Widgets Magazine

Μία στιγμή αρκεί για να τα αλλάξει όλα… Αυτή ακριβώς είναι η πρώτη μου σκέψη για την σύνοδο Άρη – Ουρανού που κορυφώνεται αυτή την Τετάρτη στις 20 Ιανουαρίου 2021 από την 06°44′  του ζωδίου του Ταύρου .   Η ενέργεια αυτής της όψης είναι ισχυρή αλλά και αντιληπτή γύρω μας ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας, με πιο κρίσιμες ημέρες την 20η και 21η του Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια του μήνα, είναι γεγονός ότι παρατηρούμε ύφεση σε όλη αυτή την τεταμένη ενέργεια, αφού τόσο ο Άρης, όσο και ο Ουρανός συμμετέχουν με την σειρά τους στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/1.

Βασικό χαρακτηριστικό των ημερών που διανύουμε είναι η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα, η αντίδραση, αλλά και συσσωρευμένη ένταση που απελευθερώνεται με τρόπο έντονο, απόλυτο, πεισματικό, αμετακίνητο δημιουργώντας ισχυρές συγκρούσεις.  Σε κοσμικό επίπεδο αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις, αντιδράσεις, επεισόδια ανά τον κόσμο, ενώ η επικινδυνότητα εκρηκτικών εστιών ή και γεωφυσικών φαινομένων καραδοκεί!

Στην καθημερινότητά μας, νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα καζάνι που σιγοβράζει, ενώ τα απρόσμενα γεγονότα που σκάνε αυτό τον καιρό σαν δυναμιτάκια, δημιουργούν υπερένταση και αναβρασμό.  Σημαντικό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τα ατυχήματα,  τις μηχανολογικές/ηλεκτρολογικές  βλάβες, την χρήση αιχμηρών αντικειμένων μα πιο γενικά την βιασύνη και την επιθετικότητα  που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη μη αναστρέψιμα. Στις ανθρώπινες σχέσεις παρατηρούμε έντονες κόντρες εγωισμού οι οποίες και προκαλούν ξαφνικά διασπάσεις αλλά και χωρισμούς σε μόνιμες σταθερές σχέσεις.  Στις διαπροσωπικές μας επαφές, ας διατηρούμε κατά νου ότι οι συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν θα είναι αρκετά έντονες, νευρικές ή ακόμα και απρόβλεπτες για το λόγο αυτό καλό είναι να μην τεντώνουμε το σκοινί παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει.  Οι εκρήξεις θυμού ή και βίας θα προκαλέσουν σοκ τις ημέρες που ακολουθούν, ας προφυλαχτούμε λοιπόν από τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Μία όψη συνόδου ανάμεσα στον μαχητή  Άρη, και τον επαναστάτη Ουρανού, από το που και οι δύο βρίσκονται σε αδυναμία,  είναι βέβαιο ότι αποτελεί μία πολύ μεγάλη πρόκληση για τα ξαφνικά γεγονότα που θα  διαταράξουν ή και θα κλονίσουν σταθερές βάσεις, δεν παύει ωστόσο να είναι και μία όψη η οποία μας μιλά για απελευθέρωση, αλλά και για γεγονότα που φέρνουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η αλήθεια όσο αγαπητή και να είναι δεν παύει να είναι και σοκαριστική όταν έρχεται στο πιάτο … Σε πολλές περιπτώσεις λοιπόν θα δούμε κραυγαλέες αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως της επιφάνειας καλά κρυμμένα μυστικά …..

Ποιοι όμως επηρεάζονται: Οι Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (δηλαδή Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 4-9 μοίρα των παραπάνω ζωδίων !

Τι πρέπει να προσέξει αλλά και τι να τολμήσει κάθε ζώδιο!

Κριός

Δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου αποφεύγοντας τα άσκοπα έξοδα, παραμένοντας σε επιφυλακή για τυχόν βλάβες συσκευών / αντικειμένων που μπορεί να χρειαστεί να αντικασταθούν! Η εποχή σου δίνει την ώθηση να αναζητήσεις και να βρεις νέους τρόπους για την τόνωση του εισοδήματός σου!

Ταύρος

Μέρες έντονες και επαναστατικές που σου δίνουν την ξαφνική «σπρωξιά» να πας παρακάτω, να τολμήσεις, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να ξεφύγεις από κάθε τι δυσλειτουργικό ή αλλιώς από κάθε τι που έχει τελειώσει τον κύκλο του! Αυτό ακριβώς θα πρέπει να τολμήσεις, να πιστέψεις περισσότερο σε σένα και στις δυνάμεις σου και να πας μπροστά, παρατηρώντας την ζωή σου να αλλάζει μορφή ή και πορεία! Οι καβγάδες με το περιβάλλον σου και οι σημαντικές ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην είσαι ο βασικός αποδέκτης της συγκεκριμένης όψης, δεν παύει ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν να σε βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένο (μη σου πω εξαντλημένο). Μυστικές ενέργειες ή και αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά σου είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, όμως δεν σε φοβάμαι γιατί θα μπορέσεις να έχεις προοδευτικές εξελίξεις στα σχέδιά σου! Στην προσπάθειά σου να τρέξεις, και να βοηθήσεις ενεργά ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, φρόντισε μην παραμελήσεις εσένα! Προσοχή στις κρίσεις άγχους, βρες τρόπους για να χαλαρώσεις αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Δεν τη λες και άσχημη την επιρροή που δέχεσαι από την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της περιόδου αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, τις γνωριμίες σου, αλλά και τις επιθυμίες, τα όνειρα που κάνεις για την πορεία σου! Άνετα λοιπόν θα μπορούσα να σου πω ότι ενεργοποιείσαι κοινωνικά, βγαίνεις από το καβούκι σου ή υπάρχει και κάποια νέα γνωριμία ή φιλία  που ενεργοποιείται τώρα. Δεν παύει βέβαια ετούτο το διάστημα να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου! Με την σύνοδο Άρη – Ουρανού μπορείς ωστόσο να εφαρμόσεις στη ζωή σου αλλαγές που σχεδίαζες και επιθυμούσες εδώ και καιρό!

