summer girl
Widgets Magazine

Το ξέρω, κουράστηκες αρκετά την τελευταία περίοδο από τα συνεχή μπερδέματα που υπήρχαν σε επικοινωνίες, σχέδια, συζητήσεις, αποφάσεις… Πολύ περισσότερο όμως σε κούρασε και αυτή η «θολούρα» του μυαλού, που δεν σου επέτρεπε να κάνεις ένα βήμα παρακάτω … Αναβολές, καθυστερήσεις, ασυνεννοησία, ζημιές σε ηλεκτρολογικές / τεχνολογικές συσκευές,  ήταν μερικά από τα στιγμιότυπα των τελευταίων 2 μηνών, που έφεραν νευρικότητα αλλά και αταξία στην καθημερινότητα … Φόβοι, ανασφάλειες, διλήμματα, άγχη, υπερευαισθησία έβαλαν το δικό τους κερασάκι στην «τούρτα» Όσο για την επαφή με ανθρώπους του παρελθόντος (υπήρξαν και αυτές σαν κερασάκι στην τούρτα),  μπορεί στιγμιαία να έφεραν το αίσθημα της χαράς και της ονειροπόλησης, γρήγορα όμως κατάλαβες  (ελπίζω τουλάχιστον) ότι τίποτα δεν ήταν ακριβώς όπως φαινόταν …

Γιατί όμως υπήρξε όλη αυτή η αταξία; Ο Ερμής, όπου από τις 10 Φεβρουαρίου ήταν σε θέση αδυναμίας (στον Ιχθύ) και στην συνέχεια 5-28 Μαρτίου ήταν φαινομενικά ανάδρομος. Ακόμα και όταν γύρισε σε ορθή φορά (28/3) περνούσε από τις μοίρες του ζωδίου που είχε περάσει και στην αναδρομή του, δίνοντας μία μεγαλύτερη παράταση στην εύρυθμη εξέλιξη των επικοινωνιών.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν …

Από αυτή την Τετάρτη 17 Απριλίου, σταδιακά το μυαλό να καθαρίζει , μπαίνει σε εγρήγορση, οι επικοινωνίες αρχίζουν να κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς, συμφωνίες / επαφές  και γνωριμίες αρχίζουν αν δίνουν το αλατοπίπερό τους στην καθημερινότητα ενώ το σημαντικότερο; Είμαστε πιο μάχιμοι για να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ξεφύγουμε από στην στασιμότητα της τελευταίας περιόδου.

Πώς θα γίνουν όλα αυτά ξαφνικά; Ο Ερμής περνά στον Κριό

Ο Ερμής ξεκίνησε στις 17 Απριλίου 2019, το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού , τον Κριό, όπου και θα παραμείνει ως και τις 6 Μαΐου.  Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο Ερμής θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη (δηλαδή ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης – τον Κριό -, ενώ ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ερμής – στους Διδύμους-). Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο που επικοινωνιακές υποθέσεις μπορούν να έχουν μία καλή, ομαλή, γρήγορη πορεία, ενώ η περίοδος προδιαθέτει για πρωτοβουλίες, αποφάσεις, γνωριμίες, ταξίδια.

Ο Ερμής , είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας του ανθρώπου με το περιβάλλον του. Με λίγα συνδέεται και επηρεάζει τις σκέψεις, τον προφορικό , γραπτό λόγο, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις συμφωνίες, τη σχέση με τα αδέρφια, τους γείτονες, το μεταφορικό μέσο κλπ …  Ο Ερμής όμως, συνδέεται άμεσα και με την ψυχολογία μας, αφού είναι ο πλανήτης του «νου» επηρεάζοντας την ποιότητα των σκέψεών μας, κοινώς τα συναισθήματα και την συμπεριφορά μας  ( Σκέψεις – Συναισθήματα – Συμπεριφορές)

 

Ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης – δηλαδή τον Κριό-   κάνει το μυαλό να κινείται σε πολύ γρήγορους και ενθουσιώδεις ρυθμούς. Η ανάγκη για δράση, πρωτοβουλία, αυθορμητισμό είναι πολύ έντονη όμως οι  σκέψεις και επικοινωνίες έχουν πολύ τονισμένο το στοιχείο της υποκειμενικότητας και όχι της αντικειμενικότητας με αποτέλεσμα να εκφράζονται παρορμητικές, εγωκεντρικές τάσεις… Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι λοιπόν αρκετά δυναμικό και έντονο για αποφάσεις, θα έχουμε έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, θα υπάρξουν νέες ιδέες και ξεκινήματα που θα κινητοποιήσουν για έκφραση, δράση, πρωτοβουλία . Η ευθύτητα, η ειλικρίνεια, η ντομπροσύνη, το τσαγανό, θα είναι χαρακτηριστικά έκδηλα στις επικοινωνίες μας το επόμενο χρονικό διάστημα, σημαντικό είναι ωστόσο να καταφέρει να   αποφύγουμε την βιασύνη στον τρόπο έκφρασης αλλά και στις επικοινωνίες μας, να συγκρατήσουμε  την «αθυροστομία» και τη νευρικότητα που θα εκφράζεται με θυμό -όπου σύντομα θα καταλαγιάζει-.

Ποιοι ευνοούνται;

Οι Κριοί, Λέοντες , Τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, όλα τα ζώδια όμως κατά κάποιο τρόπο θα μπορέσουν πιο άνετα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να διαχειριστούν τις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες και να δουν το μυαλό να … καθαρίζει και να είναι περισσότερο σε εγρήγορση.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Κριό κάθε ζώδιο;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος 19/4 και ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Κριό
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό ως 15/5: Προβλέψεις Ζωδίων
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here