Widgets Magazine

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της χαράς, της απόλαυσης και της διασκέδασης κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω! Ένα εύλογο ερώτημα που γεννάται με τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι το εξής: «Στον έρωτα μπορεί να έχει θέση η λογική, ο ρεαλισμός και η οργάνωση»; Ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη του σε αυτή την θέση, σίγουρα θα απαντήσει πως «ναι» αφού η βασική πηγαία ανάγκη στα «θέλω» και τις «επιθυμίες» είναι η δομή και η οργάνωση, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει απόλυτα στις ιδιότητες της Αφροδίτης!

Project : Έρωτας με προοπτική και καταξίωση

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τον έρωτα να μοιάζει με ένα “project” (έργο) στο οποίο και πρέπει να τηρηθούν αυστηρά πλαίσια προκειμένου να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία!  Ζητούμενο είναι η αποκατάσταση, όχι μόνο η συναισθηματική, αλλά και η πρακτική,  ενώ τα «πρέπει» δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αυθορμητισμού και ανεμελιάς  αφού ο στόχος είναι η «προοπτική»! Μία βασική ανάγκη της Αφροδίτης από αυτή την θέση είναι και η «κοινωνική καταξίωση» για το λόγο αυτό και οι επιλογές έχουν ως βασικό κίνητρο την ανάδειξη, την επίτευξη, την καταξίωση  και όταν δεν τηρούνται αυτές οι προδιαγραφές τότε μπαίνουν όρια, αποστάσεις, φραγμοί ….

Από τις 25 Δεκεμβρίου ως και τις 18 Ιανουαρίου λοιπόν, η Αφροδίτη κινείται στο γήινο ζώδιο του Παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω, κάνοντας τις υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, αλλά και τις προσωπικές επιθυμίες, να κινούνται κάτω από ένα πολύ αυστηρό και οργανωμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για πολύ ανεμελιά, αυθορμητισμό , παιχνίδι αλλά και διασκέδαση! Ο έρωτας γίνεται business λοιπόν και για αυτό με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω αν είναι κάτι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά είναι το επαγγελματικό, αφού μπορούν με άνεση να προωθηθούν δημιουργικά σχέδια τα οποία θα μπορέσουν να παρουσιαστούν και να προχωρήσουν βασισμένα σε μία πολύ οργανωμένη δομή!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης

Με τον Κρόνο να κινείται στην ίδια θέση πραγματοποιώντας σύνοδο ακριβείας ανήμερα των Χριστουγέννων 25/12, είναι βέβαιο ότι κυριαρχεί γύρω μας η πικρία, η στενότητα, ο περιορισμός  στα ζητούμενα που έχουν άμεση σχέση με τα αισθήματα αλλά και τα χρήματα με βασική πηγαία ανάγκη την δημιουργία ενός πλαισίου που θα μπορέσει να επιφέρει προοπτική, εξέλιξη, ανάδειξη καταξίωση. Ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι (γεννημένοι 21 και 22  του μήνα) που έχουν γεννηθεί τη πρώτη ημέρα του ζωδίου τους, νιώθουν αυτό το διάστημα πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, ενώ δεν λείπει ο περιορισμός και η εγκράτεια που δεν επιτρέπει να απολαύσουν άνετα το γιορτινό κλίμα των ημερών.  Το κλίμα γύρω μας χαλαρώνει και σαφώς γίνεται πιο τρυφερό, γλυκό (όσο γίνεται δηλαδή) στις 3 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (11ο ), προσφέροντας την ευκαιρία επίτευξης προσδοκιών ιδιαίτερα για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους , Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου (γεννημένοι κοντά στις 2-3 του μήνα). Ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν καλή προοπτική, αλλά και θετικές εξελίξεις / εύνοια της τύχης θα έχουν στις 8 του μήνα για μία ακόμα φορά οι Γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και οι Υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου (γεννημένοι 7-9 του μήνα). Μια ημέρα αργότερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το εξάγωνό τους με τον Άρη  γεννά μοιραία πάθη, που διεγείρουν τις αισθήσεις, ενώ υπάρχει κινητοποίηση και για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά που μπορούν να έχουν καλή προοπτική! Τέλος, στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, προκαλεί ξαφνικές κόντρες, αναστατώσεις αλλά και διασπάσεις για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου .

