Widgets Magazine

Στις 7 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη ξεκινά το νέο της ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό της στο ζώδιο της «αδυναμίας» της τον Κριό, όπου και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, δεν θα λείψουν όμως και οι δοκιμασίες, τα πάθη αλλά και οι προκλήσεις…

Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο μας

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκφράζει την δυνατότητα του ανθρώπου να μπορεί να έρχεται σε ουσιαστική, αρμονική επαφή, συνεργασία και σχέση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Είναι ο πλανήτης που μας δίνει χρήσιμα στοιχεία για το ερωτικό ταπεραμέντο ενός ανθρώπου, για τις επιθυμίες του, τις απολαύσεις του, το τί είναι αυτό που του δίνει χαρά, τι τον διασκεδάζει, ενώ μπορούμε από την Αφροδίτη να διακρίνουμε και  τα ταλέντα του.  Με λίγα λόγια η Αφροδίτη μας δίνει χρήσιμα στοιχεία για τον τρόπο που απολαμβάνει ένας άνθρωπος τη ζωή, κατά πόσο είναι δημιουργικός, ποιες είναι οι προσδοκίες του αλλά και κατά πόσο είναι ανοιχτός να μπορεί να χαρεί τις ομορφιές της ζωής με ηρεμία, αρμονία αλλά και με απόλυτη συνεργασία με το περιβάλλον του.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού

Η Αφροδίτη στον Κριό, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν όλα τα παραπάνω στοιχεία να εκδηλωθούν ελεύθερα, εποικοδομητικά ή εναρμονισμένα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Η Αφροδίτη στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης, χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα, πάθος, βιασύνη αλλά και από «δίψα» για τόλμη, ρίσκο, εμπειρία και ελευθερία έκφρασης.  Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός οδηγεί σε μία συνεχή εγρήγορση και αναζήτηση απολαύσεων, όπου το πάθος έχει πρωτεύοντα ρόλο.  Το πάθος όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι ένα συναίσθημα το οποίο όπως ξαφνικά εμφανίζεται, το ίδιο γρήγορα και εξαφανίζεται…. Το τακτ, η διπλωματία, ο αισθησιασμός ή και συντροφικότητα δεν είναι στοιχεία που ταιριάζουν στην  Αφροδίτη από τον Κριό, όπου είναι σε θέση που εκφράζει έντονα το στοιχείο της αυτονομίας. Έτσι λοιπόν τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτή την θέση, λειτουργούν αρκετά παρορμητικά, παθιασμένα, ανεξάρτητα και βιαστικά στα ζητήματα του έρωτα, ενώ δεν λείπουν οι φορές που η συμπεριφορά τους κρίνεται εγωιστική ή ακόμα και αντιδραστική δεδομένου ότι  θέλουν κάθε ώρα και στιγμή να μπορούν να διατηρούν την δυνατότητά τους για δράση, πρωτοβουλία, ελευθερία και ανανέωση. Ιδιαίτερα στα νεότερα χρόνια τους οι άνθρωποι που έχουν την  Αφροδίτη τους στο ζώδιου του Κριού εκδηλώνουν μία άστατη συμπεριφορά στον ερωτικό τομέα , καθώς επιδιώκουν με τόλμη, αυτονομία και πολύ ένταση να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους, οι οποίες είναι και ασυγκράτητες και επιπόλαιες κάποιες στιγμές. Έτσι λοιπόν τα άτομα με την Αφροδίτη στον Κριό έχουν να μετρούν αρκετές ερωτικές ιστορίες, οι οποίες και είχαν πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.