Λέων

Η επιρροή της Συνόδου είναι έντονη για το δικό σου ζώδιο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 30-31 Ιουλίου! Το διάστημα αυτό προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν την σταθερότητα της καριέρας σου, κάνεις ένα μεγάλο άλμα ή αλλιώς μία αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά σου γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά! Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου, ακολούθησε το ρεύμα αλλαγής που ανοίγεται μπροστά σου και προσπάθησε να αποδεχθείς τα απότομα γεγονότα που σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Η επιρροή των απρόσμενων γεγονότων είναι πολύ πιθανό να αφορά το γάμο, τον συζυγή ή τον πατέρα.

Παρθένος

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού δεν κρίνεται αρνητική για το δικό σου ζώδιο αρκεί να συγκρατήσεις την ορμητικότητα του λόγου αλλά και των σκέψεων που εντέλει μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολικές ή και τολμηρές συμπεριφορές και εκφράσεις! Διανύεις ένα διάστημα που μπορείς να επεκτείνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις σου, τις επαφές σου, να ξεκινήσεις μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα φέρουν στη ζωή σου μία νέα προοπτική, μία νέα εξέλιξη!

Ζυγός

Ο μέρες που ακολουθούν προκαλούν ένταση για ζητήματα οικονομικά πολύ περισσότερο για αυτά που συνδέονται με τρίτους, πχ τραπεζικές υποθέσεις, δάνεια, εφορίες, κληρονομικά, γραφειοκρατικά …. Αποσυντονισμός, αποδιοργάνωση και άγχος λοιπόν για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι και σε έντονο εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό, όπου βγαίνουν στην επιφάνεια έντονα, συναισθήματα ή και φόβοι προκειμένου να τα εντοπίσεις, να τα αναγνωρίσεις και να τα λύσεις!

Σκορπιός

Σε μία μάχη με τους ανθρώπους που κινούνται σταθερά στη ζωή σου βρίσκεσαι αυτές τις μέρες φίλε μου Σκορπιέ και φυσικά η επιρροή αυτής της όψης θα είναι αισθητή σε θέματα σχέσεων, γάμου, σταθερών συνεργασιών! Κόντρες με το περιβάλλον σου, ρήξεις, αποκαλύψεις, γεγονότα που σου φέρνουν στην επιφάνεια μία μεγάλη αλήθεια την οποία προσπαθούσες ή και δεν ήθελες να αποδεχθείς … Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποδεχθείς ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, προχωρούν πηγαίνουν παρακάτω και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ!  Επηρεάζεσαι πιο έντονα εσύ που έχεις γεννηθεί  μετά τις 28/10.

Τοξότης

Αρκετό άγχος και ένταση έχουν οι επόμενες μέρες ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις συνήθειές σου…. Είσαι σε μία διαδικασία που πρέπει να εφαρμοστούν κάποιες αλλαγές στη ζωή σου (πχ στον τρόπο που εργαζόσουν ως σήμερα) και αυτό είναι κάτι που σε αποσυντονίζει και σε αποδιοργανώνει! Διαχειρίσου το στρες της περιόδου, κάνει ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και προσοχή στις βιασύνες για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη Ουρανού κρίνεται θετική για το ζώδιο σου γιατί σε κινητοποιεί να δράσεις άμεσα και να κυνηγήσεις τα θέλω σου κάνοντας επιθυμίες  πραγματικότητα. Ο έρωτας σε θέτει σε εγρήγορση ή ένα νέο δημιουργικό σχέδιο . Οι γονείς προσοχή σε εντάσεις με τα παιδιά .

Υδροχόος

Σε συναισθηματικό αναβρασμό είσαι αυτό το διάστημα φίλε μου Υδροχόε, γιατί είναι φανερό ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το οίκημα, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, όπου και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία μεγάλη ένταση. Ζητήματα με την μητέρα, κόντρες ενδοοικογενειακές, ζημιές μέσα στο σπίτι, εκνευρισμοί με το άτομο που συμβιώνεις ή και αναγκαστικές χωροταξικές αλλαγές είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Θυμήσου ότι διανύεις μία περίοδο όπου σταδιακά (θέλοντας και μη) θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου απελευθερωμένος από κάθε τι που σε καταπιέζει , σε δεσμεύει ή και σε περιορίζει, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σου και βλέποντας την ζωή να σου να μπαίνει σε ένα πιο ώριμο και οργανωμένο πλαίσιο!

Ιχθύς

Είσαι σε μεγάλη βιασύνη τις ημέρες που ακολουθούν φίλε μου Ιχθύ  τόσο στον τρόπο που εκφράζεσαι , όσο στον τρόπο που σκέφτεσαι και αποφασίζεις όσο και στον τρόπο που περπατάς ή οδηγείς! Απέφυγε το πείσμα και την ένταση της στιγμής που  μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές. Όσο για τον καβγά;;; Η αλήθεια είναι ότι τροχίζεις τα νύχια σου, κι ενώ μπορεί να έχεις τα δίκια σου φρόντισε να μην τα χάσεις! Το διάστημα αυτό σε βοηθά να απελευθερώσεις το μυαλό σου από σκέψεις, επαφές ή και συμφωνίες που δεν λειτουργούν!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔεκαήμερα Ζωδίων
Επόμενο άρθροΖώδια Εβδομάδας 25-31 Ιανουαρίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.