Η επιρροή της Αφροδίτης στα ζώδια

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 18 Ιανουαρίου:

Ο Κριός: Δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει την αξία του, φανερώνοντας τα ταλέντα του ή προχωρώντας τα δημιουργικά του σχέδια. Η επιτυχία γίνεται μονόδρομος! Ο Ταύρος: Φιλοσοφεί τις καταστάσεις διαφορετικά, ανοίγεται σε γνωριμίες που έχουν κάτι νέο να του δώσουν, ενώ ο έρωτας μπορεί να προκύψει και με ένα άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας. Ζητήματα σπουδών ή νομικών υποθέσεων μπαίνουν σε σειρά! Ο Δίδυμος: Γίνεται επιβλητικός και απόλυτος στα «θέλω» του προσπαθώντας να κυριαρχήσει στους πάντες. Ο τομέας των οικονομικών αρχίζει να έχει ανοδική πορεία, είτε μέσω εσόδων του συζύγου, είτε μέσω καλύτερης διαχείρισης. Ο Καρκίνος: Αναζητά και επιδιώκει την συντροφικότητα οι απαιτήσεις του όμως είναι πολύ παραπάνω από ότι συνήθως και προσπαθεί να ακολουθήσει το «σωστό» στις σχέσεις του αλλά και στις συνεργασίες του! Ο Λέοντας: Βάζει γινάτι να χάσει τα κιλά των εορτών, βελτιώνει την φυσική κατάσταση ενώ αναλαμβάνει και επαγγελματικά έργα που του διεγείρουν την δημιουργικότητα αλλά και τον βοηθούν να δημιουργήσει νέες προοπτικές στην εργασία του! Ο Παρθένος: Απολαμβάνει τον έρωτα ακριβώς έτσι όπως πάντα τον επιθυμούσε,  διεκδικεί την εκπλήρωση των επιθυμιών του και είναι  ο απόλυτα κερδισμένος! Ο Ζυγός:  Αφιερώνεται στις πολύ οικείες του υποθέσεις, ομορφαίνει το χώρο του, το σπίτι του, δείχνει την αγάπη του στα πρόσωπα που συμβιώνει και δημιουργεί την ζεστή χειμωνιάτικη φωλίτσα του! Ο Σκορπιός:  Έχει «ταλέντο» στις γνωριμίες αυτή την περίοδο, ενώ η εκφραστικότητά του , οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις μπορούν να τον βοηθήσουν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό πλαίσιο! Ο Τοξότης: Επιτέλους παίρνει μία ανάσα στα οικονομικά του και προσπαθεί με επιτυχία να αυξήσει τις πηγές των εσόδων του! Το ζητούμενο «συναισθηματική ασφάλεια», γίνεται πλέον απαραίτητο! Ο Αιγόκερως: Ομορφαίνει, ασχολείται παραπάνω με την εικόνα και την εμφάνισή του, έχει κατακτήσεις και ανανεώνει την αισθηματική του ζωή! Ο Υδροχόος:  Μαζεύεται, αναλογίζεται, ανασυγκροτείτε δεν παύουν όμως να υπάρχουν στη ζωή του κάποιες αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις ή κάποια μυστικά που για την ώρα τον κάνουν να κλείνεται στον εαυτό του! Ο Ιχθύς: Κυνηγά την εκπλήρωση επιθυμιών και προσδοκιών και φαίνεται ότι το καταφέρνει πολύ καλά, αφού έχει και «συμμάχους» άτομα του κοινωνικού του κύκλου!

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Κρόνος στον Αιγόκερω τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Επόμενο άρθροΚάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε….
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here