Η επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό ως το τέλος Μαρτίου 2018

Διαβάζοντας λοιπόν πιο πάνω  ποιος είναι ο ρόλος της Αφροδίτης αλλά και το τι σημαίνει η Αφροδίτη στον Κριό, κατανοούμε ποια είναι ακριβώς η τάση των επιθυμιών, των προσδοκιών αλλά και των αισθηματικών σχέσεων ως και το τέλος του Μαρτίου. Στο διάστημα που η Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο του Κριού, η διάθεση γύρω μας θα είναι αρκετά σπιρτόζικη, ενθουσιώδης, βιαστική για να κατακτήσουμε αλλά και να απολαύσουμε κάθε τι καινούργιο. Θα δούμε αρκετούς νέους έρωτες να ξεκινούν πολύ γρήγορα και με μεγάλο ενθουσιασμό, με έντονο το στοιχείο της τόλμης, της διεκδίκησης αλλά και … της επιπολαιότητας. Η Αφροδίτη από τον Κριό αυτή την φορά,  θα σχηματίσει σημαντικές, συνάμα όμως δύσκολες όψεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που θα σχηματιστεί στις 13 Μαρτίου θα δοκιμάσει την σταθερότητα αλλά και την ποιότητα σχέσεων για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.  Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 24 Μαρτίου, θα διεγείρει τα ερωτικά πάθη, θα φέρει όμως και έντονες ερωτικές συγκρούσεις, αποκαλύψεις, αντιδράσεις, ζήλειες, χωρισμούς αλλά και αδιέξοδα πάθη, για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (κριούς, καρκίνους, ζυγούς, αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ο μοίρα.  Στις 29 Μαρτίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει έντονες, εκρηκτικές τάσεις στις σχέσεις, όπου δεν θα λείψει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, της σύγκρουσης, του εγωκεντρισμού που θα επιφέρει αλλαγές, εντάσεις και ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

 Η επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό ανά δεκαήμερο και οι ευνοημένοι.

Η Αφροδίτη θα κινείται στο 1ο δεκαήμερο του Κριού από τις 7-15 Μαρτίου , στο 2ο δεκαήμερο από τις 15-23 Μαρτίου και στο 3ο δεκαήμερο από τις 23-31 Μαρτίου. Τα ζώδια που θα καταφέρουν να έχουν μία σημαντική ανανέωση αυτή την περίοδο είναι οι Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι. Οι Κριοί και οι Ζυγοί παρόλο που θα διακατέχονται από έντονη επιθυμία για ανανέωση , απόλαυση, διασκέδαση, έρωτα, συντρόφευση είναι σημαντικό να διατηρούν τον έλεγχο και την διαχείριση των επιθυμιών τους ιδιαίτερα αν ανήκουν στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους  Οι Ιχθύες  και οι Παρθένοι είναι τα ζώδια που θα καταφέρνουν να βρεθούν κερδισμένα στα οικονομικά τους, σημαντική ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση είναι η εφαρμογή διαχείρισης, ελέγχου και εγκράτειας.

Σύντομα Astro Tip για κάθε ζώδιο

Κριός: Η περίοδος είναι ιδανική για να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό αλλά και το κέφι για ζωή, διασκέδαση αλλά και έρωτα. Σε όλα αυτά θα λειτουργήσεις στους παλιούς, γνώριμους ρυθμούς σου και θα ζήσεις στιγμές που θα σε συναρπάσουν. Διαχειρίσου με εγκράτεια, οργάνωση και καλή διαχείριση υποθέσεις που αφορούν στόχους, μέλλον, καριέρα. Πες ναι σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή σου γιατί θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και θα νιώσεις πιο γοητευτικά. Να είσαι σε εγρήγορση για ερωτικές κατακτήσεις και φλερτ.

Ταύρος: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού μπορείς να αναζητήσεις και να βρεις ποιες είναι οι βαθύτερες , ασυνείδητες επιθυμίες σου, των οποίων η αναγνώριση θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από δυσάρεστα κολλήματα, που επιδρούν δυσάρεστα στην ψυχολογία σου.  Η αισθηματική σου ζωή ενδέχεται να έχει έντονα το στοιχείο του παρασκηνίου, της μυστικότητας,  οι αποκαλύψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, σε κάθε περίπτωση όμως βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που θα σου δοθούν απαντήσεις που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Η περίοδος είναι ιδανική για ανανέωση επαγγελματική.

