαντούν προσωπικά!

Πάρε τα Astro Coins σου

Κριός  : Σας δίνεται η ευκαιρία να συγκροτήσετε την καριέρα σας, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να έχουν μία σημαντική επιρροή τόσο στην κοινωνική και στην επαγγελματική σας καταξίωση, ενώ είναι η ιδανική περίοδος για εσάς, για να θέσετε υψηλούς στόχους πάνω στους οποίους θα μπορείτε να κινηθείτε άκρως οργανωμένα και με συνέπεια.

Ταύρος:  Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου μπορείτε πραγματικά να προωθήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και να κάνετε τις επικοινωνίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων.  Η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, συμφωνιών με το εξωτερικό ενώ θετική είναι και η προοπτική για την οργάνωση ενός μακρινού ταξιδιού!

Δίδυμος: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μπαίνετε σε μία περίοδο διαπραγματεύσεων, διακανονισμών που αφορούν ζητήματα φορολογικά, κληρονομικά, τραπεζικά ή τρέχουσες οικονομικές υποθέσεις που έχετε.  Μπορείτε να βάλετε μία καλύτερη σειρά και οργάνωση, τους παραπάνω τομείς, τηρώντας καλύτερη συνέπεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο να νιώθετε απογοητευμένοι, ή την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις σας, λειτουργώντας κάπως πιο μοναχικά.

Καρκίνος:  Ο Ερμής περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας και οι επικοινωνίες, οι σκέψεις και οι αποφάσεις, έχουν ως επίκεντρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Έχετε την ανάγκη να βάλετε κάποια όρια, ή ακόμα και μία σειρά στις σχέσεις σας, ενώ διάχυτη είναι η επιθυμία σας να μοιραστείτε σκέψεις που κρατούσατε καιρό μέσα σας και να εκφράσετε εποικοδομητικά όλα όσα περνούν από το μυαλό σας. Η νέα θέση του Ερμή, λειτουργεί θετικά για την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών./

Λέων: Το επίκεντρο των επικοινωνιών αφορά τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σας για το επόμενο χρονικό διάστημα και με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, προσπαθείτε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα, το οποίο και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να λειτουργήσετε με συνέπεια σε όλα όσα έχετε αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσετε. Το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητά σας και προκύπτει εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος αλλά και της ευθύνης που έχετε αναλάβει. Η περίοδος είναι ιδανική για να προβείτε σε εξετάσεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση ή μπορεί να πάρετε και αποφάσεις (που θα μπορείτε να τηρήσετε) για θέματα διατροφής, ή σωματικής άσκησης.

Παρθένος: Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω,  σας δημιουργείται η ανάγκη να εκφράσετε τα προσωπικά σας θέλω, να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να κάνετε τις επιλογές εκείνες που θα σας προσφέρουν περισσότερη χαρά και έμπνευση! Τα φλερτ δεν λείπουν για εσάς που είστε ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ οι γονείς μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας.

Ζυγός: Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις έρχονται αυτή την περίοδο σε πρώτο πλάνο  και είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε μία τάξη την ζωή σας και τις σχέσεις με τους οικείους! Έχετε περισσότερο ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους αλλά και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα ή και το σπίτι σας.

Σκορπιός:  Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας  βοηθά να λειτουργείται αρκετά επικεντρωμένα και οργανωμένα στις καθημερινές επαφές και επικοινωνίες σας βάζοντας μία καλή ιεραρχία στην σκέψη και στο πρόγραμμά σας.  Ευνοούνται ιδιαίτερα οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες, πολύ παραπάνω για θέματα επαγγελματικής φύσεως. Έχετε την ικανότητα αυτό το διάστημα να μπορέσετε να μεταδώσετε πολύ πιο εποικοδομητικά τις σκέψεις σας. Δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες, οι επαφές, οι συζητήσεις ή ακόμα και οι μετακινήσεις που θα δώσουν ένα νέο αέρα στη σκέψη σας.

Τοξότης: Ζητήματα πρακτικής φύσεως καλείστε να σκεφτείτε και να οργανώσετε μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου 2018 με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα οικονομικά, έρχονται σε πρώτο πλάνο και τώρα καλείστε να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε συμφωνίες, να θέσετε ένα πρόγραμμα, να οργανώσετε καλύτερα τις εκκρεμότητές σας, αλλά και να σκεφτείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και σταθεροποίηση του εισοδήματός σας.

Αιγόκερως: Ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο και σίγουρα μπαίνετε σε μία περίοδο που διακρίνεστε από εξωστρέφεια και ετοιμότητα για αποφάσεις!  Συναντήσεις, μηνύματα , συμφωνίες, γνωριμίες έρχονται για να σας θέσουν σε εγρήγορση, αυτό ωστόσο που πρέπει να αποφύγετε είναι την απόλυτη ίσως και εγωιστική πολλές φορές συμπεριφορά, αλλά και την λήψη πολλών ευθυνών. Αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες σας…

Υδροχόος: Με τον Ερμή από τον Αιγόκερω έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε,  λειτουργείται πιο μοναχικά ενώ δεν λείπουν και κάποιες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας οι οποίες και αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος ή ανοιχτά κεφάλαια τα οποία και καλείστε τώρα να κλείσετε.  Λίγο προσοχή δείξτε στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει αυτό τον καιρό γύρω σας, ενώ θυμηθείτε πως η περίοδος είναι κατάλληλα για να πάρετε αποφάσεις ή και να κλείσετε εκκρεμότητες για θέματα επαγγελματικά που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν.

Ιχθύς: Μία περίοδος κοινωνικής δραστηριοποίηση, γνωριμιών, αρκετών επαφών  με νέους αλλά και παλαιούς φίλους ξεκινά. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συλλογικές δραστηριότητες, να πάρετε αποφάσεις για σχέδια ή επιθυμίες που έχετε, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε φιλικές σας σχέσεις βλέποντας κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα ! Προτάσεις και προσκλήσεις από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος δεν λείπουν.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις 7-14 Ιανουαρίου: Μέρες γεμάτες τόλμη & πάθος
Επόμενο άρθροΣας περιμένω στο Hellenic Astrology Forum την Κυριακή 14/1
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here