Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να επικεντρώσουμε τις σκέψεις μας πολύ περισσότερο στο «εμείς» παρά στο «εγώ» και να αφεθούμε σε επικοινωνίες που θα έχουν ως βασικό κίνητρο την εξισορρόπηση, την αρμονία και την αποκατάσταση σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου! Τι σημαίνει όμως αυτό;

Λέξεις Κλειδιά Ερμή: Σκέψη, έκφραση, πνευματικότητα, γνώση, επικοινωνία, επαφή,  γραπτός και προφορικός λόγος, συμφωνίες, εμπόριο, πληροφορίες,  μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακινήσεις, σχέση με αδέρφια, γείτονες.

Λέξεις Κλειδιά Ζυγού: Ισορροπία, αρμονία, καλλιτεχνία, δικαιοσύνη, ευγένεια, γλυκύτητα, κοινωνικότητα, διπλωματία, διαλλακτικότητα,  αναποφασιστικότητα, συμφωνία, συνεργασία, συμπόρευση, σχέσεις.

Μερικές σκέψεις για τον Ερμή στο Ζυγό

  • Μπορούμε να «ζυγίσουμε» τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων γύρω μας βρίσκοντας τις ισορροπίες μας.
  • Αποφεύγονται οι καβγάδες, απεναντίας κυριαρχεί η σκέψη είναι η μεσολάβηση για την επίλυση διαφωνιών που έχουν δημιουργηθεί.
  • Επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην ουσιαστική επαφή με σχέσεις που μας συντροφεύουν. Με το πνεύμα της διαλλακτικότητας, το τακτ, την διπλωματία αλλά προπάντων με την ευγένεια μπορούμε να αποκαταστήσουμε το κλίμα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, έχουμε όμως και την ευκαιρία να ανοιχτούμε πολύ παραπάνω και σε νέες γνωριμίες.
  • Ευνοούνται επαφές / συμφωνίες που αφορούν την εξέλιξη και προώθηση συνεργασιών
  • Δεν θα λείψουν τα φλερτ και τα ερωτικά τετ – α – τετ που θα προσφέρουν χαμόγελα!
  • Η ενασχόληση με την τέχνη γίνεται τρόπος έκφρασης, επικοινωνίας και διασκέδασης.
  • Έχουμε την ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις δίκαιες και σωστές , για το λόγο αυτό θα διεισδύουν δεύτερες σκέψεις που θα προκαλούν αναποφασιστικότητα.

Σημαντικές Ημέρες

23 Σεπτεμβρίου 2018: Δυσάρεστες σκέψεις και επικοινωνίες προκαλούν την τάση απαισιοδοξίας και επιβαρύνουν με στρες την καθημερινότητα. Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την ημέρα  σε σχέσεις και σε συνεργασίες  θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια αλλά και απογοήτευση. Κυρίαρχη θα είναι η ανάγκη να τεθούν στις επικοινωνίες «όρια» και «πρέπει». Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους.

24 Σεπτεμβρίου 2018: Μέρα πνευματικής εγρήγορσης, πρωτοβουλίας αλλά και κοινωνικότητας… Το τρίγωνο Ερμή – Άρη, ωθεί τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου (αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων) να εκφραστούν ελεύθερα, αυθόρμητα, ενθουσιώδη.  Δεν λείπουν οι ευκαιρίες γνωριμιών,  οι ευχάριστες μετακινήσεις, οι προτάσεις, οι ενδιαφέρουσες επαφές / συμφωνίες που ενεργοποιούν για δράση,  αλλά και οι ξαφνικές αναλαμπές ιδεών που μπορούν άμεσα να τεθούν σε εφαρμογή.

3 Οκτωβρίου 2018:  Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Αυτή την ημέρα θα εκφραστούν χειριστικές και απόλυτες τάσεις στις επικοινωνίες,  θα υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών, σκάνδαλα, κουτσομπολιά και ίντριγκες, ενώ το μυαλό θα επικεντρώνεται με επιμονή σε κάθε τι δυσάρεστο.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα: Πώς θα εξελιχθεί η Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here