Δίδυμος: Μέχρι το τέλος του Μαρτίου το διάστημα κρίνεται θετικό για να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή, για να διασκεδάσεις παρέα με φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες και γιατί όχι να φλερτάρεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Ανοίγεσαι περισσότερο στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αναζωπυρώνεις φιλικές σχέσεις ενώ υπάρχουν και δραστηριότητες που σε φέρνουν γρήγορα ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες που ζητάς την εκπλήρωσή τους. Μέσα σε όλα αυτά να αναμένεις κάποιες πιέσεις για υποθέσεις οικονομικές όπου θα χρειαστεί να κάνεις καλύτερη διαχείριση.

Καρκίνος:  Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου ως και το τέλος του Μαρτίου είναι η καριέρα, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις νέους τρόπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις δημιουργικά την δουλειά σου, να προβείς σε νέες συνεργασίες, να αξιοποιήσεις κατάλληλα το δυναμικό σου και τις δεξιοτεχνίες σου και να αναμορφώσεις το υπάρχον κλίμα της επαγγελματικής σου ζωής. Σε αυτό ακριβώς είναι που πρέπει και να επικεντρωθείς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν σου κρύβω ότι οι προκλήσεις θα υπάρξουν και αυτές θα αφορούν κατά κύριο λόγο την εμπιστοσύνη, την σταθερότητα και την σιγουριά που μπορείς να δείξεις απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι. Εσύ που είσαι στο 1ο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια και να λειτουργήσεις αρκετά πιο δομημένα σε υποθέσεις σχέσεων. Ενώ εσύ που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου να αναμένεις ότι ξαφνικές αλλαγές και αποκαλύψεις θα φέρουν μία σημαντική αλλαγή πορείας στόχων.

Λέων: Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και την επιθυμία σου για έκφραση, γνώση, εμπειρία και γιατί όχι για διασκέδαση και φλερτ.  Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είσαι σε εγρήγορση, με θετικές σκέψεις και δημιουργικότητα για υποθέσεις που αφορούν δραστηριότητες εκπαιδευτικές, νομικά, δικτύωση με ανθρώπους, νέες τεχνογνωσίες… Ο έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα άτομο με το οποίο σε χωρίζει ηλικιακή, χιλιομετρική διαφορά.  Ανάπτυξε νέες ιδέες που πραγματικά θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, πες ναι σε νέες δραστηριότητες ή ακόμα και σε ένα ταξίδι. Να αναμένεις ότι κάποιες πιέσεις για υποθέσεις εργασιακές δεν θα λείψουν.

Παρθένος: Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, σε βοηθά να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος ή και τυχερός θα μπορούσα να πω για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Ένα έκτακτο έσοδο μπορεί πραγματικά να σου δώσει δύναμη, χαρά αλλά και να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Παράλληλα με την Αφροδίτη από αυτή την θέση, δεν θα λείψουν τα δυνατά ερωτικά πάθη καθώς και οι τάσεις κυριαρχίας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, τις οποίες και θα χρειαστεί να διαχειριστείς και να συγκρατήσεις.

Ζυγός: Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τονώνοντας σημαντικά την ανάγκη και την επιθυμία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου.  Σε αυτούς τους τομείς ακριβώς θα έχεις αυτό τον καιρό σημαντικές εξελίξεις,  όπου σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου,ενώ παράλληλα σου δίνεται και η δυνατότητα να αναπτύξεις νέες σχέσεις. Μέσα σε αυτό το ανανεωτικό κλίμα, θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα χρειαστεί να δείξεις την ψυχραιμία, την αυτοσυγκράτηση και τον έλεγχο για καταστάσεις που αφορούν την πορεία συνεργασιών, ή και μόνιμων δεσμών.

Σκορπιός: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της καθημερινότητάς σου, όπου σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα δεις έναν αέρα ανανέωση και επιθυμίας για να κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα. Την περίοδο αυτή μπορείς να βελτιώσεις αισθητά την εξωτερική σου εμφάνιση, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν από το στρες,  ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις όμορφα με την υιοθέτηση κάποιου κατοικίδιου.  Παρόλες τις ευνοϊκές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην καθημερινότητά σου , δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές πιέσεων και προβληματισμών αναφορικά με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στην εργασία σου ή από ανταγωνιστικές καταστάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν αυτή την περίοδο.

Τοξότης:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, μπαίνεις σε μία περίοδο που ο έρωτας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Είσαι από τα ζώδια που θα μπορέσουν μέχρι το τέλος του Μαρτίου να απολαύσουν όμορφες, δυνατές στιγμές που θα προσφέρουν περισσότερο γέλιο, χαρά, διασκέδαση και ευδαιμονία. Βγαίνεις λοιπόν από το καβούκι σου και απολαμβάνεις χαρές που σου είχαν λείψει! Νέα φλερτ και γνωριμίες βρίσκονται σε φάση εύνοιας, παράλληλα όμως βρίσκεσαι και σε εγρήγορση και χαίρεσαι στιγμές με τα παιδιά (αν είσαι γονέας), ασχολείσαι περισσότερο με την τέχνη, ή έχεις και αρκετή δημιουργικότητα που σε βοηθά να προχωρήσεις και σε επιχειρηματικά σχέδια. Το μόνο σημείο που χρειάζεται να προσέξεις είναι την τάση για σπατάλη.

Αιγόκερως:  Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ανανεώνονται και βελτιώνονται οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα ενώ είναι η περίοδος που κάνεις αλλαγές και στο σπίτι,  γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά πιο όμορφα και δημιουργικά.  Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου, μπορεί και εσύ που διαβάζεις την πρόβλεψή σου, μπορεί να βρίσκεσαι σε μία περίοδο μετακόμισης κάτι το οποίο και θα σου δώσει χαρά. Παράλληλα ευνοούνται και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο ή την οικογενειακή περιουσία. Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο δεν θα λείψουν και αποφάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση ή και περιορισμό και θα αφορούν σπίτι – οικονομικά. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω,  βρίσκεσαι σε φάση ανακατατάξεων, κάποιες από αυτές μπορεί να είναι για καλό σου, δεν παύει όμως η ζωή σου να βρίσκεται σε φάση αναμόρφωσης, με ξαφνικά γεγονότα να σε βγάζουν από την πορεία που είχες θέσει.

Υδροχόος:  Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 31 Μαρτίου έρχεται για τονώσει σημαντικά τις επικοινωνίες σου, για να κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο δημιουργική, παράλληλα όμως η χαρά, η διασκέδαση και η διέξοδος σου αυτό το διάστημα θα είναι οι γνωριμίες οι επαφές και οι μετακινήσεις. Αυτούς ακριβώς τους τομείς οφείλεις να αξιοποιήσεις προς όφελός σου και μην ξεχνάς ότι έχεις την άνεση και την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις και εποικοδομητικές συμφωνίες.  Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες συνειδητοποιήσεις ή και αποφάσεις που μπορεί προσωρινά να σε πικράνουν κυρίως αν ανήκεις στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ιχθύς: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, μπορείς ως και τις 31 Μαρτίου να αναπτύξεις περισσότερο το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς και της ασφάλειας.  Τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε ανοδική πορεία και το διάστημα αυτό μπορείς πραγματικά να αναπτύξεις τις πηγές εσόδων σου και να βρεθείς κερδισμένος. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό στάδιο.  Σημαντικό είναι ωστόσο για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου να δείξεις παραπάνω προσοχή στα φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να περιορίσεις την τάση υπερβολής που μπορεί κάποιες στιγμές να σε διακατέχει.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 3-4 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις της εβδομάδας 5-11 Μαρτίου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here